Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 09, 17:05)
(vietoj to, kad egzui ruosciausi tongue.gif  ax.gif  blush2.gif )
Man irgi du rytoj doh.gif Blogai, labai blogai nes nesu tinkamai pasiruo6us, o teks 300km važiuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 09, 17:22)
Man irgi du rytoj  doh.gif  Blogai, labai blogai nes nesu tinkamai pasiruo6us, o teks 300km važiuot verysad.gif

hihihi.gif moksliukes
na einam book.gif , kad po to smartass.gif

Peppi, Desiree, gausit kupron uz ziezirbu skelima fart.gif !!! ABI!! Jei dar kas prisidesit ir gausit spyri uodegon!!! Uzkasem karo kirvi bash.gif box.gif praeitoj temoj ir ner cia ko vel rietenu pradeti, tampot viena kita kaip katina uz usu, naturalu, kad tas duos atgal su nagais protest.gif
Gyvenkime draugiskai gathering.gif photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 09 lapkričio 2007 - 17:35
QUOTE(peppi @ 2007 11 09, 17:49)
pagaliau kazkas patvirtino tai ka seniai itariau...man palengvejo
itariu "nereikalingos" detales salinamos reklamineje fotografijoje g.gif ?
Peppi, mes labai susikalbam, aš tau dažnai pritariu, tarp kitko čia 4u.gif Pvz kreivas horizontas man dažnai gražesnis nei lygus. Niekada jo netiesinu, kaip ir niekad netiesinu pastatų, nebent to pageidaučiau, arba tarkime koks nors užsakova sto pageidautų, bet vardan taisyklių to daryt nemėgstu schmoll.gif Na, yra tam tikrų taisyklių, kad kuo geriau parodyt objektą, bet fotografijos rūšių yra daug, mes skirtingi smile.gif

P.s. narajana, ačiū 4u.gif

CIBURASKA tu čia nesiraudonink gerai? hihihi.gif kaip kokia čiburaška biggrin.gif Kaip ten vakar per tv girdėjau- jei širdis pilna, tai liejasi pro burna liezuvis.gif
Atsakyti
ciburaska pioneer.gif
Abo drinks_cheers.gif smagu rasti bendraminciu smile.gif
Atsakyti
Pavartykit, idomu
http://www.linnealenkus.com/index.html
Atsakyti
NIEKO NESUPRANTU,PIRMA KARTA BANDAU BENDRAUT NELABAI SUPRANTU KAIP.GAL KAS PADESIT? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
kad tik tokios problemos gyvenime būtų, kaip šiame skyrelyje - visur būtų laimingi žmonės. jau išsakėt savo nuomones, tą patį per tą patį kramtyti nebūtina antrą kartą doh.gif ko čia pilstot iš tuščio į kiaurą.
lengva pasakyt "aš nesilaikau taisyklių, esu krūta, nes nesilaikau, čia mano stilius..."... laikytis irgi yra pakankamai sunku, todėl kad aplinka ne visada paklūsta tom taisyklėms
skirtingi žmonės, skirtingi charakteriai, skirtingos nuomonės ir požiūriai... dar nei vienas požiūrio po tokio apsižodžiavimo nepakeitė/nepakeičia/nepakeis. todėl geriau užsidekit žvakę ir ją nufotografuokit gražiai kaip jūs norit, kaip matot, su n detalių, ar steriliai... vis daugiau naudos bus, nei čia pirštus varginti. o vilniečiai į LUX festivalį eikit kadrų gaudyt. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(NAUMIESTIETE @ 2007 11 09, 18:59)
NIEKO NESUPRANTU,PIRMA KARTA BANDAU BENDRAUT NELABAI SUPRANTU KAIP.GAL KAS PADESIT? blink.gif  blush2.gif

hihihi.gif
http://www.supermama...hp?showforum=34
Atsakyti
QUOTE(NAUMIESTIETE @ 2007 11 09, 17:59)
NIEKO NESUPRANTU,PIRMA KARTA BANDAU BENDRAUT NELABAI SUPRANTU KAIP.GAL KAS PADESIT? blink.gif  blush2.gif

Sveikinu prisijungus SM ir pirma zinute parasius butent musu temoje 4u.gif
Kaip naudotis SM forumo irankiais ir galimybemis placiau pasiskaitykcia, jei nori atsakyti i kieno nors 1 pasisakyma spausk "Atsakyti" po to zmogaus pasisakymu, jei nori atsakyti keliems spausk "cituoti", o po to gale temos "Atsakyti" ir rasyk ka nori.. Sekmes mirksiukas.gif

Eeee jau abo viska parase... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 09 lapkričio 2007 - 18:06
QUOTE(Sansara @ 2007 11 09, 18:01)
o vilniečiai į LUX festivalį eikit kadrų gaudyt

zygiuosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Pagaliau parsibeldžiau. Na ir aistros čia pas jus (mus) verda smile.gif
Iš tiesų perskaičius visas praleistas temas atrodo, kad iš vieno puslapio būtų galima palikti po vieną esminę žinutę, visa kita, nepykit, floodas.

Su namų darbais pasistengėt. Aš sau iškėliau užduotį taip pat sudalyvauti su auto, tik nežinau kada, nes po 3 savaičių kitokių reikalų marios.

Desiree, užrašyk ir mane prašau 4u.gif

Taigi, grįžtam prie mokslų.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 09, 18:18)
Iš tiesų perskaičius visas praleistas temas atrodo, kad iš vieno puslapio būtų galima palikti po vieną esminę žinutę, visa kita, nepykit, floodas.

Labai tiksliai reziumuota smile.gif
Atsakyti