Latoya, man per šviesi. Mažuts gerai pasislėpęs, o ir kadras manau neblogas. Tik kiek per šviesi, apačioje jokių detalių.
O nuotrauka su rūku... Man patinka tokia nuotaika. Ir ryškumo čia nesinori. Gal dar turi iš to pačio rūko fotografavimo?
Stripulis, sveika prisijungus
QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 14:01)
Latoya, man per šviesi. Mažuts gerai pasislėpęs, o ir kadras manau neblogas. Tik kiek per šviesi, apačioje jokių detalių.
O nuotrauka su rūku... Man patinka tokia nuotaika. Ir ryškumo čia nesinori. Gal dar turi iš to pačio rūko fotografavimo?
tai gal nukirpti kiek apacios a?
o ruko turiu, bet vistie patys medziai, nieko idomesnio.
ar jums taip nebuna kad ziurit ziurit i nuotrauka ir nebezinot ar jinai patinka? paskutiniu metu man taip daznai...ir nezinau kokios to priezastys? gal pasitikejimo truksta?
O čia dar vienas orchidėjos bandymas
Papildyta:
Man pastoviai taip . Neturiu nuomonės. Pasakot, kad netikusi foto, žiūriu- tikrai netikusi
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 15:09)
ar jums taip nebuna kad ziurit ziurit i nuotrauka ir nebezinot ar jinai patinka? paskutiniu metu man taip daznai...ir nezinau kokios to priezastys? gal pasitikejimo truksta?
Man pastoviai taip . Neturiu nuomonės. Pasakot, kad netikusi foto, žiūriu- tikrai netikusi
Elina - neuzknisai tikrai...man asmeniskai kuo daugiau foto tuo idomiau, bet zinok kazkodel nerodo nei vienos
QUOTE(fotolama @ 2007 11 15, 09:13)
Aš irgi jį nusipirkęs todėl, kad nuotraukų kokybė visai kita, nufotografuoti norimą objektą ar siužetą irgi lengviau
Kai jau moki ir zinai ka ir kaip fotkint - tuomet tokio tipo fotoparatai yra pagalbininkai ir padeda igyvendint idejas.
O jei nemoki ir nezinai ka nori nufotkint ar apskritai kazka nori fotkint - tam pakanka mokintis ir geros muilines.
Ka as ir dariau.
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 15:17)
nerodo?
jau rodo..linksma fotosesija, paskutine geriausia, na to sniego gal ir nenoreciau, arba jei jau noreciau tai tada daugiau.
o orchideja man patinka!
Sveiki visi
Fainas momentas pagautas
Tik man nepatinka toks nuotraukos apkarpymas.
Nezina kaip jus, bet as vengiu nestandartisko kadravimo. PS nusistatau fiksuota "kropa" ir ieskau geriausio varianto. Taip darau galvodama, kad jei man teks spausdinti nuotrauka, kad paskui nebutu nereikalingu baltu remeliu ar fotoloborantu nuoziura nukirptos nuotraukos gabalo ir galvos skausmo kaip ireminti nuotrauka.
Esu atspausdinus savo graziausia panoramine nuotrauka dideliu formatu, iki siol guli neireminta nes standartiski nuotauku pasai ir remeliai netinka, o spec reminimas apie 40-60 Lt kainuoja...
Dar drauge rode savo vaiko krikstynu nuotraukas. Buvo fotkinta muilinuku, iskarduota, atspausdinta ir balti remeliai nukirpti. Albume negraziai skirtingo formato nuotraukos ziurisi...
Nelabai, sniegas per baltas, nesimato jo fakturos
Fainos tavo vaiku foto, bet siek tiek kairej primazinciau erdves.
Nu ir momentas.
Pazystamas taip ir pardave veidrodinuka nes per sunkus auto fotografavimui... Is pradziu zaide, zaide, bliuras, ne fokusas, tai tas parametras, tai kitas nugrybauja, spjove ir ant auto perejo, o paskui ir i lengvesni iskeite...
Cia zinai... Kam ko reikia... Priklauso kaip giliai iklimsti i si reikala, ko sieki...
O mokymuisi puikiausiai tinka ir muilinukas. As i si skyreli atejau irgi su tokiu. Ten buvo dar TV, AV, M ir kiti rezimai, tad jau tada pradejau visokius eksperimentus.
Su nepazystamu zmogumi labiausiai patinka - nesuvaidintas veiksmas, BET...
