Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sillwio parasas... swoon.gif be zodziu......... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 13, 20:58)
Tik kas ten su paspartavimu nesupratau  blush2.gif

Aš irgi nesupratau. Manau, kad pasportas vienareikšmiai nereikalingas. Na, bent jau man tai tikrai. Nuotraukos vertės jis nepakelia, o sugadinti tikrai gali. Pasportą ir rėmą reikia rinktis dar ir pagal interjero spalvas. Jeigu ant sienos kabinti neplanuojama, tai nematau iš vis jokios prasmės jo egzistavimui.
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 13, 20:58)
sillwio parasas...  swoon.gif be zodziu.........  rolleyes.gif

blush2.gif
Atsakyti
na tikiuosi nesupyksit as siandien su dar viena (paskutine) foto ilysiu blush2.gif
ka tik nufotkinau mociutes ir anukes pasizaidimus...

na tiesiog man si foto tarsi priespriesos gavosi.. jauno ir seno... veidukas (dukriuko) ir ranka su kepure (mociutes)....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 13, 22:43)
jauno ir seno... veidukas (dukriuko) ir ranka su kepure (mociutes)....

Kaip gali tokią gražią ranką ir elegantišką skryblių vadinti seno žmogaus mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 13, 21:45)
Kaip gali tokią gražią ranką ir elegantišką skryblių vadinti seno žmogaus mad.gif

na tam zmogui, kurio ranka ir kepure tuoj 70 metu..... blush2.gif tad ir isdrysau pavadint... sorry....
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 20:35)
geras klausimas. Pati nesusimąsčiau paklausti.
Į užsienį  būtų 4 tikrai. Bet gal daugiau yra?

manau kad daug daugiau bigsmile.gif

g.gif nieko nemaciau,nieko negirdejau bigsmile.gif jauciu istryne ax.gif
vvvvsveika prisijungus ir dar su tokiom graziom foto,tavo mergyte lb grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 13, 22:49)
na tam zmogui, kurio ranka ir kepure tuoj 70 metu.....  blush2.gif tad ir isdrysau pavadint... sorry....

oho. Elegantikšką brandžią damą įsivaizduoju. Pagal ranką g.gif . Nagučiai- raudoni, ranka prižiūrėta, nesurukusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 13, 21:55)
vvvvsveika prisijungus ir dar su tokiom graziom foto,tavo mergyte lb grazi wub.gif

labai aciu wub.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 13, 21:55)
oho. Elegantikšką brandžią damą įsivaizduoju. Pagal ranką g.gif . Nagučiai- raudoni, ranka prižiūrėta, nesurukusi thumbup.gif

tikrai dama.. visada pasitempus, pasidazius, pasipuosus.. naguciai visada sutvarkyti... zodziu pataikei su apibudinimu mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 13 lapkričio 2007 - 22:07
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 13, 21:43)
na tikiuosi nesupyksit as siandien su dar viena (paskutine) foto ilysiu  blush2.gif
ka tik nufotkinau mociutes ir anukes pasizaidimus...

na tiesiog man si foto tarsi priespriesos gavosi.. jauno ir seno... veidukas (dukriuko) ir ranka su kepure (mociutes)....

O mano nuomone ta ranka gadina gražų gražaus vaiko portretą. Atspalvis irgi nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 20:35)
geras klausimas. Pati nesusimąsčiau paklausti.
Į užsienį  būtų 4 tikrai. Bet gal daugiau yra?

man net toks klausimas nekilo. aišku, kad už siuntimą į užsienį.

kas ten per parašas buvo? a? pasakokit kas nors? unsure.gif aš gi tokia smalsi blush2.gif
pastaruoju metu tiek visko praleidau, tik skaityt vos spėju ir tai dar ne viską doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 13, 22:40)
man net toks klausimas nekilo. aišku, kad už siuntimą į užsienį. 
kas ten per parašas buvo? a? pasakokit kas nors? unsure.gif aš gi tokia smalsi  blush2.gif
pastaruoju metu tiek visko praleidau, tik skaityt vos spėju ir tai dar ne viską  doh.gif

nieko naujo. parašas tas pats, kaip visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 13, 22:38)
O mano nuomone ta ranka gadina gražų gražaus vaiko portretą. Atspalvis irgi nelabai.

rankos dar nemoku nuit.... bet dar yra vadinasi ko mokytis blush2.gif
o va atspalvi tai einu bandyti ir kitoki... nes buvo gan pablyskes veidukas tai pasiltinau.... reik ieskot kitokio sprendimo, naturalesnio 4u.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti