nors ziuriu stulpas ne vietoj
bandysiu kitaip deliot
vvvvv, man tavo katinas primena striptizo šokėją su tuo stulpu, todėl stulpas centre netrukdo man atrodo, kad jis glaustosi, o ne miega kažkodėl
bandžiau žiemos vaizdelius užmiestyje fotografuot. ale kad kas gero gavosi - nematau. norėjau labai sniego faktūrą, kai jis apsninga dirvą gauburėliais pagaut gražiai apšviestą... ale visur pamiršau apie ką nors dominuojančio. na nors kažkokį stagarėlį, augaliuką gi galėjau paimt kadran. na einu vėl peržiūrėsiu šviesiom akimis (po miego) gal rasiu kuo pasidalint ir su jumis.
Avedos zuikutis įstrigo. su emocija nuotrauka.
pasiilgau Valandos peizažiukų rytinių. kaip tavo fotikas? nepataisė? kada žada pataisyt?
Papildyta:
oba. nesu girdėjus ir mačius tokios vietos spragos išsilavinime, bet net nenumaniau, kad kažkur toks gražus paminklas stovi ir vaizdingos vietos.
bandžiau žiemos vaizdelius užmiestyje fotografuot. ale kad kas gero gavosi - nematau. norėjau labai sniego faktūrą, kai jis apsninga dirvą gauburėliais pagaut gražiai apšviestą... ale visur pamiršau apie ką nors dominuojančio. na nors kažkokį stagarėlį, augaliuką gi galėjau paimt kadran. na einu vėl peržiūrėsiu šviesiom akimis (po miego) gal rasiu kuo pasidalint ir su jumis.
Avedos zuikutis įstrigo. su emocija nuotrauka.
pasiilgau Valandos peizažiukų rytinių. kaip tavo fotikas? nepataisė? kada žada pataisyt?
Papildyta:
QUOTE(off topic @ 2007 11 15, 18:32)
Mano Kaltinėnai
oba. nesu girdėjus ir mačius tokios vietos spragos išsilavinime, bet net nenumaniau, kad kažkur toks gražus paminklas stovi ir vaizdingos vietos.
QUOTE(Sansara @ 2007 11 15, 19:47)
vvvvv, man tavo katinas primena striptizo šokėją su tuo stulpu,
del to ir fotkinau nes ir man tokia mintis buvo
QUOTE(Sansara @ 2007 11 15, 20:47)
Žemaitijoj čia miestelis...vadinamas berods dvasingumo parkas...Kadangi kalneliai ant kalnelių, vaizdai tikrai gražūs
Man katinas patinka
vvvvv man irgi nekliuna stulpas.gerai dabar atrodo.man patinka.
elina, mane baisiai zavi tie raudoni skruostukai, net nemegink nuimt to raudonumo..del varveklio - pritariu degutei.
aveda - nu israiska superine! atrodo nepakartojama nors ir sakai kad daznai taip..man laba labai!
elina, mane baisiai zavi tie raudoni skruostukai, net nemegink nuimt to raudonumo..del varveklio - pritariu degutei.
aveda - nu israiska superine! atrodo nepakartojama nors ir sakai kad daznai taip..man laba labai!
na paskutinis bandymas...
daugiau nebekankinsiu jusu su ta kate ir jos kadravimu
dabar galva centre........
bandau iziuret kaip geriau
sorry uz tiek uzimtos vietos...
daugiau nebekankinsiu jusu su ta kate ir jos kadravimu
dabar galva centre........
bandau iziuret kaip geriau
sorry uz tiek uzimtos vietos...
