Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 14, 11:17)
O kaip su išlaikymo nustatymu g.gif  Ar viskas iš akies, ar irgi egzistuoja skalė, kuri padeda sureguliuoti tai?

Viskas lygiai taip pat. Lygiai taip pat parenkami AF taškai, AF režimai, lygiai taip pat matuojamas išlaikymas, lygiai tie patys Tv, Av, M režimai, EV kompensacija ir t.t. ir pan. Taip pat ir sporto, portretų ir pan. režimai mėgėjiškuose juostiniuose SLR.

Taigi sakau dar kartą: SLR ir DSLR savo konstrukcija ir valdymu iš esmės yra identiški, tik viename atsidarius užuolaidoms šviesa patenka ant juostos, o kitame ant šviesai jautraus daviklio.

O mano anksčiau paminėti skirtumai yra vieninteliai skirtumai, žiūrint iš fotografavimo proceso pozicijos. (na ir sakinį čia susukau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 14 lapkričio 2007 - 11:32
QUOTE(Elina @ 2007 11 13, 15:08)
grįžom iš mokyklos smile.gif

Nepatinka veido spalva schmoll.gif per tamsi antroje, per raudona pirmoje...
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 14, 12:24)

Kas gavot medziaga apie akyciu paryskinima? Prasau persiuskit i justi_sev@yahoo.com

Aciu 4u.gif

Issiunciau, kiti galit nebesivargint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 14, 11:30)
Viskas lygiai taip pat. Lygiai taip pat parenkami AF taškai, AF režimai, lygiai taip pat matuojamas išlaikymas, lygiai tie patys Tv, Av, M režimai, EV kompensacija ir t.t. ir pan. Taip pat ir sporto, portretų ir pan. režimai mėgėjiškuose juostiniuose SLR.

Taigi sakau dar kartą: SLR ir DSLR savo konstrukcija ir valdymu iš esmės yra identiški, tik viename atsidarius užuolaidoms šviesa patenka ant juostos, o kitame ant šviesai jautraus daviklio.

O mano anksčiau paminėti skirtumai yra vieninteliai skirtumai, žiūrint iš fotografavimo proceso pozicijos. (na ir sakinį čia susukau).

Ačiū 4u.gif Taip išsamiai ir aiškiai 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums mano arabas? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 14, 08:52)
laba ryta,

aš vėl su orchidėja. Vakar bandžiau perfotografuoti prie tolygaus fono. Bet žiūriu kai bandau kažką antrą kart išvis nieko nesigauna. Bt apšvietimas kitos buvo, gal netinkamą laiką pasirinkau...
O šita man ūdomi savo forma. Dar kas minėjo, kad gėlės patinka tik spalvotai... Man kažkaip j&b geriau perteikia gėlės formas. Spalvotoje kartais visų detalių nepastebi, nes užkabina kokia viena spalva.

user posted image

Californiagirl, ištis jaučiasi, kad į juostelę fotografuota. Net nežinau kuri labiau patinka.

Na va čia jau meninės gėlės pateikimas. Man tai ji taip pat labai patinka.
Vat dažnai svarbu ne ką, o kaip nufotografuoji. Ta pati orchidėja gali pavirsti menine fotografija, o gali būti paprastas paveiksliukas, tiesiog gėlės užfiksavimas.

Gerai, kad kiti supranta skirtumą tarp tavosios ir savųjų, tai jau didelis progresas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 11 14, 12:56)

Gerai, kad kiti supranta skirtumą tarp tavosios ir savųjų

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 11 14, 11:56)
Na va čia jau meninės gėlės pateikimas. Man tai ji taip pat labai patinka.
Vat dažnai svarbu ne ką, o kaip nufotografuoji. Ta pati orchidėja gali pavirsti menine fotografija, o gali būti paprastas paveiksliukas, tiesiog gėlės užfiksavimas.

Dar kartą įsitikinau, kad man iki meno taip pat toli kaip iki mėnulio smile.gif Būsiu atviras: Paskutinė Desiree orchidėjos nuotrauka manęs visiškai nesuintrigavo ir nesudomino smile.gif Ir kas blogiausia: aš bandau sugalvoti kas toje nuotraukoje užkabino kitus ir nesugalvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 11 14, 11:31)
Issiunciau, kiti galit nebesivargint  biggrin.gif

ACIU 4u.gif wub.gif
Na ir uzderejo orchidju... Grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 14, 11:01)

Aš, beje, irgi nepalaikau paspartavimo įdėjos schmoll.gif 
. Daugiausia, gi vaikai pas mane dominuoja. Bijau nuvilti kažką...

pas mane net vaiku foto nera unsure.gif as irgi galiu nuvilt,bet jei kiekvienas taip galvotu,mazai tada liktu.Nenuvertink saves,nes ir as tuoj atsisakysiu blush2.gif juk konkursa laimejai,pasitikek savim mirksiukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 14, 11:22)
Aš irgi nepalaikau paspartavimo idėjos, o siūlau (jau turbūt kokį trečią kartą biggrin.gif ) nuotraukas kietinti (paklijuoti) ant putkartonio (3-5mm) - labai patogu siųsti, kas norės rėmintis, o kas nenorės tiesiog saugoti kaip prisiminimą thumbup.gif Ir nemanau, kad reikia daryti didesnio nei A4 formato..

as tokio daikto kaip pakietint foto nemaciau g.gif as jei nerasiu,siusiu spec.voke,kur nesilanksto,ar tiktu taip?
Desiree,tavo orhidejos nuostabios,vercia ir mane iamzint savasias rolleyes.gif
Californiagirl,man 2 pirmosios j/b tiesiog wub.gif o paskutinej ir man veidukas lb jau ruzavas,jei nebutu tavo niko,pagalvociau kad ne tavo fotografuota blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 14, 11:06)
Dar kartą įsitikinau, kad man iki meno taip pat toli kaip iki mėnulio smile.gif Būsiu atviras: Paskutinė Desiree orchidėjos nuotrauka manęs visiškai nesuintrigavo ir nesudomino smile.gif Ir kas blogiausia: aš bandau sugalvoti kas toje nuotraukoje užkabino kitus ir nesugalvoju smile.gif

atvirumas yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 14, 12:17)
juk konkursa laimejai,pasitikek savim mirksiukas.gif

Baikit jūs su tuo konkursu biggrin.gif Čia buvo laimėjimas, taip sakant - per "fuksą" biggrin.gif
Atsakyti