Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 09, 11:57)
Siemens sukurta sportui, todel sportui ir turėtų būt naudojama.

drinks_cheers.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 13:09)
Dedu nuotrauka kritikai is vakarykstes sventes cool.gif

man patiko smile.gif nelabai supratau kas ten apie kojytes buvo pasakyta, idomu kaip atrodo ta nuotrauka?

QUOTE(Narajana @ 2007 11 09, 15:02)
Aš tai tavo vietoje šito kaip tik ir nedaryčiau. Čia tai ir yra tie fotografijos perliukai, kurie suteikia fotografijai tikrumo ir gyvumo.
Juk anksčiau (kai nebuvo kompo) tokių dalykų techniškai buvo neįmanoma padaryti arba labai sunku. Todėl tai tiesiog dabar išgalvotos taisyklės, kurių fotografijoje iš tiesų nėra.
Anksčiau ir į galvą niekam nešaudavo išiminėti detales, juk jos tikrai nemaišo, o atvirkščiai pagyvina kadrą. jei akis užkliūna, tai puiku, norisi dar ir dar apžiūrinėti detales, vadinasi tai kabina... Tai esmė....

pagaliau kazkas patvirtino tai ka seniai itariau...man palengvejo

itariu "nereikalingos" detales salinamos reklamineje fotografijoje g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 09, 15:46)
Noriu parodyt, ką pagaminau su savo numylėtu filtru smile.gif
Ačiū 4u.gif

o gali ir originala ideti? tik palyginimui. Ir koki filtra nadoji? ND nuotraukoje sis efektas man labai patiko. Sitoje nezina. Nuotraka uzkabina. Nors kas butent patinka kas ne dar nesupratau, jei susiprasiu veliau parasysiu

Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 09, 16:30)
Skaitau ir tikiu, kad geros nuotraukos negadina smulkus netikslumai, bet man, pradedanciai mokytis fotografijos meno, idomiau konkretus pavyzdziai, kaip padaryti ta "kabinancia" foto. Juk sutiksite, kad tai mes darome per tam tikras detales nuotraukoje (linijas, spalvas, gerai pagautas emocijas, apsvietima ir kt.) Vat apie tai noreciau daugiau kalbeti.
Va noriu, kad konkreciai parodytumete ta darba, kuris geras, bet neteisingai sukritikuotas, kad atkreiptume demesi... Siaip idomu

Tai apie ką aš ir kalbu, kad užstrigot čia su detalių naikinimų ir ant kitokių smulkmenų, kurios vis vien fotografijos šedevru nepadarys.
Geriau eikit pirmyn, kalbėk ne tik apie karpymą ir trynimą, juk dar daug dalykų lieka nepaliestų.
O vėliau galėsit vėl grįžti prie tobulinimų. Šiame jūsų etape manau, tikrai tai nėra pagrindinis dalykas...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 09, 15:49)

ne tik smile.gif nereikalingas detales salina tie, kam patinka sterilumas. Man tarkim jis kai kur patinka kai kur ne. geros nuotraukos tiek vienos tiek kitos. Tik ziurovu skoniai skiriasi. o del ju gi nesigincijama
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 16:51)
o gali ir originala ideti? tik palyginimui. Ir koki filtra nadoji? ND nuotraukoje sis efektas man labai patiko. Sitoje nezina. Nuotraka uzkabina. Nors kas butent patinka kas ne dar nesupratau, jei susiprasiu veliau parasysiu

Reticulation filtras. Filtras visai kitokią nuotraukos nuotaiką sukuria, ane?

Originalas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 09, 16:49)
drinks_cheers.gif
man patiko smile.gif nelabai supratau kas ten apie kojytes buvo pasakyta, idomu kaip atrodo ta nuotrauka?
pagaliau kazkas patvirtino tai ka seniai itariau...man palengvejo

Taip iš tiesų toks tobulinimas būdingas ir galbūt reikalingas tik reklaminėje fotografijoje.
Tad tai tikrai profesionalų sritis. O mes čia gi mėgaujamės fotografija wink.gif
Atsakyti
.......................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 09 lapkričio 2007 - 17:36
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 16:54)
ne tik smile.gif nereikalingas detales salina tie, kam patinka sterilumas. Man tarkim jis kai kur patinka kai kur ne.  geros nuotraukos tiek vienos tiek kitos. Tik ziurovu skoniai skiriasi. o del ju gi nesigincijama

nu atleiskite uz tiesuma taciau kiek pastebejau (bent jau paskutiniu metu) detales visur budavo siulomos salinti ir visur viskas kliudavo, butu tai peizazas ar portretas mirksiukas.gif o kiti komentatoriai paprastai pritariamai palinkciodavo galvom...
nes juk kaip cia drysi priestarauti jei "autoritetas" rekomendavo...dabar pradeda aisketi, kad savamoksliai irgi ne viska teisingai supranta, arbe siaip pernelyg stipriai ir atkakliai siulo savo stiliaus braiza...ir manau ne gincytis reiketu o priimti kritika ir mokytis toliau...
galu gale laikas nusiraminti, bobincius cia kazkoks jej bohu doh.gif
manai kam nors idomu tavo traktatai kaip buvai suprasta ar kaip pati kazka supratai...gal ir idomu kazkam, bet kogero ne tiems, kurie mokytis atejo...nuryk ta kartu kasneli ir judek toliau

o del skonio tai cia man panasiau i pasakyma "net jei nieko nesuprantu, vistiek galiu tureti nuomone"... nepritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
puriena, tiek originalas, tiek pafiltruota foto: dvi skirtingos foto thumbup.gif nepasakysiu kuri geresnė ar geriau žiūrisi, nes visai kitos mintys vienoj ir kitoj kyla, visiškai radikaliai kitaip žiūrisi. g.gif
Atsakyti
beje, buvau kazkada uzsukusi i Ciklopa, skolinomes is ju makro objektyva pasibandymams, parode kaip dizaineriai apdoroja nuotraukas doh.gif kiekviena plaukeli vos ne kaip su pincetu salina nuo mergaites kuno biggrin.gif o be viso to mergaites kunas buvo melynas doh.gif
www.ciklopas.com

prie "news" galima pasiziureti ju darbu, tai yra reklamine fotografija 4u.gif ir patikekit, ten jau tikrai sedima prie kiekvieno nuotraukos colio davedant ji iki tobulybes smile.gif
zaviuosi ju darbais taciau tai nera mano siekis, megstu kitokia fotografija...
Atsakyti
..................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 09 lapkričio 2007 - 17:36
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 17:14)
priimu kaip izeidima smile.gif
galbut ne fotografijoje mano pranasumas. as bent jau savo nuomone sugebu neizeidziamai isreiksti smile.gif

priimk kaip nori mirksiukas.gif
nusibodai mirksiukas.gif
Atsakyti