QUOTE(Desiree @ 2007 11 14, 08:52)
Ir šį kartą tiesiog nuostabiai.
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 11:08)
Na va mano orchidėja. Aišku, subtilumo mano foto- nerasi nė su žiburiu . Daugiau- turginė. Dažniausiai man pavyksta "suturginti" nuotraukas ( na, bet užtat jūs taip nemokat
Ne turginės, bet padirbėti dar reikia.
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 11:47)
Kaip jums mano arabas?
Peršarpinta
QUOTE(Opa @ 2007 11 14, 13:24)
Sveiki.
Daug priraset. Idedu pradziai nuotrauka, ir begu skaityt. Labai prasau pasakykit, kabina ar ne? Man pats vaizdelis pasirode idomus, broliska konkurencija. Ar ziurisi?
Manęs nekabina. Sorry. Durų apačia horizontali, bet ne ji nusako horizontą.
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 14, 14:20)
Noriu parodyt seną nuotrauką, darytą prieš beveik trejus metus su Nikon muilinuke. Tada buvo ir dabar man ji labai miela. Kažkaip gavosi pagal mano vyro citatą "Pamatei, paspaudei ir nuėjai"
O dabar taikausi taikausi ir galutiniame rezultate šnipštas - trūkumas ryškumo ir visa kita
Nuotaiką matau. Puikiai tinka šeimyniniam albumui.
QUOTE(Elina @ 2007 11 14, 14:31)
Grįžo vaikai iš mokyklos, pasistatė su kaimynais bunkerius
. "Berniukas pro bunkerio skylę" ( pati savo vaiko neatpažįstu
. Toks biškį abstraktas)
Pirmoj su kontrastu kažką pridarei. Antroj sniego per daug. 3 būtų liuks, jei ne ryškumo trūkumas.
QUOTE(Paranormali @ 2007 11 14, 15:02)
Gerai kad turi kantrybes.......
va dabar kazkaip ziuriu savo senas foto iskart , zinau kur klaidos. Cia jusu diskusiju deka, geda net rodyt, ale. Parodysiu savo kad ir nevykusias foto
Niekada nesupratau ir matyt jau nesuprasiu, kam žmonės deda nuotraukas, kurias patys laiko nevykusiomis. Junkis čia. Daug naudingos informacijos rasi.
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 14, 16:45)
tiesiog geriu arbata...
kas prisijungsit?
pabandziau nuimt mociutes ranka... na bet man jos truksta
dar pazaidziau su atspalviais... bet j/b kazkaip purvina atrodo.... matyt kad ne iki galo panaikinau spalvas
bet palikau, nes kepure dingsta
Arbata kaip arbata.
Rankos klonuot nereikėjo, nes lieka per daug erdvės kairėje. Gal reikėjo prikirpt kiek. Su spalvom vis dar ne kas, IMO
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 14, 17:35)
Ir anoj ir šitoj orchidėjos versijoj ten kur namas ir stulpas man trūks plyš kažko trūksta. Pvz. keliuko pratęsimo ir einančio žmogaus (čia šiaip, lyrinis nukrypimas
). Orchidėja nuo palangės nepabėgs, taigi manau teks perfotografuoti, ypač, kai dabar orchidėjų derėjimo metas SM
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 14, 20:24)
O ką tu pati manai apie savo nuotraukas?
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso