Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

laba ryta. Štai vena foto. Tik turiu mažytę bėdą. Pasirodo vakar nenusaugojau džiūstančios juostelės. Ir ant vienos nuotraukos yra mažutukai pirštukų antspaudukai. Nereikia sakyti kieno smile.gif Vakarop bandysiu perplauti, tikėdamasi, kad pavyks. Nes nuotrauka man patiko. Naranja, gal jūs žinot kaip geriau ir ar išvis pavyks nuplauti juostelę?

user posted image

Atsakyti
Avedos nuotraukytes nebematau, kaip ir vvvvv.

as pagavau virusa nuo Desiree, pradejau isimti mazylio nuotraukas ax.gif (nesupyk, tik pajuokauju mirksiukas.gif )
aba ryta. Štai vena foto.

oooo kokia man miela ir kaip tokios noreciau. wub.gif Bandziau fotkint orchidejas parodoj cia,bet nesupratau kodel uzsirakindavo man fotikas negalejau spaust mygtuka. Grizus namo internete pasibasciau ir maciau kad patare kad su trintuku patrinti objektyvo metalinius sensorius/kontaktus...ten kartais susitepa nuo odos riebumo, nesvarumo ir dulkiu. Taip padarius vel puikiai veike, bet parodos orchidejos tik keli kadrai buvo (vienas ju avatare).
Pradedu i lankas nusisneket tai varau miegot o tai jau 1:30 pas mane
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 13, 07:25)
as pagavau virusa nuo Desiree, pradejau isimti mazylio nuotraukas  ax.gif (nesupyk, tik pajuokauju  mirksiukas.gif )

blogų virusų atnešiau smile.gif

orchidėjos šiaip labai fotogeniškos. Ir kiekviena skirtinga..
Užtrukčiau tikriausiai ilgai tokioje parodoje su fotoaparatu...

ir va dar viena. Šeimos albumui, bet man labai patinkanti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 lapkričio 2007 - 08:44
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 09:33)
blogų virusų atnešiau smile.gif

orchidėjos šiaip labai fotogeniškos. Ir kiekviena skirtinga..
Užtrukčiau tikriausiai ilgai tokioje parodoje su fotoaparatu...

eina sau kaip gražu doh.gif, o dar ir taip subtilu...
jei pas mus tokia paroda būtų turbūt, tai ir manęs turbūt neitų iš ten ištempt mirksiukas.gif
aš vakar irgi savo orchidėją svarsčiau kaip man gražiau nufotografuoti, nes jau nebeilgai trukus baigs žydėt.
peržiūrėjau kitų fotografų darbų, bet taviškė man išskirtinai gerai perteikia orchidėjos didybę, gležnumą ir moteriškumą thumbup.gif
beje, dar noriu paklaust. sakei, kad kažkokio autoriaus gamtos fotografijas žiūrėjai. gal gali pasidalint koks tai fotografas?
ir dar, kokio nutarėt formato nuotraukas spausdinti mainams?
Atsakyti

user posted image

Nerealiai gražu 4u.gif

O čia mano rytas. "Vaikai išėjo į mokyklą"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 12, 21:07)
Sveiki,

Prasom kritikuoti...Bai turbut nieko idomaus biggrin.gif

Cia kritikai irgi...Kankinu vaikus ant supyniu ir praktikuojuosiu su judesio gaudymu ax.gif

Ca_girl, man labai patiko visos 3 nuotraukytes wub.gif su medziais LIUKS, o ir su sunumi ant supyniu, tiek j/b tiek spalvota 4u.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 12, 21:42)

ka patarsite del sitos? mano jauniausias sunelis beveik nefotografuotas.

KOKS GROZIS wub.gif wub.gif wub.gif gerai kad vakar dar spejau pamatyti smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 12, 22:50)
Gal dar kas prisijungs? Drumbacele, gal vis tik susigundysi?

Lauksim dar iki šeštadienio.

noreciau, tik labai bijau del to kad neiskepsiu kadro tinkamo dovanai sad.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 09:16)
laba ryta. Štai vena foto.

man ji kiek plokstoka, bet tai joje ir patinka.

nieko naujo nepasakysiu, kad tavo Amos tikras grazuolis wub.gif na bet nemanau kad mamai, kada nors gali pabosti tokie zodziai wink.gif grazi nuotraukyte
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 11 13, 07:53)
eina sau  kaip gražu doh.gif, o dar ir taip subtilu...

