Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 13, 15:06)
Beje, vyras man pasakė, kad pasirodo uošvis turi visą nuotraukų darymo namie techniką - didintuvą, voneles, jis anksčiau darydavo nuotraukas namie. Tai jaučiu kai keisim gyvenamą plotą į didesnį paisiimsiu aš tą techniką ir prašysiu kad pamokytų.  ax.gif

mano net ne uošvis, o vyras turi visą techniką su Leningrad didintuvu. aš sode irgi kažkur tėvo numėtytą sudedamą į lagaminėlį didintuvą turiu blush2.gif bet pagalvojau, iš smalsumo per didelis vargas to imtis, jei kada "subręsiu" ar "sudurniuosiu", tai išmėginsiu blush2.gif

dėl nuotraukos dovanai formato, tai nemanau kad iš viso vertą galvot apie didesnę nei A4. atsiras ne išdidinimo problema, o kur pakabinti tokį didelį formatą. visgi, jei turi mažą butą, tai ir interjeras gali sugriūt dėl tokios foto, gali tekt ką nors nukabint, kad įmontuot. o A4 manau mažiau problemų sukeltų blush2.gif ir išsiųsti lengviau kokiam dokumentų voke. o A3 tai jau tik susuktą turbūt tektų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 13, 15:06)
Desiree 4u.gif Beje, vyras man pasakė, kad pasirodo uošvis turi visą nuotraukų darymo namie techniką - didintuvą, voneles, jis anksčiau darydavo nuotraukas namie. Tai jaučiu kai keisim gyvenamą plotą į didesnį paisiimsiu aš tą techniką ir prašysiu kad pamokytų.  ax.gif

Analogiskas variantas biggrin.gif
Sake visko dovanu man greit atves thumbup.gif su viskuo, viskuo drinks_cheers.gif aisku, is senu geru laiku, kokiu 15-20 metu gal senumo.
Atsakyti
Opa
Gal galetum "akiu ryskuma" atsiusti ir man? 4u.gif
kristina@unique.lt

Is anksto dekoju;)
Atsakyti
fotokorekciju nuotraukos ir as noriu i

rsaulyte@yahoo.co.uk

aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 13 lapkričio 2007 - 17:19
vvvv, orchideja man laaabai patinka!! gal truputeli truputeli sviesene galetu buti. visa kita - liuks mirksiukas.gif tokia rami, tvarkinga nuotrauka. ir visai nebuitiska schmoll.gif kazkada pati esu bandziusi.. toli grazu man iki tokio rezultato ax.gif

mano tetis gal pries 20 metu irgi turejo didintuva, voneles, ir visa kita.. ir kiek man laimes budavo, jei isileisdavo i ta tamsa salia pabuti, paziureti.. kartais net nuotrauka isgriebti, padziauti biggrin.gif kazkas nepaprasto.. bet po to viska pardave.. nieko nieko neliko. unsure.gif

Elina, pirmojoj nuotraukoj labai smakriuko truksta..
ir vis noriu paklaust, ka dar darai su nuotraukom, isskyrus sharpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 13 lapkričio 2007 - 17:33
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 14:57)
Vvvvv - laaaaaaabai gražią orchidėją augini. Ką ten nukirpai šioje nuotraukoje?
Kiek pilka. Gal jei šiek tiek pašviesintum būtų visai nieko.
(tik tas juodas rėmelis.......)
Šviesa rodos sklinda iš kairės. Tai atsuk žiedus į tą pusę ir vėl nufotografuok smile.gif

aciu 4u.gif nukirpau tuscia plota is kaires ax.gif ilgai sprendziau ar palikt ar ne... ax.gif
vat pilkumo panaikint niekaip man neiseina doh.gif doh.gif
kaip supratau remelis ne i tema? blush2.gif
o sviesa sklinda is desines.... reiks pabandyt ir ten atsukus pafotografuot 4u.gif

fotolama, Drumbacele, rsaulyte labai aciu uz pastebejima ir ivertinima 4u.gif

Atsakyti
Visai netyčia aptikau vieną supermamą fotografijos mėgėją smile.gif Nikas meita.

http://www.fotokriti...?member_id=4616

Man jos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
rsaulyte, aplankiau jusu puslapiuka wub.gif wub.gif wub.gif
superine galerija.... thumbup.gif ech......
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 11 13, 18:33)

Elina, pirmojoj nuotraukoj labai smakriuko truksta..
ir vis noriu paklaust, ka dar darai su nuotraukom, isskyrus sharpa?

Pasakyk kodėl klausi? Ar labai subjauroju foto? unsure.gif Dedu šarpą, kartais spalvas pridedu arba nuimu mastau.gif , karpau. Daugiau nieko nemoku. Bet gal ir gerai? biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
atsiųskit ir man fto koregavimui, nes nesusisiekiu su Drumbacele per skypą. tai aš "ne ant laido", tai ji blush2.gif ieva.vincer@gmail.com 4u.gif ačiū wub.gif
Atsakyti
Gal galit patart...Brisiu pelken,beliko tik sumazint foto...kazkur snekejot,bet nerandu,per kur geriausia sumazint..Darau save for web,tada einu y image size,o ten koki auksti rasyt?nes parasau,taip,kaip kudra liepia,ale man gaunas ne 150KB,o tik 83KB..gal bus labai nediduke tada.Kaip darot jus?a?
Atsakyti