tai dabar jau klausiu..
geda,bet su PS zaizdama kazka nutaisiau,gal jus kaip PS "liutai" numanysit ka padariau...Kai atsidarau foto su ja galiu tik stumdyt level'ius,curve'nti,viska galiu,kas yr toj lentelej prie layer'iu apacioje rutuliukas baltai juodas,bet negaliu panaudot jokio filtro,net pasharpint..man ismeta,toj vietoj,kur turiu matyt,kaip atrodo pasharpinta man ismeta balta popieriaus lapa[jei suprantat,ka turiu minty...]helppp
tiesa,ta buvau pastebejus ir su wysnios j/b pacioj pradzioj...jei tik perverciu y j/b neleidzia pvz sharpint...kame reikalas...ku cia as pridirbau?a?
Vakar pirma kart atbridau pelken kudron ir visur kur...Ale,kiek ten muuusuuu net nezinodama,kas autorius atskyriau,jei ne is vaikuciu,tai is lovytes stakietu,arba is gerviu smagu ten.prisijungiau ir as,tik reikia drasos ropiu uzvalgyt,kad zengt zingsni giliau.T.y kist koja pelken
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 12, 22:14)
tai dabar jau klausiu..
geda,bet su PS zaizdama kazka nutaisiau,gal jus kaip PS "liutai" numanysit ka padariau...Kai atsidarau foto su ja galiu tik stumdyt level'ius,curve'nti,viska galiu,kas yr toj lentelej prie layer'iu apacioje rutuliukas baltai juodas,bet negaliu panaudot jokio filtro,net pasharpint..man ismeta,toj vietoj,kur turiu matyt,kaip atrodo pasharpinta man ismeta balta popieriaus lapa[jei suprantat,ka turiu minty...]helppp
viskas esmė layeriuose. kiek foto turi sluoksnių jie visi surašyti Layers langelyje
jei foto tavo turi vieną layerį (background), tu gali visus per Image>adjustment daryt: žodžiu - viską. jei panaudoji wyshnios filtą, atsiranda keli sluoksniai (layers) ir tu gali keisti tik tą layerį, kuris yra pažymėtas (melsvesnis truputį). tai a) arba eini ant background layer toje lentelėje ir keiti ką nori vėl. arba eini layer ir apačioj kur Flatten images paspaudi. tau iš visų sluoksnių padaro vieną foto, kurią tu redaguoji jau kaip vienetą.
tu nieko nepridirbai tik ne ten ieškai ką keist.
atsiranda baltas lapas - tai mask (jei reikia ką užmaskuot, paryškint, jau čia niuansai)
QUOTE(Sansara @ 2007 11 12, 21:23)
viskas esmė layeriuose. kiek foto turi sluoksnių jie visi surašyti Layers langelyje
jei foto tavo turi vieną layerį (background), tu gali visus per Image>adjustment daryt: žodžiu - viską. jei panaudoji wyshnios filtą, atsiranda keli sluoksniai (layers) ir tu gali keisti tik tą layerį, kuris yra pažymėtas (melsvesnis truputį). tai a) arba eini ant background layer toje lentelėje ir keiti ką nori vėl. arba eini layer ir apačioj kur Flatten images paspaudi. tau iš visų sluoksnių padaro vieną foto, kurią tu redaguoji jau kaip vienetą.
atsiranda baltas lapas - tai mask (jei reikia ką užmaskuot, paryškint, jau čia niuansai)
Geeeras!! akla vista gavo gruda!! aciuuuuuu!!!!tik parasius klausima norejau nespalvotai parasyt,tau aciu.Nes labai tikejausi atsakymo is taves super.atrodo tik tiek ir reikejo,ale o as tiek kankinaus...
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 12, 22:14)
tai dabar jau klausiu..
jau atsake tau
einu perzvelgt ka priraset ir kokiu foto idejot
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 12, 22:29)
Geeeras!! akla vista gavo gruda!! aciuuuuuu!!!!tik parasius klausima norejau nespalvotai parasyt,tau aciu.Nes labai tikejausi atsakymo is taves super.atrodo tik tiek ir reikejo,ale o as tiek kankinaus...
kaip ne kaip pedagoginį baigiau ale mano natūra visur ir visus mokyt daug kas nemėgsta dėl to manęs
QUOTE(Sansara @ 2007 11 12, 21:38)
kaip ne kaip pedagoginį baigiau ale mano natūra visur ir visus mokyt daug kas nemėgsta dėl to manęs
vargas tau cia..nes kaip ne kaip mes tave megstam jusu didziam nusivylimui o ir natura tavaja irgi megstam
Sunku man po paskaitu kazka dar daryt, sorry, kad neivikdziau savo pazado susistemint medziaga apie sviesa. Tikrai surasysiu, kai tik galesiu.
Is tiesu pamacius kadra - pagalvojau, kad jis manes nekabina ir masciau apie tai, kad jo is vis nedaryt. Net nelabai isivaizdavau ka noreciau pamatyt. Bet po kurio laiko - kilo mintis ir stai
QUOTE(sayonara @ 2007 11 12, 15:17)
man pačiai patiko visos korekcijos.
Labradoriukės - nes aš ten buvau, fotografavau, ir jei ne tūkstančiai japonų turistų - būtent taip norėčiau tą vietą prisiminti.. kažkaip atitiko tą Bavarijos dvasią filtras..
kitos korekcijos patiko arba kirpimo kampu (man, pvz., gražu, kaip Drumbacele pamatė tą pilį), arba kaip aptvarkė mėlynumą ir visa kita.. Visos korekcijos patiko ir todėl, kad pagerino vaizdą, ir tiek..
