Pataisiau foto. Gal geriau dabar? (Reikia paspausti vienu kartu Ctrl+F5)
QUOTE(sillwio @ 2007 11 14, 20:52)
Niekada nesupratau ir matyt jau nesuprasiu, kam žmonės deda nuotraukas, kurias patys laiko nevykusiomis. Junkis čia. Daug naudingos informacijos rasi.
Kazkada maniau kad jos liuks, deja deja......... o jungtis as senai cia pasijungusi tik pasyviai skaitau, del to ir sakau matau jau dabar klaidas......... ir dar nebeturiu as fotiko normalaus
Elina, man dabar per balta.. nebeliko sniego fakturos visai... atrodo kad vaikas ziuri pro iskarpyta popieriu, bet tikrai ne pro sniego siena....
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 22:24)
O vyro prašyt- beviltiška. Jis fotkina belekaip , jam visaip gražu , nesupranta jis kodėl reikia ilgiau fokusuoti, nustatinėti, nepaimt į kadrą ko nereikia. Neturi jis tam kantrybės
autoportretas - kai pats save fotografuoji, ne vyras tavo
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 23:38)
gal ryt prabudus kitom akim i foto paziuresi ir rasi tinkama
paprastai ryte pabudus atrodo, kad viskas niekam tike ir imi regzti naujas idejas ir per nauja fotografuoti
Beje, desiree, ta meniskoji orchideja liux
oi megstu siaura ryskumo zona...
QUOTE(Paranormali @ 2007 11 14, 23:58)
Kazkada maniau kad jos liuks, deja deja......... o jungtis as senai cia pasijungusi tik pasyviai skaitau, del to ir sakau matau jau dabar klaidas......... ir dar nebeturiu as fotiko normalaus
cia ne pasiteisinimas zmones ir su telefonais geru kadru pagauna
Gaziulka, iš tavo nuotraukų įdomesnės 2-a ir 3-a. Tik antra pilkoka. Tikriausiai nekokios ir fotografavimo sąlygos buvo. Apšvietimas ypač. o jei tai pagautas momentas tai tikriausiai taip pat labai skubėjai įamžinti..
O su taurėm, man geriausia iš tų šešių, nors ne be priekaištų...
Elina, mano akims perdaug išblurinta ar dar kas padaryta. Dabar atrodo it būtų vienokios ar kitokios formos šablonas ant nuotraukos uždėtas.
na va, Vvvvv jau buvo parašius. Nepastebėjau
O su taurėm, man geriausia iš tų šešių, nors ne be priekaištų...
Elina, mano akims perdaug išblurinta ar dar kas padaryta. Dabar atrodo it būtų vienokios ar kitokios formos šablonas ant nuotraukos uždėtas.
na va, Vvvvv jau buvo parašius. Nepastebėjau
Elina, man nelabai kazkas.... Per daug apdirbtos nuotraukos, ar siaip kokybe slubuoja
vvvv, man spalvotas katinas geriau ziurisi
Desiree, prasom nesikuklinti- rodyk dar orhideju. Tikrai nenusibosi Neimanoma
Siandienine mano dienos nuotrauka(i seimos albuma)...kai vaikas jau ir po lovyte slepias nuo mamos Komentarai visad laukiami
vvvv, man spalvotas katinas geriau ziurisi
Desiree, prasom nesikuklinti- rodyk dar orhideju. Tikrai nenusibosi Neimanoma
Siandienine mano dienos nuotrauka(i seimos albuma)...kai vaikas jau ir po lovyte slepias nuo mamos Komentarai visad laukiami
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 02:39)
Grozis grozis grozis Ar mazasis jau leidziasi fotografuojamas? Gal iprato nuolat mama su fotoaparatu matyt?
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 01:39)
super!Nereali kokybe..ir pagautas momentas, o vaikiuko grooozis .Tu man pasakyk,kaip sugebi pagaut ta "sustok akimirka zvainga"?Pas mane gaunas visur veeejas..veeeejas...laukiu,kol suprotinges,kai supras"sekundei sustynk"prasyma..
Gaziulka,is tavo pateiktuju tik antroji mane kabina.Noretusi siektiek geresnes kokybes.
vvvv.sauniai padirbejai,nors man sitaip apkirpta nelabai...zodziu jamsim momenta is nawjo.
tvarkau archyvus.ir jau kankinuosi geras kelias valandas.Ka cia valandas.Vakar pradejau.Tai jau antra diena.Turiu foto,kurioje akivaizdus emociju"panasumai"mane veza.Taciau uz tu vaikiuku esancios kojos labai blasko.Gal zinot kaip galima butu jas is ten pasalint...tai nera lengva,nes kojos salia vaikiuku plauku..man nieko neisejo..
"vyru ir moteru panasumai" beveik priespriesos vienoje foto
gal gali papasakot, kokius nustatymus naudojai ir kokios tiksliai buvo apšvietimo sąlygos? labai smagus momentas pagautas, o dar kai kokybė gera..
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 23:34)
man patiko kaip kate luzo aplink stulpa...
spalvotam variante patinka kaip susisaukia oranzine ir melyna spalvos..
bet va nespalvotam bandau paslept zalias dezutes
spalvotam variante patinka kaip susisaukia oranzine ir melyna spalvos..
bet va nespalvotam bandau paslept zalias dezutes
betvarkėlė tokia
QUOTE(Paranormali @ 2007 11 14, 23:58)
Su muiline irgi galima fotografuot.
Nebandei prikirpt kairėj paklodės kampą? Uždengiau ranka - man taip geriau.
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 04:58)