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 21:03)
Pasakykit man tiesiai šviesiai kodėl , nes dabar suku galvą, tyrinėju tas foto. Jūs pošlybes turit galvoje? Ta prasme, pošlos mintys apima? Nu blin, reik tadum trint iš intiko
QUOTE(Sansara @ 2007 11 15, 21:34)
O antras- mėlynas
QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 10:40)
Didžioji žiauruma tame, kad peržiūrėjus 4000 kadrų, paaiškėjo, kad a lia turiu kokius 8... Ir tai dar prie jų galima kibti kibti ir kibti Ale kadangi nuo kažko pradėt reik, tai jūsų teismui
Labas. Junkis
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 12:09)
ar idomiai ziurisi?ar neakina tas baltumas?vis ziuriu ziuriu ir jau nebesuprantu
Man gerai. Aš dar labiau šviesinčiau veidą.
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 12:25)
dar siandien bandziau ruka uzfiksuoti...taip grauz buvo..bet gavos tik neryski foto
Puikiai, tik apačios, t.y. pagrindo norėčiau. Dabar kažkaip ore medžiai kabo.
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 14:03)
Čia tokia serija ( vaikai). Neužknisau jūsų? Su PC dirbau labai mažai, pašviesinau, pakirpau
( tos driūžės paskutinėj foto, matyt, sniegas snigo )
( tos driūžės paskutinėj foto, matyt, sniegas snigo )
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 14:48)
Jūs tik nepykit, kažkaip vaikai man šiandien leidžiasi fotkinami ( nes laidžiu lauke dūkti), tai įkeliu dar dvi foto . Nededu beleko, negalvokit, man šitos patinka, tik norėčiau truputį dėmesio: kas negerai, ką pataosyt
Pamažinai photoshopo ir nuotraukos pagerėjo
QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 15:02)
Ačiū už nuorodas, ir ypač už pastabas Kaip sakant, ko čia ir ateinama
Darbeliai ko gero sekantys dar bus su neteisingu pjūviu, ne auksiniu, nes dabar klaikiai neturiu laiko daryt naujas nuotraukas, o ir daryt norėtųsi labiau pasikausčius fotografavimo taisyklėse, ir taip šlamšto pilnas kompiuteris.
Nors šiaip įdomu su tuo pjūviu - va čia irgi į vidurį akcentas ar jau į šoną skaitosi?
Darbeliai ko gero sekantys dar bus su neteisingu pjūviu, ne auksiniu, nes dabar klaikiai neturiu laiko daryt naujas nuotraukas, o ir daryt norėtųsi labiau pasikausčius fotografavimo taisyklėse, ir taip šlamšto pilnas kompiuteris.
Nors šiaip įdomu su tuo pjūviu - va čia irgi į vidurį akcentas ar jau į šoną skaitosi?
Pirmojoj tiesą sakant nežinau į ką žiūrėt. Antra jau geriau. Pakadruoti gal reikėtų, bet neblogai.
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 15, 15:58)
as irgi zaviuosi CAgirl sugebejimu pagauti tuos sponaneiskus momentus. O manasis jei prasau paziureti i mane ar i aparata, ar sustingti sekunde nutaiso tokia israiska...(primena man viena emotika ), arba isvis nusisuka ir bega.
Gerai, tik pirštų gaila ir medis už nugaros ne vietoj.
QUOTE(off topic @ 2007 11 15, 18:32)
Per daug nustūmei į dešinę kryžių. Mėgink kirpt kairės maždaug per vidurį tarp žmonių grupelių, kad kryžius būtų vos vos dešiniau nuo centrinės vertikalės.
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 15, 19:32)
na pabandziau kadruot pagal standartinius ismatavimus ir remiantis auksinio pjuvio taisykle.... ar gavosi nors kas?
siaip tas stulpas bando lyst i centra.. bet gal jis nera pagrindinis akcentas? bandziau pagrindiniais padaryt aki ir letena
siaip tas stulpas bando lyst i centra.. bet gal jis nera pagrindinis akcentas? bandziau pagrindiniais padaryt aki ir letena
Marš perfotografuot. Bus lengviau pataisyt
QUOTE(Sansara @ 2007 11 15, 20:34)
mano sniego bandymai.
Pirma gerai, tik man dešinės per daug. Nėr ten nieko, ką vertėtų rodyt.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.