Inc, labiausiai atskleidžianti orchidėjas su pirštų antspaudukais sad.gif

Dėl autoriaus. Tai aš čia Kūdroje prisižiūrėjau. Fotografuoja tokiu pat fotoaparatu kaip ir aš, kvadratukus. Todėl ir kilo didžiulis noras bandyti pačiai. Paieškok Arnoldo Jurgaičio darbų. Kartais tiesiog atsiverti kurią nuotrauką ir akių negali atitraukti. Norėčiau išmokti to pastabumo. Paprastutį gamtos vaizdą perteikti taip nuostabiai.

Dėl formato mainams dar nenuspręsta. Siūlykit variantus.

Drumbacėle, junkis, atrasi juk vieną darbą. Taigi galima ir iš senesnių, nebūtinai naują paruošti.

Ačiū už pagyrimus vaikučiui.

Apžiūrėjau, kad stalo kraštukas įlindo į nuotrauką. O ir kelnių baltos linijos kiek nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 lapkričio 2007 - 09:06
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 10:02)
Inc, labiausiai atskleidžianti orchidėjas su pirštų antspaudukais sad.gif

Dėl autoriaus. Tai aš čia Kūdroje prisižiūrėjau. Fotografuoja tokiu pat fotoaparatu kaip ir aš, kvadratukus. Todėl ir kilo didžiulis noras bandyti pačiai. Paieškok Arnoldo Jurgaičio darbų. Kartais tiesiog atsiverti kurią nuotrauką ir akių negali atitraukti. Norėčiau išmokti to pastabumo. Paprastutį gamtos vaiydą perteikti taip nuostabiai.
Dėl formato mainams dar nenuspręsta. Siūlykit variantus.

pirstukai man visai nė motais mirksiukas.gif

o aš kai pamačiau prisiminiau šito autoriaus darbus
http://www.metergall...toID=2144002787 man labai patinka jo darbai.
aš pastebiu, kad pati kai darau floristinius darbus, pas mane jie gaunasi artimi moteriai, o ypač mane žavi šokėjos ... ax.gif

dėl dydžio! aš būčiau už spausdinti kiek įmanoma didesnio formato. nepamenu kiek ten centimetrų, bet beveik A3 formatas. spausdinau neseniai, tai kainuoja vos 6Lt
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 11 13, 10:19)

dėl dydžio! aš būčiau už spausdinti kiek įmanoma didesnio formato. nepamenu kiek ten centimetrų, bet beveik A3 formatas. spausdinau neseniai, tai kainuoja vos 6Lt

tokiu atveju reikia nuotrauka fotografuoti RAW formatu....
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 11 13, 08:19)

įdomi nuoroda.
Dėl formato tai nelabai žinau. Tiesą sakant dar nebandžiau didinti savo spalvotų nuotraukų. Fotolama rodos siūlė A4, dabar turim A3. Vieną tinkamą vistiek išsirinksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 lapkričio 2007 - 09:36
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 10:34)
įdomi nuoroda.
Dėl formato tai nelabai žinau. Tiesą sakant dar nebandžiau didinti savo spalvotų nuotraukų. Fotolama rodos siūlė A4, dabar turim A3. Vieną tinkamą vistiek išsirinksim smile.gif

jeigu nieko gero, ir dar A3 formatas swoon.gif o kaip siusti tokio dydzio nuotrauka, kad ji nesusilamdytu ''pakeliui''?
Atsakyti
Labas rytas,

noriu paprašyti išbraukti mane iš nuotraukų keitimosi..sad.gif
vis tik dar ne laikas man. būtina save realiai vertinti. jei Kalėdos būtų po pusmečio, gal bent kiek spėčiau pažengti į priekį, o dabar tiesiog kažkam smarkiai nepasisektų.. nujaučiu, kad daugelis melstųsi, kad tik ne aš jiems siųsčiau nuotrauką. todėl noriu apsaugoti žmones nuo tokio nemalonumo; gal kada kitą kartą, kai jau galėsiu pasiūlyti ką nors, o ne bile ką..smile.gif

su šiais ND manau man irgi nesėkmė visiška.. doh.gif

Atsakyti