QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 21:41)
IMO? jei galima aiskiau...
atsiprašau už offtopic IMO=in my opinion=mano nuomone
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 22:08)
Kažko nebesekasi man . Reikės pertraukėlę padaryt. Dabar turiu keletą įdėjų savo autoportretui , bet nemoku pati fotkinti, o vyras kai nufotkins . Vat nežinau ką daryt, Neturiu stovo, be to. Bet ta idėja mane taip kirbina....
Padėti, lengviausias kelias. Tu turi didelį norą ir užsispyrimą, taigi žygiuok pirmyn. Stovėjimas vietoje tolygus ėjimui atgal
QUOTE(sillwio @ 2007 11 14, 23:17)
Padėti, lengviausias kelias. Tu turi didelį norą ir užsispyrimą, taigi žygiuok pirmyn. Stovėjimas vietoje tolygus ėjimui atgal
Dėkui. Sugalvojau savo crazy autopotretą, nu kaip jis man stovi galvoj, negaliu . Bet be stovo- neišeis, ania? Ir užstatyt, kad pats mane fotkintų dar nemoku . O vyro prašyt- beviltiška. Jis fotkina belekaip , jam visaip gražu , nesupranta jis kodėl reikia ilgiau fokusuoti, nustatinėti, nepaimt į kadrą ko nereikia. Neturi jis tam kantrybės
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 14, 23:17)
Aš, žinok, bijau, kad nusikalbu . Labai retai kritikuoju kitų foto. Nes pati nusikreizinu į pievas
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 22:24)
Dėkui. Sugalvojau savo crazy autopotretą, nu kaip jis man stovi galvoj, negaliu . Bet be stovo- neišeis, ania? Ir užstatyt, kad pats mane fotkintų dar nemoku .
Atramai galima panaudoti kėdes, stalus, palanges ir t.t. Pirmyn
skaitinėju Abo knygas permestas kaip keista skaityt lietuvių kalba viską apie fotografija. taip pripratau prie rusiškų/angliškų terminologijų
gal reikia kam kokių knygų apie fotografiją rusų k. tiek turiu, o stovi be naudos. aš turbūt pasensiu greičiau, nei jas visas perskaitysiu. pasidalinsiu, negaila
man apatija, net jėgų foto į kompą neturiu perkelt... nelabai laiminga diena pasitaikė, bet ji baigės
gal reikia kam kokių knygų apie fotografiją rusų k. tiek turiu, o stovi be naudos. aš turbūt pasensiu greičiau, nei jas visas perskaitysiu. pasidalinsiu, negaila
man apatija, net jėgų foto į kompą neturiu perkelt... nelabai laiminga diena pasitaikė, bet ji baigės
prisipažinsiu. tris kart dėjau nuotraukas į ND ir tris kart išėmiau. Visai prastai...
Pirmą variantą išėmiau, nes perdaug asmeniškas po kurio laiko pasirodė ir nebenorėjau tokios kr nors laikyti.. Antrą išemiau, nes tikriausiai visai neatspindėjo temos, o galbūt netiesiogiai, reikalavo ilgesnio ieškojimo... O trečią variantą ką tik išėmiau, nes atrodė per silpna porelė pirmai nuotraukai...
Pirmą variantą išėmiau, nes perdaug asmeniškas po kurio laiko pasirodė ir nebenorėjau tokios kr nors laikyti.. Antrą išemiau, nes tikriausiai visai neatspindėjo temos, o galbūt netiesiogiai, reikalavo ilgesnio ieškojimo... O trečią variantą ką tik išėmiau, nes atrodė per silpna porelė pirmai nuotraukai...
QUOTE(Desiree @ 2007 11 14, 23:11)
prisipažinsiu. tris kart dėjau nuotraukas į ND ir tris kart išėmiau. Visai prastai...
manau kaip tik gerai.... vadinasi kritiskai save vertini ir sieki geriausio rezultato...
tikiu, kad man pavarcius tavo albumus zandikaulis atveptu...
kai turesi tinkama tada ir idesi ir ji tikrai bus sauniausia
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 22:20)
manau kaip tik gerai.... vadinasi kritiskai save vertini ir sieki geriausio rezultato...
Vvvvv, tikriausiai nesupratai kur dėjau. Į namų darbus. Pirmame puslapyje turėtų būti nuoroda, jei atmintis nešlubuoja buvo keli namų darbai be slaptažodžio, tikrai verta apžiūrėti
man patiko kaip kate luzo aplink stulpa...
spalvotam variante patinka kaip susisaukia oranzine ir melyna spalvos..
bet va nespalvotam bandau paslept zalias dezutes
spalvotam variante patinka kaip susisaukia oranzine ir melyna spalvos..
bet va nespalvotam bandau paslept zalias dezutes
QUOTE(Sansara @ 2007 11 14, 22:28)
desiree, nesiblaškyk. neskubėk dėt pirmoji foto. iki kito antradienio vakaro tegu susiguli visos idėjos, kiek realizavai ir išsirinksi. tas blaškymasis tik dar labiau balamutina tave geriau antradienį nuspręst kurias foto talpint, nei visas 2 sav išimt,įdėt, vėl išimt
geras patarimas nesiblaškyt
QUOTE(Desiree @ 2007 11 14, 23:30)
Vvvvv, tikriausiai nesupratai kur dėjau. Į namų darbus. Pirmame puslapyje turėtų būti nuoroda, jei atmintis nešlubuoja buvo keli namų darbai be slaptažodžio, tikrai verta apžiūrėti
supratau apie ka kalbi bandziau kazkada ziuret, bet nelabai kur iejau.. arba neteisingai bandziau ieit...
o paskaiciau, kad slaptazodzius ir kitus panasius dalykus reikia uzsitarnaut, tad kai pasimokysiu paprasysiu ir as
norejau tiesiog upa pakelt, kad tavo darbai is ties nepakartojami, tiesiog geriausia is geriausiu visada sunku issirinkt.... gal ryt prabudus kitom akim i foto paziuresi ir rasi tinkama