Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 11:26)

Tai va, ar priimsit į savo būrį?

O bigsmile.gif , Stripuli bigsmile.gif , rodyk ką turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 11:35)
O bigsmile.gif , Stripuli bigsmile.gif , rodyk ką turi 4u.gif

Didžioji žiauruma tame, kad peržiūrėjus 4000 kadrų, paaiškėjo, kad a lia turiu kokius 8... ax.gif Ir tai dar prie jų galima kibti kibti ir kibti rolleyes.gif Ale kadangi nuo kažko pradėt reik, tai jūsų teismui g.gif
Makro mėginimas
user posted image
Vienintelį kartą pamėginta nufotkint gatvėj nepažįstamą žmogų (pavydžiu tau, Elina, man drąsos užtenka tik vabalam ir paukščiam fotkint)
user posted image
Galbūt kažkiek atitinka reikalavimus dėl rėmų (aišku, neatitinka nė kiek, bet tipo), minėtus šios dalies pradžioje...
user posted image

P. S. Žiūriu, kad dar ir puslapį ištampiau. Kitą syk "resizinsiu", dabar gal stipriai nemuškit, jei galit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 15 lapkričio 2007 - 10:41
QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 11:40)

Man šita kaip patinka bigsmile.gif ( kiek pakarpyčiau). O kas čia per rėmas toks baltas? Nevienodas? ax.gif smile.gif
Puslapio neištempei schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 lapkričio 2007 - 10:49
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 11:47)
Man šita kaip patinka bigsmile.gif ( kiek pakarpyčiau).

Čia jau kirpta ax.gif O kur dar kirptum?
O rėmas iš ten, kad staiga pamiršau, kaip elgtis su Photo Impression, kad nukirpus viskas būtų be jokių ten rėmų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 15 lapkričio 2007 - 10:50
Kirpčiau kelis mm viršų ir truputį kairį šoną. Dar vos vos šviesinčiau unsure.gif . Ir nuimčiau rėmus 4u.gif
Va kaip daryčiau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 lapkričio 2007 - 10:58
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 11:51)
Kirpčiau kelis mm viršų ir truputį kairį šoną. Dar vos vos šviesinčiau unsure.gif . Ir nuimčiau rėmus 4u.gif

O kaip tau rėmai nusiėmė? bigsmile.gif
Šiaip dėl visko sutinku, šviesinčiau ir pati, tiesiog norėjosi teismui įdėt žaliavą, o kairio šono nekirpau, nes ten tada tos balos nuo fontanų nusikerpa. Norėjosi, kad būtų su visom ribom.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 12:03)
O kaip tau rėmai nusiėmė?  bigsmile.gif 

Paprasčiausias būdas- spausk deš pelės klavišu Open with, tada Microsoft office picture manager, tada spausk viršuj Picture ir Crop kiek reikia
Atsakyti
ar idomiai ziurisi?ar neakina tas baltumas?vis ziuriu ziuriu ir jau nebesuprantu doh.gif
user posted image
Atsakyti
dar siandien bandziau ruka uzfiksuoti...taip grauz buvo..bet gavos tik neryski foto g.gif
user posted image

Ca-girl niekada neatsizavesiu tavo portretais ir berniuko groziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 15, 00:01)
paprastai ryte pabudus atrodo, kad viskas niekam tike ir imi regzti naujas idejas ir per nauja fotografuoti

bet tai irgi nera blogai drinks_cheers.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 02:39)
vvvv, man spalvotas katinas geriau ziurisi

aciu..

o tavo foto wub.gif kaip visad is kart uzkabino.... o va ta uzuolaidele is kaires man kaip tik patinka..... as nekirpciau.... blush2.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 03:58)
vvvv.sauniai padirbejai,nors man sitaip apkirpta nelabai...zodziu jamsim momenta is nawjo.