Laukiu kitų bandymų, jei dar jų bus.
Labradoriukės - nes aš ten buvau, fotografavau, ir jei ne tūkstančiai japonų turistų - būtent taip norėčiau tą vietą prisiminti.. kažkaip atitiko tą Bavarijos dvasią filtras..
kitos korekcijos patiko arba kirpimo kampu (man, pvz., gražu, kaip Drumbacele pamatė tą pilį), arba kaip aptvarkė mėlynumą ir visa kita.. Visos korekcijos patiko ir todėl, kad pagerino vaizdą, ir tiek..
Laukiu kitų bandymų, jei dar jų bus.
Is tiesu pamacius kadra - pagalvojau, kad jis manes nekabina ir masciau apie tai, kad jo is vis nedaryt. Net nelabai isivaizdavau ka noreciau pamatyt. Bet po kurio laiko - kilo mintis ir stai
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 12, 20:25)
Californiagirl, va jusu nuotraukomis tai visada zaviuosi labiausiai
na kiekviena visada su cinkeliu ir VISADA uzkabina
jos visada "gyvos", naturalios ir be galo siltos...
tas pasaulio matymas kitu kampu, bet islaikant visas taisykles kartais net stebina
na kiekviena visada su cinkeliu ir VISADA uzkabina
jos visada "gyvos", naturalios ir be galo siltos...
tas pasaulio matymas kitu kampu, bet islaikant visas taisykles kartais net stebina
Malonu labai, kad patinka mano darbai. Tai man didziulis ivertinimas
Tik prasauuuu, prasauuuu daugiau nesikreipti i mane "jus", "jusu" Nesu tokia sena dar
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 12, 21:57)
Californios medziai traukia aki pazvelgt kur jie veda.Kas sake,kad nemegsta fotografuot gamtos?primink man
Aciu....As visitek lieku 100% portretiste, tiesiog traukia zmoniu veidai, akys(kaip zinia sielos veidrodis)...Gamta, kaip cia pasakius...jau seniau sakiau, as net kritikuoti nemoku gamtos nuotrauku, man arba grazu, kabina, arba ne
Dekui visoms uz komentarus Ir kritika aisku
Kompozicijos pagrindus pamenu... Kartais taisykles galima ir lauzyti...kalbejom ir apie tai Bet to, kodel nuotrauka negali buti negatyvi?
Del skredanciu vaikuciu... taip taip, gal ir norisi daugiau skrydzio(beje antroj foto jis tikrai neblogai skrenda), bet patikekit nelengva pagauti, stengiausi- kas gavos, tas gavos, parodziau jums. Ir praktikuosimes toliau
Bet dekui uz nuomone
Va Elinos zinute pamaciau ir prisiminiau, kad viena is labai istrigusiu foto buvo j/b dukrytes portretukas, ledo princese Labai saunus Dabar is taviskiu foto man stovi akyse ta ir dar su melynu sketuku portretukas is seniau
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 01:07)
o aš spausdinau nuotraukas Ryt parodysiu 2 . Jei pavyks nuskanuoti tai ir 3. Bet nesu tikra, kad su savo skaneriu sugebėsiu išgauti tokius tonus kokie popieriuje.
Labanakt
Labanakt
Lauksiiiim Labanakt
Labai atsiprasau, kam vakar zadejau issiusti info apie akiu ryskinima. Laiskas vis grizdavo atgal, zodziu streikavo internetas. Siryt issiunciau, tik atrodo Ciburaskos grizo atgal. Gal neteisingas adresas, ar vietos trukumas? Ten 2 failai, apie 3 MB.
Avedos nuotraukytes nebematau, kaip ir vvvvv.
Aveda, man labai patiko tavo ankstesniosios su vaikuciu lovyteje. Labai israiskingos akutes.
Californiagirl, tie medziai atrodo graziai. Del kompozicijos nesusimasciau, bet man labai neuzkliuvo. Kazi kaip atrodytu, jei nuotrauka apverstum
O is vaikucio skraidyniu man spalvota grazesne. O va kur su teveliu, tai idomiai ten - tevelis su kepure, o maziukas - be.
Desiree, tavo gamtos fotografavimo bandymai is ties puikus.
Net nezinau, ka daryt su ND - vaikas serga, is namu neiseinu. NA, ziuresim, gal dar spesiu.
Avedos nuotraukytes nebematau, kaip ir vvvvv.
Aveda, man labai patiko tavo ankstesniosios su vaikuciu lovyteje. Labai israiskingos akutes.
Californiagirl, tie medziai atrodo graziai. Del kompozicijos nesusimasciau, bet man labai neuzkliuvo. Kazi kaip atrodytu, jei nuotrauka apverstum
O is vaikucio skraidyniu man spalvota grazesne. O va kur su teveliu, tai idomiai ten - tevelis su kepure, o maziukas - be.
Desiree, tavo gamtos fotografavimo bandymai is ties puikus.
Net nezinau, ka daryt su ND - vaikas serga, is namu neiseinu. NA, ziuresim, gal dar spesiu.
QUOTE(Opa @ 2007 11 13, 07:59)
O va kur su teveliu, tai idomiai ten - tevelis su kepure, o maziukas - be.
Kai pamatysi albuma, kuri tau issiunciau suprasi kodel
Dekui uz nuomone
O kaip akis ryskinti? Turi omeny- paryskinti vien akis? Alia kiek as dar nezinau Pasidalink