Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Elina, kam cia tie smailikai ( blush2.gif ), aciu uz pagristus komentarus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 21:41)
IMO? jei galima aiskiau...

atsiprašau už offtopic smile.gif IMO=in my opinion=mano nuomone ax.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 22:08)
Kažko nebesekasi man unsure.gif . Reikės pertraukėlę padaryt. Dabar turiu keletą įdėjų savo autoportretui blush2.gif , bet nemoku pati fotkinti, o vyras kai nufotkins doh.gif  doh.gif  doh.gif . Vat nežinau ką daryt, Neturiu stovo, be to. Bet ta idėja mane taip kirbina.... wacko.gif

Padėti, lengviausias kelias. Tu turi didelį norą ir užsispyrimą, taigi žygiuok pirmyn. Stovėjimas vietoje tolygus ėjimui atgal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 14 lapkričio 2007 - 22:17
QUOTE(sillwio @ 2007 11 14, 23:17)

Padėti, lengviausias kelias. Tu turi didelį norą ir užsispyrimą, taigi žygiuok pirmyn. Stovėjimas vietoje tolygus ėjimui atgal smile.gif

Dėkui. Sugalvojau savo crazy autopotretą, nu kaip jis man stovi galvoj, negaliu doh.gif . Bet be stovo- neišeis, ania? unsure.gif Ir užstatyt, kad pats mane fotkintų dar nemoku verysad.gif . O vyro prašyt- beviltiška. Jis fotkina belekaip , jam visaip gražu doh.gif , nesupranta jis kodėl reikia ilgiau fokusuoti, nustatinėti, nepaimt į kadrą ko nereikia. Neturi jis tam kantrybės dry.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 14, 23:17)
Elina, kam cia tie smailikai ( blush2.gif ), aciu uz pagristus komentarus mirksiukas.gif

Aš, žinok, bijau, kad nusikalbu unsure.gif . Labai retai kritikuoju kitų foto. Nes pati nusikreizinu į pievas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 22:24)
Dėkui. Sugalvojau savo crazy autopotretą, nu kaip jis man stovi galvoj, negaliu doh.gif . Bet be stovo- neišeis, ania? unsure.gif  Ir užstatyt, kad pats mane fotkintų dar nemoku verysad.gif .

Atramai galima panaudoti kėdes, stalus, palanges ir t.t. Pirmyn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 14 lapkričio 2007 - 22:27
skaitinėju Abo knygas permestas thumbup.gif kaip keista skaityt lietuvių kalba viską apie fotografija. taip pripratau prie rusiškų/angliškų terminologijų ax.gif
gal reikia kam kokių knygų apie fotografiją rusų k. g.gif tiek turiu, o stovi be naudos. aš turbūt pasensiu greičiau, nei jas visas perskaitysiu. pasidalinsiu, negaila mirksiukas.gif
man apatija, net jėgų foto į kompą neturiu perkelt... nelabai laiminga diena pasitaikė, bet ji baigės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 lapkričio 2007 - 23:02
prisipažinsiu. verysad.gif tris kart dėjau nuotraukas į ND ir tris kart išėmiau. Visai prastai...
Pirmą variantą išėmiau, nes perdaug asmeniškas po kurio laiko pasirodė ir nebenorėjau tokios kr nors laikyti.. Antrą išemiau, nes tikriausiai visai neatspindėjo temos, o galbūt netiesiogiai, reikalavo ilgesnio ieškojimo... O trečią variantą ką tik išėmiau, nes atrodė per silpna porelė pirmai nuotraukai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 14, 23:11)
prisipažinsiu.   verysad.gif  tris kart dėjau nuotraukas į ND ir tris kart išėmiau. Visai prastai...
Pirmą variantą išėmiau, nes perdaug asmeniškas po kurio laiko pasirodė ir nebenorėjau tokios kr nors laikyti.. Antrą išemiau, nes tikriausiai visai neatspindėjo temos, o galbūt netiesiogiai, reikalavo ilgesnio ieškojimo... O trečią variantą ką tik išėmiau, nes atrodė per silpna porelė pirmai nuotraukai...  verysad.gif

manau kaip tik gerai.... vadinasi kritiskai save vertini ir sieki geriausio rezultato...
tikiu, kad man pavarcius tavo albumus zandikaulis atveptu... biggrin.gif

kai turesi tinkama tada ir idesi mirksiukas.gif ir ji tikrai bus sauniausia 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 14 lapkričio 2007 - 23:21
desiree, nesiblaškyk. neskubėk dėt pirmoji foto. iki kito antradienio vakaro tegu susiguli visos idėjos, kiek realizavai ir išsirinksi. tas blaškymasis tik dar labiau balamutina tave 4u.gif geriau antradienį nuspręst kurias foto talpint, nei visas 2 sav išimt,įdėt, vėl išimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 22:20)
manau kaip tik gerai.... vadinasi kritiskai save vertini ir sieki geriausio rezultato...
tikiu, kad man pavarcius tavo albumus zandikaulis atveptu...  biggrin.gif
kai turesi tinkama tada ir idesi  mirksiukas.gif ir ji tikrai bus sauniausia  4u.gif

Vvvvv, tikriausiai nesupratai kur dėjau. Į namų darbus. Pirmame puslapyje turėtų būti nuoroda, jei atmintis nešlubuoja buvo keli namų darbai be slaptažodžio, tikrai verta apžiūrėti smile.gif
Atsakyti
man patiko kaip kate luzo hihihi.gif aplink stulpa...
spalvotam variante patinka kaip susisaukia oranzine ir melyna spalvos.. rolleyes.gif
bet va nespalvotam bandau paslept zalias dezutes doh.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 14, 22:28)
desiree, nesiblaškyk. neskubėk dėt pirmoji foto. iki kito antradienio vakaro tegu susiguli visos idėjos, kiek realizavai ir išsirinksi. tas blaškymasis tik dar labiau balamutina tave  4u.gif geriau antradienį nuspręst kurias foto talpint, nei visas 2 sav išimt,įdėt, vėl išimt  mirksiukas.gif

geras patarimas nesiblaškyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 14 lapkričio 2007 - 23:38
QUOTE(Desiree @ 2007 11 14, 23:30)
Vvvvv, tikriausiai nesupratai kur dėjau. Į namų darbus. Pirmame puslapyje turėtų būti nuoroda, jei atmintis nešlubuoja buvo keli namų darbai be slaptažodžio, tikrai verta apžiūrėti  smile.gif

supratau apie ka kalbi blush2.gif bandziau kazkada ziuret, bet nelabai kur iejau.. arba neteisingai bandziau ieit...
o paskaiciau, kad slaptazodzius ir kitus panasius dalykus reikia uzsitarnaut, tad kai pasimokysiu paprasysiu ir as blush2.gif

norejau tiesiog upa pakelt, kad tavo darbai is ties nepakartojami, tiesiog geriausia is geriausiu visada sunku issirinkt.... gal ryt prabudus kitom akim i foto paziuresi ir rasi tinkama 4u.gif
Atsakyti