QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 09, 11:57)
Siemens sukurta sportui, todel sportui ir turėtų būt naudojama.
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 13:09)
Dedu nuotrauka kritikai is vakarykstes sventes
man patiko nelabai supratau kas ten apie kojytes buvo pasakyta, idomu kaip atrodo ta nuotrauka?
QUOTE(Narajana @ 2007 11 09, 15:02)
Aš tai tavo vietoje šito kaip tik ir nedaryčiau. Čia tai ir yra tie fotografijos perliukai, kurie suteikia fotografijai tikrumo ir gyvumo.
Juk anksčiau (kai nebuvo kompo) tokių dalykų techniškai buvo neįmanoma padaryti arba labai sunku. Todėl tai tiesiog dabar išgalvotos taisyklės, kurių fotografijoje iš tiesų nėra.
Anksčiau ir į galvą niekam nešaudavo išiminėti detales, juk jos tikrai nemaišo, o atvirkščiai pagyvina kadrą. jei akis užkliūna, tai puiku, norisi dar ir dar apžiūrinėti detales, vadinasi tai kabina... Tai esmė....
Juk anksčiau (kai nebuvo kompo) tokių dalykų techniškai buvo neįmanoma padaryti arba labai sunku. Todėl tai tiesiog dabar išgalvotos taisyklės, kurių fotografijoje iš tiesų nėra.
Anksčiau ir į galvą niekam nešaudavo išiminėti detales, juk jos tikrai nemaišo, o atvirkščiai pagyvina kadrą. jei akis užkliūna, tai puiku, norisi dar ir dar apžiūrinėti detales, vadinasi tai kabina... Tai esmė....
pagaliau kazkas patvirtino tai ka seniai itariau...man palengvejo
itariu "nereikalingos" detales salinamos reklamineje fotografijoje ?