Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Latoya, man per šviesi. Mažuts gerai pasislėpęs, o ir kadras manau neblogas. Tik kiek per šviesi, apačioje jokių detalių.
O nuotrauka su rūku... Man patinka tokia nuotaika. Ir ryškumo čia nesinori. Gal dar turi iš to pačio rūko fotografavimo?

Stripulis, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 15 lapkričio 2007 - 13:03
Čia tokia serija ( vaikai). Neužknisau jūsų? blush2.gif Su PC dirbau labai mažai, pašviesinau, pakirpau unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
( tos driūžės paskutinėj foto, matyt, sniegas snigo g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 lapkričio 2007 - 14:04
QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 14:01)
Latoya, man per šviesi. Mažuts gerai pasislėpęs, o ir kadras manau neblogas. Tik  kiek per šviesi, apačioje jokių detalių.
O nuotrauka su rūku... Man patinka tokia nuotaika. Ir ryškumo čia nesinori.  Gal dar turi iš to pačio rūko fotografavimo?

tai gal nukirpti kiek apacios a?

o ruko turiu, bet vistie patys medziai, nieko idomesnio.

ar jums taip nebuna kad ziurit ziurit i nuotrauka ir nebezinot ar jinai patinka? paskutiniu metu man taip daznai...ir nezinau kokios to priezastys? gal pasitikejimo truksta? g.gif
Atsakyti
O čia dar vienas orchidėjos bandymas unsure.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 15:09)
ar jums taip nebuna kad ziurit ziurit i nuotrauka ir nebezinot ar jinai patinka? paskutiniu metu man taip daznai...ir nezinau kokios to priezastys? gal pasitikejimo truksta? g.gif

Man pastoviai taip verysad.gif . Neturiu nuomonės. Pasakot, kad netikusi foto, žiūriu- tikrai netikusi doh.gif
Atsakyti
Elina - neuzknisai tikrai...man asmeniskai kuo daugiau foto tuo idomiau, bet zinok kazkodel nerodo nei vienos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 15:12)
bet zinok kazkodel nerodo nei vienos unsure.gif

nerodo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 15, 09:13)
Aš irgi jį nusipirkęs todėl, kad nuotraukų kokybė visai kita, nufotografuoti norimą objektą ar siužetą irgi lengviau smile.gif

Kai jau moki ir zinai ka ir kaip fotkint - tuomet tokio tipo fotoparatai yra pagalbininkai ir padeda igyvendint idejas.
O jei nemoki ir nezinai ka nori nufotkint ar apskritai kazka nori fotkint - tam pakanka mokintis ir geros muilines.
Ka as ir dariau.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 15:17)

jau rodo..linksma fotosesija, paskutine geriausia, na to sniego gal ir nenoreciau, arba jei jau noreciau tai tada daugiau.
o orchideja man patinka!
Atsakyti
Biškį pasireguliavau WB, ar dabar vistiek be ryšio spalvos? Spalvų su PS neliečiau, tik dvi nuotraukas pašviesinau labai vos vos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 lapkričio 2007 - 14:50
Sveiki visi 4u.gif
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 23:34)
man patiko kaip kate luzo  hihihi.gif aplink stulpa...

Fainas momentas pagautas biggrin.gif
Tik man nepatinka toks nuotraukos apkarpymas.

Nezina kaip jus, bet as vengiu nestandartisko kadravimo. PS nusistatau fiksuota "kropa" ir ieskau geriausio varianto. Taip darau galvodama, kad jei man teks spausdinti nuotrauka, kad paskui nebutu nereikalingu baltu remeliu ar fotoloborantu nuoziura nukirptos nuotraukos gabalo ir galvos skausmo kaip ireminti nuotrauka.
Esu atspausdinus savo graziausia panoramine nuotrauka dideliu formatu, iki siol guli neireminta nes standartiski nuotauku pasai ir remeliai netinka, o spec reminimas apie 40-60 Lt kainuoja...
Dar drauge rode savo vaiko krikstynu nuotraukas. Buvo fotkinta muilinuku, iskarduota, atspausdinta ir balti remeliai nukirpti. Albume negraziai skirtingo formato nuotraukos ziurisi... schmoll.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 23:45)
Pataisiau foto. Gal geriau dabar? (Reikia paspausti vienu kartu Ctrl+F5)

