Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 12, 21:07)
Prasom kritikuoti...Bai turbut nieko idomaus biggrin.gif

kodėl nieko įdomaus?? man labai patiko... žiūrėjau žiūrėjau... mano nuotaikai pats tas.

QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 09:16)

mielai pasikabinčiau tokią ant sienos wub.gif vieniša, išdidi... liux thumbup.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 09:33)

išraiškingas žvilgsnis... geras kadras

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 13, 15:57)

nei ji buitiška, nei ji pilka schmoll.gif gražu, švaru 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 13, 16:08)

berniokas patinka, bet nenukirpčiau smakro.
antros spalvos visiškai netinka tokiai gražuolei smile.gif

buvau liux'e - labai smagu būtų sulaukti kritikos 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 13 lapkričio 2007 - 23:01
QUOTE(naktine` @ 2007 11 13, 22:57)
buvau liux'e - labai smagu būtų sulaukti kritikos  4u.gif

Pirmoj žvilgsnis užkliūna tik už medžio, bet ilgokai klaidžioja, kol jį suranda, o jis ne nuotraukos "vinis". Ieškočiau kitokio rakurso.
Antra šiaip sau. Kairės per daug, atspindį visą norisi matyt. Gaila, bet ne.

Iš matytų čia man labiausiai patiko bites majos variantai. Švariai ir tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 14, 00:18)
Pirmoj žvilgsnis užkliūna tik už medžio, bet ilgokai klaidžioja, kol jį suranda, o jis ne nuotraukos "vinis". Ieškočiau kitokio rakurso.
Antra šiaip sau. Kairės per daug, atspindį visą norisi matyt. Gaila, bet ne.

Iš matytų čia man labiausiai patiko bites majos variantai. Švariai ir tvarkingai.

aciuks.gif sillwio Pastabos geros. o kaip dėl pačio ryškumo ir spalvų? bandžiau perprasti naktinį fotografavimą, ar nors kiek tuo punktu pataikiau?
Atsakyti
Na va, Naktine, Silwio jau parašė. Nors tikriausiai čia dar lemia ir tai, kad siužetai jau matyti tiek čia, tiek dar n vietose.. Fotografuojančių tą patį tikrai buvo daug.
O kad bandei perprasti naktinį fotografavimą... jau tai yra gerai, kad bandei.

Atsakyti
4u.gif
ajas,nespejau pakomentuot foto,nors ir spejau pamatyt..greit mesk atgal. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 19:35)
geras klausimas. Pati nesusimąsčiau paklausti.
Į užsienį  būtų 4 tikrai. Bet gal daugiau yra?

as turbut busiu penkta.Tiesa,as vis dar ieskau pas mus geros "fotodaryklos",nes kolkas esu nusivylus ju "daryklom"..tad jei foto ir turesiu,o jos atspausdintas variantas manes netenkins...baisuma...Kolkas visas foto darausi LT...nepasitikiu cia niekuo.O ce dar A4 formatu...A gal su tuo lemtinguoju istrauktuoju butu galima deretis blush2.gif .Na tarkim,kad foto butu nebutinai Kaledom,o tarkim po svenciu...[ce as savanaudiskai manau,kad gryzciau ir uzklijuociau voka LT..]

einu per savo archyvus,ir radau orchideja ir as.metu tik palaikyt orchideju kvapui biggrin.gif Desirees oschideja pasakiskos ramybes...
perdeginto dangaus nemokejau paslept spalvotoj,taciau nespalvotam variante dangus siektiek geriau mano akim..a jusu akim kaip si "laukimo minute"?
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 14 lapkričio 2007 - 05:46
Sveikuciai,

Ziuriu orhideju kad uzderejo bigsmile.gif
Labai patiko desiree orhideja, tik man asmeniskai gal noretusi vienspalvio fono g.gif Bet veikia raminanciai tokia foto rolleyes.gif

vvvv, irgi geras kadras, tvarkingas, bet kiek sviesesne nuotrauka matyti noretusi mirksiukas.gif

Zuvialiok, ma orhidejos daugiau noretusi, bet ne uzuolaidu...Kazkiek perkrautas kadras mano skoniui blush2.gif Nors ir neblogai ziuris 4u.gif

Elina, maciau tavo geresniu foto su vaikuciais mirksiukas.gif

naktine, dekui 4u.gif Smagu, kad patiko...as gamtos fotografijoj zalia zalia esu, todel nesu tikra kartais kas gaunas...
Saunu, kad bandei naktini fotografavima...As nesu bandzius... iskyrus kad fotografavau saliutus per praeita July 4th biggrin.gif

As noriu pasidalinti keletu juostiniu kadru blush2.gif Gal ne visi uzsuka i "juostininku" skyreli... Ir kritika visada laukiama ax.gif
Uzsikabinau ant juostos...kaip koks narkotikas, kaifa gaudau doh.gif O dar kas jei i tamsu kamabari ileistu, tai neiseiciau lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sioje spalvos mane tiesiog veza biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 lapkričio 2007 - 07:52
QUOTE(naktine` @ 2007 11 13, 23:35)
aciuks.gif  sillwio  Pastabos geros. o kaip dėl pačio ryškumo ir spalvų? bandžiau perprasti naktinį fotografavimą, ar nors kiek tuo punktu pataikiau?