jamsim biggrin.gif karpiau kaip sirdis sako... nesivadovaudama taisyklem... o tai ir yra turbut pati didziausia klaida... doh.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 04:58)
"vyru ir moteru panasumai"  beveik priespriesos vienoje foto

man patiko tai kad mano veide is kart atsirado sypsena!
labai gera nuotaika thumbup.gif ir zinoma foto pavadinimas biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 11 15, 08:03)
betvarkėlė tokia

aciu uz "tiesiai sviesiai" mirksiukas.gif
tokie pasakymai tai pats sauniausias spyris i uzupakali....
reikes siandien sau pasakyti MARS MOKYTIS TEORIJOS...
is ties reikia pradeti i ja kabintis, nes kol kas visos foto kaba ant nuojautos blush2.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 09:24)
Labas rytas ( aš sėdžiu prie nuotraukų nuo ryto).

as kaip ir tu dar nesijauciu galinti kritikuoti kitu foto....
bet tos tavo paskutines foto manes neuzkabina verysad.gif
gal pabandyk imti kita kadra, kita tema ir is ten kazka gero ispesi 4u.gif
gal kartais neverta uzsiciklinti uz to patiess.... nors.... g.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 11 15, 10:10)
Pradedantiems svarbu suprasti, kad veidrodis nera panaceja. Iki jo reiketu "daaugti". Zinoma, jei yra atliekamu pinigu, galima pirkti ir veidrodini zaidimams ant auto. Rezultatai bus geresni, negu auto rezime muilineje (nors cia dar klausimas )

na va kaip teisingai pasakyta blush2.gif
is ties sakoma kad bent metus pradedantieji su veidrodiniu zaidzia tik ant auto blush2.gif ech.... bet ateis laikas ir uzaugsim ir atrasim savo fotiko galimybes... juk svarbu yra noras ir gal but siek tiek pajautimo.....

QUOTE(stripulis @ 2007 11 15, 10:26)
Tai va, ar priimsit į savo būrį?

smagu, kad nebe viena cia zaliuosiu biggrin.gif
junkis man pradedanciai i kompanija drinks_cheers.gif

QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 12:09)
ar idomiai ziurisi?ar neakina tas baltumas?vis ziuriu ziuriu ir jau nebesuprantu

na mano kambarys be galo dabar apsviestas saules... tad vos iziuriu kas yra monitoriuje doh.gif doh.gif
bet kuo man patinka tavo foto, kad jose vienodas braizas... man patinka kai dainininka atskiri ne pagal isvaizda, o pagal balsa... tai vat ir tavo foto jau galima atskirti ne tik pagal nuostabu vaikuti, bet ir pagal foto apdirbima, aplinka ir dar kazka... rolleyes.gif bet turiu omeny butent sioje temoje.... foto platybese jos dar pasiklystu... ir nezinociau kad tavo...
si foto man zavinga... tokia minksta, svelni.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 15 lapkričio 2007 - 12:37
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 12:09)
ar idomiai ziurisi?ar neakina tas baltumas?vis ziuriu ziuriu ir jau nebesuprantu doh.gif

man idomiai mirksiukas.gif is pradziu taip aki uzmeciau, puse nuotraukos atverte ir nesuprantu, ko jos taip ilgai iki galo neatidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 15, 13:30)
na mano kambarys be galo dabar apsviestas saules... tad vos iziuriu kas yra monitoriuje  doh.gif  doh.gif
bet kuo man patinka tavo foto, kad jose vienodas braizas... man patinka kai dainininka atskiri ne pagal isvaizda, o pagal balsa... tai vat ir tavo foto jau galima atskirti ne tik pagal nuostabu vaikuti, bet ir pagal foto apdirbima, aplinka ir dar kazka...  rolleyes.gif
si foto man zavinga... tokia minksta, svelni....  wub.gif

pas mane db baisiai apsiniauke...gali buti kad ir persitengiau...
o del braizo...itariu kad jau uzsiciklinau doh.gif galbut reikia daryti pertrauka g.gif
Atsakyti