Kaip visose trijose tavo foto yra esmine kompozicijos klaida. Fotografuojamas objektas per viduri... Reiketu tau stengtis fotografuoti naudojant Auksinio pjuvio taisykle
Gelyte grazi ir ryski isejo, mielas iedelis , bet noretusi idomiau ja nufotkinti labiau is sono, beveik atsigulus ant zemes, kitaip kadruojant. Va cia gali paziureti Pavyzdziu
Nepatingek susipazinti su pagrindinem fotografavimo taisyklem ir kita naudinga informacija, kuri yra surinkta cia ir kitu temu pirmuosiuose puslapiuose
Lauksim daugiau darbeliu
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 23:34)
man patiko kaip kate luzo aplink stulpa...
Fainas momentas pagautas
Tik man nepatinka toks nuotraukos apkarpymas.
Nezina kaip jus, bet as vengiu nestandartisko kadravimo. PS nusistatau fiksuota "kropa" ir ieskau geriausio varianto. Taip darau galvodama, kad jei man teks spausdinti nuotrauka, kad paskui nebutu nereikalingu baltu remeliu ar fotoloborantu nuoziura nukirptos nuotraukos gabalo ir galvos skausmo kaip ireminti nuotrauka.
Esu atspausdinus savo graziausia panoramine nuotrauka dideliu formatu, iki siol guli neireminta nes standartiski nuotauku pasai ir remeliai netinka, o spec reminimas apie 40-60 Lt kainuoja...
Dar drauge rode savo vaiko krikstynu nuotraukas. Buvo fotkinta muilinuku, iskarduota, atspausdinta ir balti remeliai nukirpti. Albume negraziai skirtingo formato nuotraukos ziurisi...
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 23:45)
Pataisiau foto. Gal geriau dabar? (Reikia paspausti vienu kartu Ctrl+F5)
Nelabai, sniegas per baltas, nesimato jo fakturos
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 02:39)
Siandienine mano dienos nuotrauka
Fainos tavo vaiku foto, bet siek tiek kairej primazinciau erdves.
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 04:58)
"vyru ir moteru panasumai" beveik priespriesos vienoje foto
Nu ir momentas.
QUOTE(sillwio @ 2007 11 15, 10:10)
Taip jau yra Kol turi muiline, atrodo, kad veidrodinis isspres visas problemas. Kuo brangesnis, tuo grazesnes nuotraukos iseis. Kai nusiperki, supranti, kad buvai neteisus ir fotografuoti reikia mokytis is naujo, nors kad kas nors gailetusi del naujo pirkinio dar negirdejau
Pazystamas taip ir pardave veidrodinuka nes per sunkus auto fotografavimui... Is pradziu zaide, zaide, bliuras, ne fokusas, tai tas parametras, tai kitas nugrybauja, spjove ir ant auto perejo, o paskui ir i lengvesni iskeite...
Cia zinai... Kam ko reikia... Priklauso kaip giliai iklimsti i si reikala, ko sieki...
O mokymuisi puikiausiai tinka ir muilinukas. As i si skyreli atejau irgi su tokiu. Ten buvo dar TV, AV, M ir kiti rezimai, tad jau tada pradejau visokius eksperimentus.
QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 10:26)
Su nepazystamu zmogumi labiausiai patinka - nesuvaidintas veiksmas, BET...
Kaip visose trijose tavo foto yra esmine kompozicijos klaida. Fotografuojamas objektas per viduri... Reiketu tau stengtis fotografuoti naudojant Auksinio pjuvio taisykle
Gelyte grazi ir ryski isejo, mielas iedelis , bet noretusi idomiau ja nufotkinti labiau is sono, beveik atsigulus ant zemes, kitaip kadruojant. Va cia gali paziureti Pavyzdziu
Nepatingek susipazinti su pagrindinem fotografavimo taisyklem ir kita naudinga informacija, kuri yra surinkta cia ir kitu temu pirmuosiuose puslapiuose
Lauksim daugiau darbeliu
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 13:09)
Dieviška Man patinka, ir šitoj nuotraukoj šviesumas labai liuks
Stripuli labas
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 15, 15:40)
nu labai tikiuosi, kad man tas negresia. Vis dar viliuosi išmokt su veidrodiniu
Jūs tik nepykit, kažkaip vaikai man šiandien leidžiasi fotkinami ( nes laidžiu lauke dūkti), tai įkeliu dar dvi foto . Nededu beleko, negalvokit, man šitos patinka, tik norėčiau truputį dėmesio: kas negerai, ką pataosyt
Beveik nežaidžiu su PS, nes gavau rykščių iš jūsų