Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Narajana @ 2007 11 13, 09:29)
O dėl foto, tai galvoju, kad Tau jau reikia į kitą skyrelį eiti į Meninės fotografijos klubą. Nes esi pakankamai susiformavusi ir nelabai ką čia yra veiki. Būtent klubą, meno išmokyti neįmanoma, galima tik dalintis patirtimi smile.gif
Pasakyti, kad kažkas gali būti ir kitaip čia jau nebegalima, čia yra taip, kaip pats autorius sumanė. Nei atimsi nei pridėsi.

ačiū už patarimą dėl juostelės perplovimo. Tikiuosi pavyks. Nors kitavertus, gėlė juk, galiu perfotografuoti. Ne kokia akimirka, kuri galbūt negrįž.

Ačiū ir už kitus žodžius. Bet manau turiu kol kas ir čia ko išmokti.
Deja, Victoro skyrelyje susidūriau su kalbos problema. Atrodė gana paprasta, kol reikia skaityti kelias eilutes. Bet jei įsigilinimui, suvokimui - per sunku. Gaila dar ir todėl, kad daug naudingos literatūros būtent rusų kalba. Bet kol kas laiko grįžti kalbos atnaujinimui nėra.

Nendria http://fotografijumainai.blogspot.com/ (o avatare autoportretas?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 lapkričio 2007 - 10:41
Aš irgi noriu meilo apie akių paryškinimą 4u.gif augu@balticum-tv.lt
Atsakyti
Ir aš noriu gauti apie akyčių ryškinimą smile.gif Vilija@skp.lt
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 11:38)
ačiū už patarimą dėl juostelės perplovimo. Tikiuosi pavyks. Nors kitavertus, gėlė juk, galiu perfotografuoti. Ne kokia akimirka, kuri galbūt negrįž.

Ačiū ir už kitus žodžius. Bet manau turiu kol kas ir čia ko išmokti.
Deja, Victoro skyrelyje susidūriau su kalbos problema. Atrodė gana paprasta, kol reikia skaityti kelias eilutes. Bet jei įsigilinimui, suvokimui - per sunku.  Gaila dar ir todėl, kad daug naudingos literatūros būtent rusų kalba. Bet kol kas laiko  grįžti kalbos atnaujinimui nėra.

Nendria http://fotografijumainai.blogspot.com/  (o avatare autoportretas?)

Tai toji foto - Kalėdinė dovana mūsų būrelio nariui? bigsmile.gif Jei taip - įrašykit ir mane thumbup.gif
Ne auto schmoll.gif tiesiog atitinka šių dienų savijautą.
Atsakyti
Priminkit kaip mažinat nuotraukos KB ( dydį).
Man PC dingo visos nuorodos doh.gif , nebegaliu naudotis, vakar kažką, muset, nuspaudžiau, dabat tik PC atsiverčia, bet nuorodų lango nėra doh.gif
Atsakyti
Elina, tu čia apie PhotoShop'ą kalbi? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 13 lapkričio 2007 - 11:43
Desiree, labai elegantiska tavo orchideja wub.gif
man orchidejos visada spalviskai be galo patrauklios, bet ziuriu, kad galima j/b pateikti dar graziau ir be spalvu... ax.gif

o vaikius tai israiskingas ne tas zodis.... smagu, kad turit tokius fotogeniskus grazuolius...
toks klausimas gal nelabai i tema... bet kada buvo lengviau fotografuot? dabartinio amziaus ar kai buvo mazesnis? ar nera skirtumo mokant fotografuot? ax.gif

Elina, smagi isejimo i mokykla ideja...
o cia tas melsvas atspalvis sniego naturalus ar kaip efektas uzdetas?

beje, as irgi prisidedu prie pagiru tavo dukriuko nespalvotai nuotraukytei su sniego kristalais wub.gif kaip jus fotografuojat kad gaunasi taip kontrastinga j/b..?
Atsakyti
Klausinėlis: po kiek PS variacijų darom? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 13 lapkričio 2007 - 12:06
QUOTE(*Nendria* @ 2007 11 13, 13:05)
Klausinėlis: po kiek PS variacijų darom? g.gif

jeigu klausi apie nuotraukos pertvarkyma, tai manau kokius 3 tikrai galima pakeikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 13, 13:08)
jeigu klausi apie nuotraukos pertvarkyma, tai manau kokius 3 tikrai galima pakeikti smile.gif

supratau.
Vieną jau išsiunčiau wink.gif
Drumbacele, jei spalvos keistos - prašau pasakyti, nes mano kompas grybauja su spalvom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 13 lapkričio 2007 - 12:15
Opa, as irgi dar negavau - asta.jask@gmail.com ax.gif

Tuo paciu adresu siuskit man ir nuotraukas korekcijai mirksiukas.gif

Kazkaip nuotrauku mainuose dalyvauti as irgi dar neisdristu, o ir su siais namu darbais visai blogai verysad.gif

Orchideja tai labai zavingai subtili wub.gif
Pas mane namuose dabar irgi zydi balta, bet net i galva nesove ja fotkinti, o reiks pabandyti.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 13 lapkričio 2007 - 12:18
QUOTE(ajas @ 2007 11 13, 13:15)

Kazkaip nuotrauku mainuose dalyvauti as irgi dar neisdristu, o ir su siais namu darbais visai blogai  verysad.gif

Aš irgi nedrįstu, ale jei nieko naujo nesigaus, tai pasikuitusi archyve tikrai rasiu kažką padoresnio ax.gif
Atsakyti