bet as vis tiek issakysiu kas patiko, gal but kodel....
zuvialia, man patiko spalvota orchidejos foto.... gal kaip jau buvo mineta akcentu per daug.. bet man ne uzuolaida uzkliuvo kaip nereikalingas elementas, bet butent namas, gamta uz lango...... tarsi noretusi nukirpti desine puse, uzuolaidos virsu ir vazona.... ir palikti tik uzuolaida paslepusia gele.... cia tiesiog mano akimis matoma foto.... idomu kaip tai atrodytu apkarpius, bet kazkodel bent jau as taip pabandyciau padaryt
californiagirl, mane uzkabino pirmosios trys.... nespalvotos kaip as sakau patiko, nes ne buitines, na va kazkas jose yra, kad jos patraukia nestandartiskumu ziuri ir norisi ziureti, tarsi nusikeli ten kur jos darytos.... o treciojoj man patiko nukreiptas zvilgsnis ir sviesos zaimas.... tokia spalvingai romantiska
Desiree, orchidejos ziedas......... kaip as daznai tokiais atvejais sakau "be zodziu".. kalbedama kad mano orchideja buitiska ta ir turejau omeny, kad ji buitiska lyginant su tavaja.... manoji tiesiog iamzinta kaip gele, o tavoji - kaip meno kurinys.... kaip skulptura gamtoje arba meno galerijoje.........
Elina, mano zvilgsnis sustojo ties pirmaja foto su vaikais.... gal but zvilgsnis uzkabino.. tavo vaiku akys labai israiskingos ir labai gilios kazko dar norisi is tu foto, bet sakau man pirmoji patiko gal kontrastas tarp sniego ir veiduko nemazas... gal jei veidukas taptu svelnesnis, o sniegas grubesnis gal tada butu dar sauniau....
o orchideja man uzkibo tamsioji.... virsuj erdves reiketu daugiau, bet spalviskai man ji ne tokia standartine pairode kaip sviesioji
Opa, maciau ir pirmasias dvi foto.... kazkodel sustojus buvau ties spalvotaja... bet ziuredama i si nespalvota varianta pradejau mastyt apie seseliu konkurencija.... dabar foto pasidare dar idomesne
QUOTE(Narajana @ 2007 11 14, 11:56)
Na va čia jau meninės gėlės pateikimas. Man tai ji taip pat labai patinka.
Vat dažnai svarbu ne ką, o kaip nufotografuoji. Ta pati orchidėja gali pavirsti menine fotografija, o gali būti paprastas paveiksliukas, tiesiog gėlės užfiksavimas.
Vat dažnai svarbu ne ką, o kaip nufotografuoji. Ta pati orchidėja gali pavirsti menine fotografija, o gali būti paprastas paveiksliukas, tiesiog gėlės užfiksavimas.
va kaip teisingai pasakyta... lyg tas pats sukasi galvoj, bet isreiksti zodziais taip paprastai ir taip aiskiai man dar labai sunku.... matyt del to, kad teorijos ziniu nera... cia as vel apie ta buitiskuma manojoje nuotraukoje
QUOTE(bite maja @ 2007 11 14, 12:26)
na gi paprasčiausiai gražu. aš matau gėlės trapumą, žiedo subtilumą
man irgi labai tinka zodis butent subtilumas....
QUOTE(Narajana @ 2007 11 14, 15:21)
O čia akcentas pakabina ir po to išsisklaido erdvėje... na va tai ir yra puiku
be galo protingai pasakyta... visa zinute begaline informacija.... kaip visada......
lieka tik skaityti skaityti ir dar karta skaityti jusu mintis ibei zinias.......
Papildyta:
tiesa, dar praleidau Puriena6... va dabar ziuriu idemiai i ta foto ir bandau rast akcenta..... ideja lyg man patinka, apsvietimu graziai suzaista, bet va kaip ta foto pavadinciau nerandu zodzio... todel vis dar ziuriu ir vis tiek nerandu....
o kaip tu ja pavadintum?
Paranormali, man anksciau visos foto kurias turejau atrode grazios, negalejau issirinkti kurias pasidaryti.... jos buvo panasios i tavasias.... jos labai mielos, seimyniskos, bet paskaicius kelias SM temas apie fotografija, taip pat ir sia, paziurejus kitu darbus, neberandu foto, kurias noreciau pasidaryti.... jos man tapo nebeidomios, be cinkelio.... tad ir tau siulau gerai isiziureti ir atrasti savo cinkeli, kuris verstu sakyti VA SITA!!! ja as butinai pasidarysiu.... ir pasikabinsiu ant sienos.........
sorry uz isdestytas mintis, bet kazkaip ju nemazai buvo galvoj....
gal ne visos teisingos, bet jos mano... niekas nesupykit