Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2007 11 13, 10:47)

su šiais ND manau man irgi nesėkmė visiška.. doh.gif

kodel nesekme? Juk gali meginti ka ir namuose suresti. Juk svarbiausia rasti objekta tinkama, ir po to is jo kazka dar priesingai padaryti smile.gif Va ir bus priespriesos smile.gif
patarineju kitiems, ziuresiu kaip pati suksiuos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 13, 08:47)

noriu paprašyti išbraukti mane iš nuotraukų keitimosi..sad.gif

o gal vis tik palikti?
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 13, 09:50)
kodel nesekme? Juk gali meginti ka ir namuose suresti. Juk svarbiausia rasti objekta tinkama, ir po to is jo kazka dar priesingai padaryti smile.gif Va ir bus priespriesos smile.gif
patarineju kitiems, ziuresiu kaip pati suksiuos...  unsure.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 09:53)
o gal vis tik palikti?

Ne, Desiree, nors ir labai norėčiau gauti nuotrauką, bet turiu realiai vertinti savo jėgas ir kam nors nesugadinti nuotaikos. Pačios matot, kad dar nieko negaliu pasiūlyti.
su ND pabandysiu, galbūt nors kas nors gausis, o keitimasis.. man kol kas dar per daug atsakomybės..
ačiū už palaikymą, bet.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 13, 10:55)
Ne, Desiree, nors ir labai norėčiau gauti nuotrauką, bet turiu realiai vertinti savo jėgas ir kam nors nesugadinti nuotaikos. Pačios matot, kad dar nieko negaliu pasiūlyti.
su ND pabandysiu, galbūt nors kas nors gausis, o keitimasis.. man kol kas dar per daug atsakomybės..
ačiū už palaikymą, bet.. 4u.gif

na baik jau 4u.gif
tikrai nemanau, kad ims kas nors ir įsižeist sugalvos. jei jau netiks kabinimui ant sienos, tai vien jau prisiminimas ko vertas. bendravome forume, bendrai mokėmės ir pan. mirksiukas.gif bent jau man tai daug svarbiau nei galimybė pasikabinti ant sienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 13 lapkričio 2007 - 10:00
o kaip del nuotraukos redagavimui smile.gif gal kas turit koki varianta kuri reikia apkarpyti smile.gif ? Jeigu niekas nepriestarauja, tai as turiu viena nuotraukyte kuria reikia sutvarkyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 13 lapkričio 2007 - 10:09
Inc gerai parašė. Juk tai prisiminimas.
o nuotrauka, kad ir tarkim ta su katuku juk liuks, su cinamono lazdelėm tau visai neblogai sekasi... Nenukabink nosies, jei tik noras dalyvauti yra - nebrauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 lapkričio 2007 - 10:06
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 10:03)
Inc gerai parašė. Juk tai prisiminimas.
o nuotrauka, kad ir tarkim ta su katuku juk liuks, su cinamono lazdelėm tau visai neblogai sekasi... Nenukabink nosies, jei tik noras dalyvauti yra - nebrauksiu.

nu aš dar turiu laiko iki šeštadienio galutinai apsispręsti?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 13, 09:12)
nu aš dar turiu laiko iki šeštadienio galutinai apsispręsti?

Taip.
Kas turit nuotrauką koregavimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 lapkričio 2007 - 10:15
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 11:15)
Taip.
Kas turit nuotrauką koregavimui?

taigi rasiau, kad turiu tongue.gif
mestelkit savo meilus man i AZ arba tiesiai i cia ir permesiu smile.gif... galiu net kelias... ax.gif
Atsakyti
mano foto korekcijos pasipildė fotolamos variantais.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 08:16)
Naranja, gal jūs žinot kaip geriau ir ar išvis pavyks nuplauti juostelę?

Dėl juostelės, tai reikia pamirkyti distiliuotame vandenyje (tik būtinai distiliuotame) Mano vieną juostelę taip išgelbėjo, kuri buvo prilipusi prie popieriaus, o po to tokie plėmai joje atsidaro. negalėjau patikėti, kad pavyks išgelbėti.
Reiktų dar mūsų laborantų paklausti, jie tai tikrai visokių triukų dar žino.

O dėl foto, tai galvoju, kad Tau jau reikia į kitą skyrelį eiti į Meninės fotografijos klubą. Nes esi pakankamai susiformavusi ir nelabai ką čia yra veiki. Būtent klubą, meno išmokyti neįmanoma, galima tik dalintis patirtimi smile.gif
Pasakyti, kad kažkas gali būti ir kitaip čia jau nebegalima, čia yra taip, kaip pats autorius sumanė. Nei atimsi nei pridėsi.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 12, 21:31)
p.s. (prisiregistruok i mainus fotografijom smile.gif )

per savo mokslus nenugirdau apie ką kalba. doh.gif Gal galima atsilikusiems išimtinai pakartoti? ax.gif Plzz... flirt.gif
Tavo orchidėja subtiliai žavinga wub.gif

Drumbacele, nuotrauką koregavimui į gudrilape@yahoo.com mestelk wink.gif dekui

Ačiū už akių ryškinimą Opai aciuks.gif

Atsakyti