Californiagirl - jau kartosiuos, bet pavydžiu tau tokios šviesos
Šypsena mažulio labai šilta, miela. Momentas geras. Kadravimas neįprastas.
Man rodos pas mus namuose situacija panaši fotoaparatas jei ne ant kaklo, tai visuomet po ranka... Tu jį ir po lovą suradai
Zuvialia, aš klonavimo meno neišmanau, tai ne ką galiu padėti...
Labas rytas,
dėkui
Wikipedijoje kažkada skaičiau, kad autoportretu galima laikyti, kai pats nusireguliuoji nustatymus, lendi į kadrą, o asistentas nuspaudžia užrakto mygtuką Elina, drąsiau, lauksim tavo crazy autoportreto
lb gražiai pagavai Tačiau sutinku su Sillwio, naikinčiau kairį užkloto kampą
lb nuotaikinga foto bandyk tas kelnes paversti fonu, gal kas gausis
QUOTE(dejavu @ 2007 11 14, 20:03)
dėkui
QUOTE(peppi @ 2007 11 15, 01:01)
autoportretas - kai pats save fotografuoji, ne vyras tavo
paprastai ryte pabudus atrodo, kad viskas niekam tike ir imi regzti naujas idejas ir per nauja fotografuoti
paprastai ryte pabudus atrodo, kad viskas niekam tike ir imi regzti naujas idejas ir per nauja fotografuoti
Wikipedijoje kažkada skaičiau, kad autoportretu galima laikyti, kai pats nusireguliuoji nustatymus, lendi į kadrą, o asistentas nuspaudžia užrakto mygtuką Elina, drąsiau, lauksim tavo crazy autoportreto
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 03:39)
Siandienine mano dienos nuotrauka(i seimos albuma)...kai vaikas jau ir po lovyte slepias nuo mamos Komentarai visad laukiami
lb gražiai pagavai Tačiau sutinku su Sillwio, naikinčiau kairį užkloto kampą
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 05:58)
tvarkau archyvus.
lb nuotaikinga foto bandyk tas kelnes paversti fonu, gal kas gausis
QUOTE(sillwio @ 2007 11 15, 08:03)
Su muiline irgi galima fotografuot.
Dabar pasišaipysiu (tame tarpe ir iš savęs). Kažkur skaičiau labai tikslų pastebėjimą: paprastai tie, kurie sako, kad fototechnika nesvarbu, o viską lemia fotografas, vaikšto pasikabinę po kaklais Nikon D3 arba Canon EOS-1Ds Mark II
Kodėl pats esi nusipirkęs veidrodinį?
Aš irgi jį nusipirkęs todėl, kad nuotraukų kokybė visai kita, nufotografuoti norimą objektą ar siužetą irgi lengviau
QUOTE(fotolama @ 2007 11 15, 08:13)
Dabar pasišaipysiu (tame tarpe ir iš savęs). Kažkur skaičiau labai tikslų pastebėjimą: paprastai tie, kurie sako, kad fototechnika nesvarbu, o viską lemia fotografas, vaikšto pasikabinę po kaklais Nikon D3 arba Canon EOS-1Ds Mark II
Aš irgi jį nusipirkęs todėl, kad nuotraukų kokybė visai kita, nufotografuoti norimą objektą ar siužetą irgi lengviau
Geras fotoaparatas tikrai padeda mokančiam fotografuoti. Bet yra tokių, kur turi super technika, bet kas iš to, kad nemoka ja naudotis. Ir to net neslepia, o suverčia kaltę per daug protingam fotoaparatui
QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 10:29)
Ir to net neslepia, o suverčia kaltę per daug protingam fotoaparatui
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 08:30)
eiiiiiii aš čia niekam netaikau.
tiesiog teko kaime vaizdelių matyti. kai kuriems atrodo išties, kad svarbiausia nusipirkti gerą fotoaparatą, bet nepamąsto, kad fotoaparatas ne robotas, už mus nesufokusuos, nekomponuos ir nieko kito neatliks..
QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 10:36)
Tai aš puikiai sau prisitaikiau . Noriu, kad mano EOS būtų valdomas, kaip mano senoji muilinė, bet fotkintų kaip geras veidrodinis
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 08:40)
Tai aš puikiai sau prisitaikiau . Noriu, kad mano EOS būtų valdomas, kaip mano senoji muilinė, bet fotkintų kaip geras veidrodinis
tai kad valdai neblogai savo EOS. Tik reikėtų iš tavo kompo išimti Photoshopą ir WB balansą tau į draugus įpiršti.
QUOTE(fotolama @ 2007 11 15, 09:13)
Taip jau yra Kol turi muiline, atrodo, kad veidrodinis isspres visas problemas. Kuo brangesnis, tuo grazesnes nuotraukos iseis. Kai nusiperki, supranti, kad buvai neteisus ir fotografuoti reikia mokytis is naujo, nors kad kas nors gailetusi del naujo pirkinio dar negirdejau
Pradedantiems svarbu suprasti, kad veidrodis nera panaceja. Iki jo reiketu "daaugti". Zinoma, jei yra atliekamu pinigu, galima pirkti ir veidrodini zaidimams ant auto. Rezultatai bus geresni, negu auto rezime muilineje (nors cia dar klausimas )
Labas rytas visiem
Skaitau įnikus jūsų temą nuo vakar, ankstesnių temų neskaičiau, nes ir taip gumulas gerklėj stovi nuo nepasitikėjimo savim
O bet tačiau vis dėlto manyčiau, kad niekas negimė mokėdamas, aš taipogi. O fotografuoti išmokti norėčiau. Nes kol kas fotkinu su Samsung Digimax A7, ale naudojuosi juo kaip muiline, nors ten gi yra visokių programų ir visa ko... Spėju, kad tai nėra superinis fotoaparatas, vien iš kainos, bet net jei ir jį išsinagrinėčiau beigi galimybes, jau ir tai man būtų daug.
Gera būtų kada nors daryt užvežančias nuotraukas (spėju, po kokių kelerių metų mokymosi), o tuo tarpu būtų gera išmokt daryt ir techniškas.
Tai va, ar priimsit į savo būrį?
Skaitau įnikus jūsų temą nuo vakar, ankstesnių temų neskaičiau, nes ir taip gumulas gerklėj stovi nuo nepasitikėjimo savim
O bet tačiau vis dėlto manyčiau, kad niekas negimė mokėdamas, aš taipogi. O fotografuoti išmokti norėčiau. Nes kol kas fotkinu su Samsung Digimax A7, ale naudojuosi juo kaip muiline, nors ten gi yra visokių programų ir visa ko... Spėju, kad tai nėra superinis fotoaparatas, vien iš kainos, bet net jei ir jį išsinagrinėčiau beigi galimybes, jau ir tai man būtų daug.
Gera būtų kada nors daryt užvežančias nuotraukas (spėju, po kokių kelerių metų mokymosi), o tuo tarpu būtų gera išmokt daryt ir techniškas.
Tai va, ar priimsit į savo būrį?