Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Californiagirl - jau kartosiuos, bet pavydžiu tau tokios šviesos smile.gif
Šypsena mažulio labai šilta, miela. Momentas geras. Kadravimas neįprastas.
Man rodos pas mus namuose situacija panaši lotuliukas.gif fotoaparatas jei ne ant kaklo, tai visuomet po ranka... Tu jį ir po lovą suradai lotuliukas.gif

Zuvialia, aš klonavimo meno neišmanau, tai ne ką galiu padėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 15 lapkričio 2007 - 08:44
Labas rytas,
QUOTE(dejavu @ 2007 11 14, 20:03)

dėkui aciuks.gif

QUOTE(peppi @ 2007 11 15, 01:01)
autoportretas - kai pats save fotografuoji, ne vyras tavo mirksiukas.gif
paprastai ryte pabudus atrodo, kad viskas niekam tike ir imi regzti naujas idejas ir per nauja fotografuoti biggrin.gif

Wikipedijoje kažkada skaičiau, kad autoportretu galima laikyti, kai pats nusireguliuoji nustatymus, lendi į kadrą, o asistentas nuspaudžia užrakto mygtuką tongue.gif Elina, drąsiau, lauksim tavo crazy autoportreto wink.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 03:39)
Siandienine mano dienos nuotrauka(i seimos albuma)...kai vaikas jau ir po lovyte slepias nuo mamos biggrin.gif Komentarai visad laukiami ax.gif
user posted image

lb gražiai pagavai wub.gif Tačiau sutinku su Sillwio, naikinčiau kairį užkloto kampą wink.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 05:58)
tvarkau archyvus.

lb nuotaikinga foto thumbup.gif bandyk tas kelnes paversti fonu, gal kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 15, 08:03)
Su muiline irgi galima fotografuot.

Dabar pasišaipysiu (tame tarpe ir iš savęs). Kažkur skaičiau labai tikslų pastebėjimą: paprastai tie, kurie sako, kad fototechnika nesvarbu, o viską lemia fotografas, vaikšto pasikabinę po kaklais Nikon D3 arba Canon EOS-1Ds Mark II smile.gif

Kodėl pats esi nusipirkęs veidrodinį?

Aš irgi jį nusipirkęs todėl, kad nuotraukų kokybė visai kita, nufotografuoti norimą objektą ar siužetą irgi lengviau smile.gif
Atsakyti
California, jetau kokios gražios spalvos tau gaunasi bigsmile.gif . Ir momentai, aišku 4u.gif

Labas rytas ( aš sėdžiu prie nuotraukų nuo ryto doh.gif ).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 15, 08:13)
Dabar pasišaipysiu (tame tarpe ir iš savęs). Kažkur skaičiau labai tikslų pastebėjimą: paprastai tie, kurie sako, kad fototechnika nesvarbu, o viską lemia fotografas, vaikšto pasikabinę po kaklais Nikon D3 arba Canon EOS-1Ds Mark II smile.gif

Aš irgi jį nusipirkęs todėl, kad nuotraukų kokybė visai kita, nufotografuoti norimą objektą ar siužetą irgi lengviau smile.gif

Geras fotoaparatas tikrai padeda mokančiam fotografuoti. Bet yra tokių, kur turi super technika, bet kas iš to, kad nemoka ja naudotis. Ir to net neslepia, o suverčia kaltę per daug protingam fotoaparatui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 10:29)
Ir to net neslepia, o suverčia kaltę per daug protingam fotoaparatui  smile.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 08:30)

eiiiiiii aš čia niekam netaikau.

tiesiog teko kaime vaizdelių matyti. kai kuriems atrodo išties, kad svarbiausia nusipirkti gerą fotoaparatą, bet nepamąsto, kad fotoaparatas ne robotas, už mus nesufokusuos, nekomponuos ir nieko kito neatliks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 15 lapkričio 2007 - 09:37
QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 10:36)
eiiiiiii aš čia niekam netaikau.

Tai aš puikiai sau prisitaikiau biggrin.gif . Noriu, kad mano EOS būtų valdomas, kaip mano senoji muilinė, bet fotkintų kaip geras veidrodinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 08:40)
Tai aš puikiai sau prisitaikiau biggrin.gif . Noriu, kad mano EOS būtų valdomas, kaip mano senoji muilinė, bet fotkintų kaip geras veidrodinis bigsmile.gif

tai kad valdai neblogai savo EOS. Tik reikėtų iš tavo kompo išimti Photoshopą ir WB balansą tau į draugus įpiršti.
Atsakyti
Elina, Desiree teisi — tu per mažai dėmesio skiri pačiam fotografavimui ir per daug jo skiri nuotraukos apdorojimui kompe.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 15, 09:13)

Taip jau yra smile.gif Kol turi muiline, atrodo, kad veidrodinis isspres visas problemas. Kuo brangesnis, tuo grazesnes nuotraukos iseis. Kai nusiperki, supranti, kad buvai neteisus ir fotografuoti reikia mokytis is naujo, nors kad kas nors gailetusi del naujo pirkinio dar negirdejau smile.gif
Pradedantiems svarbu suprasti, kad veidrodis nera panaceja. Iki jo reiketu "daaugti". Zinoma, jei yra atliekamu pinigu, galima pirkti ir veidrodini zaidimams ant auto. Rezultatai bus geresni, negu auto rezime muilineje (nors cia dar klausimas smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 15 lapkričio 2007 - 10:11
Labas rytas visiem 4u.gif
Skaitau įnikus jūsų temą nuo vakar, ankstesnių temų neskaičiau, nes ir taip gumulas gerklėj stovi nuo nepasitikėjimo savim blush2.gif
O bet tačiau vis dėlto manyčiau, kad niekas negimė mokėdamas, aš taipogi. O fotografuoti išmokti norėčiau. Nes kol kas fotkinu su Samsung Digimax A7, ale naudojuosi juo kaip muiline, nors ten gi yra visokių programų ir visa ko... Spėju, kad tai nėra superinis fotoaparatas, vien iš kainos, bet net jei ir jį išsinagrinėčiau beigi galimybes, jau ir tai man būtų daug.
Gera būtų kada nors daryt užvežančias nuotraukas (spėju, po kokių kelerių metų mokymosi), o tuo tarpu būtų gera išmokt daryt ir techniškas.
Tai va, ar priimsit į savo būrį?
Atsakyti