Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pataisiau foto. Gal geriau dabar? (Reikia paspausti vienu kartu Ctrl+F5)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 14 lapkričio 2007 - 23:47
QUOTE(sillwio @ 2007 11 14, 20:52)
Niekada nesupratau ir matyt jau nesuprasiu, kam žmonės deda nuotraukas, kurias patys laiko nevykusiomis. Junkis čia. Daug naudingos informacijos rasi.

Kazkada maniau kad jos liuks, deja deja......... o jungtis as senai cia pasijungusi tik pasyviai skaitau, del to ir sakau matau jau dabar klaidas......... ir dar nebeturiu as fotiko normalaus blush2.gif
Atsakyti
Elina, man dabar per balta.. blush2.gif nebeliko sniego fakturos visai... atrodo kad vaikas ziuri pro iskarpyta popieriu, bet tikrai ne pro sniego siena.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 22:24)
O vyro prašyt- beviltiška. Jis fotkina belekaip , jam visaip gražu doh.gif , nesupranta jis kodėl reikia ilgiau fokusuoti, nustatinėti, nepaimt į kadrą ko nereikia. Neturi jis tam kantrybės dry.gif

autoportretas - kai pats save fotografuoji, ne vyras tavo mirksiukas.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 23:38)
gal ryt prabudus kitom akim i foto paziuresi ir rasi tinkama  4u.gif

paprastai ryte pabudus atrodo, kad viskas niekam tike ir imi regzti naujas idejas ir per nauja fotografuoti biggrin.gif

Beje, desiree, ta meniskoji orchideja liux drinks_cheers.gif
oi megstu siaura ryskumo zona... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2007 11 14, 23:58)
Kazkada maniau kad jos liuks, deja deja......... o jungtis as senai cia pasijungusi tik pasyviai skaitau, del to ir sakau matau jau dabar klaidas......... ir dar nebeturiu as fotiko normalaus blush2.gif

cia ne pasiteisinimas biggrin.gif zmones ir su telefonais geru kadru pagauna mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaziulka, iš tavo nuotraukų įdomesnės 2-a ir 3-a. Tik antra pilkoka. Tikriausiai nekokios ir fotografavimo sąlygos buvo. Apšvietimas ypač. o jei tai pagautas momentas tai tikriausiai taip pat labai skubėjai įamžinti..
O su taurėm, man geriausia iš tų šešių, nors ne be priekaištų...

Elina, mano akims perdaug išblurinta ar dar kas padaryta. Dabar atrodo it būtų vienokios ar kitokios formos šablonas ant nuotraukos uždėtas.
na va, Vvvvv jau buvo parašius. Nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 15 lapkričio 2007 - 00:54
Elina, man nelabai kazkas.... g.gif Per daug apdirbtos nuotraukos, ar siaip kokybe slubuoja unsure.gif

vvvv, man spalvotas katinas geriau ziurisi mirksiukas.gif

Desiree, prasom nesikuklinti- rodyk dar orhideju. Tikrai nenusibosi schmoll.gif Neimanoma biggrin.gif

Siandienine mano dienos nuotrauka(i seimos albuma)...kai vaikas jau ir po lovyte slepias nuo mamos biggrin.gif Komentarai visad laukiami ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 02:39)
Siandienine mano dienos nuotrauka(i seimos albuma)...kai vaikas jau ir po lovyte slepias nuo mamos biggrin.gif Komentarai visad laukiami ax.gif

Grozis grozis grozis wub.gif Ar mazasis jau leidziasi fotografuojamas? Gal iprato nuolat mama su fotoaparatu matyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 01:39)

super!Nereali kokybe..ir pagautas momentas, o vaikiuko grooozis wub.gif .Tu man pasakyk,kaip sugebi pagaut ta "sustok akimirka zvainga"?Pas mane gaunas visur veeejas..veeeejas...laukiu,kol suprotinges,kai supras"sekundei sustynk"prasyma..

Gaziulka,is tavo pateiktuju tik antroji mane kabina.Noretusi siektiek geresnes kokybes.

vvvv.sauniai padirbejai,nors man sitaip apkirpta nelabai...zodziu jamsim momenta is nawjo. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 15 lapkričio 2007 - 04:06
tvarkau archyvus.ir jau kankinuosi geras kelias valandas.Ka cia valandas.Vakar pradejau.Tai jau antra diena.Turiu foto,kurioje akivaizdus emociju"panasumai"mane veza.Taciau uz tu vaikiuku esancios kojos labai blasko.Gal zinot kaip galima butu jas is ten pasalint...tai nera lengva,nes kojos salia vaikiuku plauku..man nieko neisejo..
"vyru ir moteru panasumai" biggrin.gif beveik priespriesos vienoje foto bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 15 lapkričio 2007 - 05:02
user posted image

gal gali papasakot, kokius nustatymus naudojai ir kokios tiksliai buvo apšvietimo sąlygos? 4u.gif labai smagus momentas pagautas, o dar kai kokybė gera.. doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 23:34)
man patiko kaip kate luzo  hihihi.gif aplink stulpa...
spalvotam variante patinka kaip susisaukia oranzine ir melyna spalvos..  rolleyes.gif
bet va nespalvotam bandau paslept zalias dezutes  doh.gif

betvarkėlė tokia ax.gif

QUOTE(Paranormali @ 2007 11 14, 23:58)

Su muiline irgi galima fotografuot.

Nebandei prikirpt kairėj paklodės kampą? Uždengiau ranka - man taip geriau.

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 15, 04:58)
"vyru ir moteru panasumai"  biggrin.gif beveik priespriesos vienoje foto bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti