Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Man ir jai galit pasiūskit kuri blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
pleckaitytekristina@yahoo.ie

4u.gif
Atsakyti
Žuveliuk, dau g variantų. gali mažinti Image size kad ilgiausia kraštinė būt iki 700 pikselių, tada kažkur ir panašus dydis gaunasi. darai save as... ir ten dešinėje rodo kokio dydžio gaunasi foto. jei per mažas, gali kokybės slankiklį pastumti į dešinę, pagerės kokybė vos vos, padidės failas. galima mažinti ir per save for web... paspaudus, kai atsidaro langas, ir ten dešineje pusėje po klavišiukais Save, Cancel, Done yra tokia mažutė rodiklytė apvaliame ratuke, paskaudus pelės deš. klavišą pasirenki Optimize to file size ir įvedi 150 kb. sumažins viską pats. bet Image size vis tiek pirmiau reikia pamažint iki maximaliai leistinų kūdros kraštinių, nes kitaip bus per platu ir visi pyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 13, 18:21)
Žuveliuk, dau g variantų. gali mažinti Image size kad ilgiausia kraštinė būt iki 700 pikselių, tada kažkur ir panašus dydis gaunasi. darai save as... ir ten dešinėje rodo kokio dydžio gaunasi foto. jei per mažas, gali kokybės slankiklį pastumti į dešinę, pagerės kokybė vos vos, padidės failas. galima mažinti ir per save for web... paspaudus, kai atsidaro langas, ir ten dešineje pusėje po klavišiukais Save, Cancel, Done yra tokia mažutė rodiklytė apvaliame ratuke, paskaudus pelės deš. klavišą pasirenki Optimize to file size ir įvedi 150 kb. sumažins viską pats. bet Image size vis tiek pirmiau reikia pamažint iki maximaliai leistinų kūdros kraštinių, nes kitaip bus per platu ir visi pyks  blush2.gif

niu niekas aiskiau nei si pedagoge nesuraso mano galvelei...tik dabar einu ieskot,kaip ten tas krastines tvarkyt..Dar ir sito gi nemoku.Bet jau geda ir beklaust blush2.gif ale,kaip viskas paprasta su picasom,ir asdcee,pries sita PS.Jei gerai suprantu tai virsuj,kur yra tie Heigh ir Weight..tai cia tos krastine parametrai rasomi?uf... blink.gif per image size man ismeta pixels dimensions ir document size...niu bandau experimentuot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 lapkričio 2007 - 19:33
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 13, 19:26)
niu niekas aiskiau nei si pedagoge nesuraso mano galvelei...tik dabar einu ieskot,kaip ten tas krastines tvarkyt..Dar ir sito gi nemoku.Bet jau geda ir beklaust  blush2.gif ale,kaip viskas paprasta su picasom,ir asdcee,pries sita PS.Jei gerai suprantu tai virsuj,kur yra tie Heigh ir Weight..tai cia tos krastine parametrai rasomi?uf... blink.gif per image size man ismeta pixels dimensions ir document size...niu bandau experimentuot..

paspaudi save for web, tada ten, kur image size įrašai dydį apie 600-700. spaudi apply, o tada jei dar neįtelpi į 150 kb šiek tiek pamažini kokybę (apačioj po nuotrauką rodo dydį, tad gali nusistatyti tiksliai kiek reikia).
Atsakyti
aciu ploja.gif Sansara balioneliai tau 4u.gif 4u.gif boooze boooze,kokia sunki ta mokytoju dalia..o dar su neatidziais mokiniais...

tik nelabai suprantu,kaip suzinot,ar patalpinau faila,ar nia ton pelken,bo parode,kad failas priimtas,o kur fotografijos pas mane raso,kad ju 0 ..niu taip iseina,kad nepatalpinau...?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 13 lapkričio 2007 - 20:16
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 13, 19:48)
tik nelabai suprantu,kaip suzinot,ar patalpinau faila,ar nia ton pelken,bo parode,kad failas priimtas,o kur fotografijos pas mane raso,kad ju 0 ..niu taip iseina,kad nepatalpinau...?

Jau ap"uoginau" 4u.gif
šiaip eini ant namuko viršuje ir kairėj pusėj žiūri Mano puslapis. ten rodo visas tavo foto ir daug kitokios info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 13, 18:45)
paspaudi save for web, tada ten, kur image size įrašai dydį apie  600-700. spaudi apply, o tada jei dar neįtelpi į 150 kb šiek tiek pamažini kokybę (apačioj po nuotrauką rodo dydį, tad gali nusistatyti tiksliai kiek reikia).

QUOTE(Sansara @ 2007 11 13, 19:10)
Jau ap"uoginau"  4u.gif
šiaip eini ant namuko viršuje ir kairėj pusėj žiūri Mano puslapis. ten rodo visas tavo foto ir daug kitokios info  4u.gif

Aciu mergaitem.bandau su pirmuoju pas mum iskeptu blynu zesim, ar nenuskesiu ten...kazkaip drasiau pradet su darbais,kurie yvertinti cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 13, 15:08)
grįžom iš mokyklos smile.gif

Elina, paprastai jeigu nuotrauka neryški, tai šarpas ryškumo nepridės, o dažniausiai atvirkščiai.

Dėl nuotraukų keitimosi, tai siūlau ne daugiau, negu A4. Manau, jeigu kažkuri nuotrauka kažkam ypatingai patiks, tai žmogus paprašys pas autorių originalo ir atsispausdins pats didelę. Ką manot? Ir dar, ar nebus prieštaraujančių siuntimui į užsienį (mat aš ne LT)?

Sakykit, mielieji, ar man blogai su galva, kad aš pastaruoju metu nematau čia to, dėl ko taip dažnai aikčiojama (turiu omeny nuotraukas), ar kur čia šuo pakastas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 13, 19:28)
Ir dar, ar nebus prieštaraujančių siuntimui į užsienį (mat aš ne LT)?

geras klausimas. Pati nesusimąsčiau paklausti.
Į užsienį būtų 4 tikrai. Bet gal daugiau yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 lapkričio 2007 - 20:36
QUOTE(sillwio @ 2007 11 13, 21:28)
Elina, paprastai jeigu nuotrauka neryški, tai šarpas ryškumo nepridės, o dažniausiai atvirkščiai.

Žinau verysad.gif . Bandžiau priartint mergaitės veiduką, per toli fotkinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 13, 20:28)

Dėl nuotraukų keitimosi, tai siūlau ne daugiau, negu A4. Manau, jeigu kažkuri nuotrauka kažkam ypatingai patiks, tai žmogus paprašys pas autorių originalo ir atsispausdins pats didelę. Ką manot? Ir dar, ar nebus prieštaraujančių siuntimui į užsienį (mat aš ne LT)?

Sakykit, mielieji, ar man blogai su galva, kad aš pastaruoju metu nematau čia to, dėl ko taip dažnai aikčiojama (turiu omeny nuotraukas), ar kur čia šuo pakastas  g.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 20:35)
geras klausimas. Pati nesusimąsčiau paklausti.
Į užsienį  būtų 4 tikrai. Bet gal daugiau yra?

aš galiu siųsti ir į užsienį, jokio skirtumo man, tik jokiu būdu ne A3 formatu , pas mus tokio dydžio nuotraukų net nedaro. Tik kas ten su paspartavimu nesupratau blush2.gif

P.S. su galva matyt blogai ir man, ir senokai jau.
Atsakyti