Spalvos g.gif sunku pasakyt. wb lyg ir geras, bet gal kiek per šaltas. Dėl ryškumo priekaištų neturiu. Ale reikia žiūrėt į visumą, o visuma padarė nuotraukas plokščias. Norisi daugiau gylio.

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 14, 05:57)
einu per savo archyvus,ir radau orchideja ir as.metu tik palaikyt orchideju kvapui  biggrin.gif  Desirees oschideja pasakiskos ramybes...
perdeginto dangaus nemokejau paslept spalvotoj,taciau nespalvotam  variante dangus siektiek geriau mano akim..a jusu akim kaip si "laukimo minute"?

Komponavimas per sunkus. Kaip california rašė, per daug pašalinių objektų.

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 14, 07:50)
As noriu pasidalinti keletu juostiniu kadru blush2.gif  Gal ne visi uzsuka i "juostininku" skyreli... Ir kritika visada laukiama ax.gif
Uzsikabinau ant juostos...kaip koks narkotikas, kaifa gaudau doh.gif O dar kas jei i tamsu kamabari ileistu, tai neiseiciau lotuliukas.gif

Matosi, kad fotografuota į juostą. Pirma man bene geriausia. Viskas tvarkinga. Kitose randu trūkumų, bet tik kompozicijos (nors gal tai ir ne didelė bėda). Paskutinės veido atspalvis man ne.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 14, 08:12)
Matosi, kad fotografuota į juostą. Pirma man bene geriausia. Viskas tvarkinga. Kitose randu trūkumų, bet tik kompozicijos (nors gal tai ir ne didelė bėda). Paskutinės veido atspalvis man ne.

Dekui uz nuomone 4u.gif Gal pasidalintum kaip tu kadruotum? Nors ir as matau...ipatingai 3-ioje..kojos nei tilpe, nei netilpe doh.gif
O paskutines spalvos mane kaip tik uzkabino...saltos tokios, fujifilm juosta...Turbut skonio reikalas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 lapkričio 2007 - 08:36
Sillwio, dėkoju hi.gif tavo dėka išmokau naktį fotografuot ax.gif

Naktine, pirmoji būtų nieko, bet tas medis kliūna. o antroji gerai turėtų žiūrėtis vertikali su pilnu atspindžiu. papasakok, kaip fotkinai?

Žuvialiok, biški orchidėjos nesimato hihihi.gif na, per daug užuolaidų.

California, man labiausiai patinka trečioji nuotrauka. patinka tas spindulys ant vaiko. o paskutinėj veido spalva tokia nelabai kokia g.gif

Desiree, labai patiko abi nuotraukos. tiek su vaiku, tiek su orchidėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 14, 08:26)
California, man labiausiai patinka trečioji nuotrauka. patinka tas spindulys ant vaiko. o paskutinėj veido spalva tokia nelabai kokia  g.gif

Idomu pabandzius ta foto i j/b paversti g.gif Gal mano monitorius kazkiek kitokia spalva rodo g.gif
Dekui bitele 4u.gif
Atsakyti
laba ryta,

aš vėl su orchidėja. Vakar bandžiau perfotografuoti prie tolygaus fono. Bet žiūriu kai bandau kažką antrą kart išvis nieko nesigauna. Bt apšvietimas kitos buvo, gal netinkamą laiką pasirinkau...
O šita man ūdomi savo forma. Dar kas minėjo, kad gėlės patinka tik spalvotai... Man kažkaip j&b geriau perteikia gėlės formas. Spalvotoje kartais visų detalių nepastebi, nes užkabina kokia viena spalva.

user posted image

Californiagirl, ištis jaučiasi, kad į juostelę fotografuota. Net nežinau kuri labiau patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 14 lapkričio 2007 - 09:12
QUOTE(Opa @ 2007 11 13, 12:25)
Ajas, issiunciau. Jei dar kas negavo, sakykit, nes streikuoja kompas.  doh.gif

man man man akytes.. kristina@petrosius.lt
Atsakyti