Nelabai, sniegas per baltas, nesimato jo fakturos

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 02:39)
Siandienine mano dienos nuotrauka

Fainos tavo vaiku foto, bet siek tiek kairej primazinciau erdves. mirksiukas.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 04:58)
"vyru ir moteru panasumai"  biggrin.gif beveik priespriesos vienoje foto bigsmile.gif

lotuliukas.gif Nu ir momentas. biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 11 15, 10:10)
Taip jau yra smile.gif Kol turi muiline, atrodo, kad veidrodinis isspres visas problemas. Kuo brangesnis, tuo grazesnes nuotraukos iseis. Kai nusiperki, supranti, kad buvai neteisus ir fotografuoti reikia mokytis is naujo, nors kad kas nors gailetusi del naujo pirkinio dar negirdejau smile.gif

Pazystamas taip ir pardave veidrodinuka nes per sunkus auto fotografavimui... Is pradziu zaide, zaide, bliuras, ne fokusas, tai tas parametras, tai kitas nugrybauja, spjove ir ant auto perejo, o paskui ir i lengvesni iskeite...
Cia zinai... Kam ko reikia... Priklauso kaip giliai iklimsti i si reikala, ko sieki... biggrin.gif

O mokymuisi puikiausiai tinka ir muilinukas. As i si skyreli atejau irgi su tokiu. Ten buvo dar TV, AV, M ir kiti rezimai, tad jau tada pradejau visokius eksperimentus.

QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 10:26)

Su nepazystamu zmogumi labiausiai patinka - nesuvaidintas veiksmas, BET...
Kaip visose trijose tavo foto yra esmine kompozicijos klaida. Fotografuojamas objektas per viduri... Reiketu tau stengtis fotografuoti naudojant Auksinio pjuvio taisykle

Gelyte grazi ir ryski isejo, mielas iedelis wub.gif , bet noretusi idomiau ja nufotkinti labiau is sono, beveik atsigulus ant zemes, kitaip kadruojant. Va cia gali paziureti Pavyzdziu

Nepatingek susipazinti su pagrindinem fotografavimo taisyklem ir kita naudinga informacija, kuri yra surinkta cia ir kitu temu pirmuosiuose puslapiuose

Lauksim daugiau darbeliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 lapkričio 2007 - 14:44
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 13:09)
ar idomiai ziurisi?ar neakina tas baltumas?vis ziuriu ziuriu ir jau nebesuprantu doh.gif
user posted image

Dieviška wub.gif wub.gif wub.gif Man patinka, ir šitoj nuotraukoj šviesumas labai liuks wub.gif

Stripuli bigsmile.gif labas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 15 lapkričio 2007 - 14:47
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 15, 15:40)

Pazystamas taip ir pardave veidrodinuka nes per sunkus auto fotografavimui... Is pradziu zaide, zaide, bliuras, ne fokusas, tai tas parametras, tai kitas nugrybauja, spjove ir ant auto perejo, o paskui ir i lengvesni iskeite...

unsure.gif nu labai tikiuosi, kad man tas negresia. Vis dar viliuosi išmokt su veidrodiniu doh.gif
Jūs tik nepykit, kažkaip vaikai man šiandien leidžiasi fotkinami ( nes laidžiu lauke dūkti), tai įkeliu dar dvi foto blush2.gif . Nededu beleko, negalvokit, man šitos patinka, tik norėčiau truputį dėmesio: kas negerai, ką pataosyt unsure.gif

Beveik nežaidžiu su PS, nes gavau rykščių iš jūsų

user posted image

user posted image
Atsakyti