Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

tai dabar jau klausiu..
geda,bet su PS zaizdama kazka nutaisiau,gal jus kaip PS "liutai" numanysit ka padariau...Kai atsidarau foto su ja galiu tik stumdyt level'ius,curve'nti,viska galiu,kas yr toj lentelej prie layer'iu apacioje rutuliukas baltai juodas,bet negaliu panaudot jokio filtro,net pasharpint..man ismeta,toj vietoj,kur turiu matyt,kaip atrodo pasharpinta man ismeta balta popieriaus lapa[jei suprantat,ka turiu minty...]helppp 4u.gif

tiesa,ta buvau pastebejus ir su wysnios j/b pacioj pradzioj...jei tik perverciu y j/b neleidzia pvz sharpint...kame reikalas...ku cia as pridirbau?a?

Vakar pirma kart atbridau pelken kudron ir visur kur...Ale,kiek ten muuusuuu hihihi.gif net nezinodama,kas autorius atskyriau,jei ne is vaikuciu,tai is lovytes stakietu,arba is gerviu wink.gif smagu ten.prisijungiau ir as,tik reikia drasos ropiu uzvalgyt,kad zengt zingsni giliau.T.y kist koja pelken hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 12, 22:14)
tai dabar jau klausiu..
geda,bet su PS zaizdama kazka nutaisiau,gal jus kaip PS "liutai" numanysit ka padariau...Kai atsidarau foto su ja galiu tik stumdyt level'ius,curve'nti,viska galiu,kas yr toj lentelej prie layer'iu apacioje rutuliukas baltai juodas,bet negaliu panaudot jokio filtro,net pasharpint..man ismeta,toj vietoj,kur turiu matyt,kaip atrodo pasharpinta man ismeta balta popieriaus lapa[jei suprantat,ka turiu minty...]helppp 4u.gif 

viskas esmė layeriuose. kiek foto turi sluoksnių jie visi surašyti Layers langelyje
jei foto tavo turi vieną layerį (background), tu gali visus per Image>adjustment daryt: žodžiu - viską. jei panaudoji wyshnios filtą, atsiranda keli sluoksniai (layers) ir tu gali keisti tik tą layerį, kuris yra pažymėtas (melsvesnis truputį). tai a) arba eini ant background layer toje lentelėje ir keiti ką nori vėl. arba eini layer ir apačioj kur Flatten images paspaudi. tau iš visų sluoksnių padaro vieną foto, kurią tu redaguoji jau kaip vienetą.
tu nieko nepridirbai 4u.gif tik ne ten ieškai ką keist.
atsiranda baltas lapas - tai mask (jei reikia ką užmaskuot, paryškint, jau čia niuansai) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 12, 21:23)
viskas esmė layeriuose. kiek foto turi sluoksnių jie visi surašyti Layers langelyje
jei foto tavo turi vieną layerį (background), tu gali visus per Image>adjustment daryt: žodžiu - viską. jei panaudoji wyshnios filtą, atsiranda keli sluoksniai (layers) ir tu gali keisti tik tą layerį, kuris yra pažymėtas (melsvesnis truputį). tai a) arba eini ant background layer toje lentelėje ir keiti ką nori vėl. arba eini layer ir apačioj kur Flatten images paspaudi. tau iš visų sluoksnių padaro vieną foto, kurią tu redaguoji jau kaip vienetą.
tu nieko nepridirbai  4u.gif tik ne ten ieškai ką keist.
atsiranda baltas lapas - tai mask (jei reikia ką užmaskuot, paryškint, jau čia niuansai)  wub.gif

Geeeras!! bigsmile.gif 4u.gif akla vista gavo gruda!! aciuuuuuu!!!!tik parasius klausima norejau nespalvotai parasyt,tau aciu.Nes labai tikejausi atsakymo is taves 4u.gif super.atrodo tik tiek ir reikejo,ale o as tiek kankinaus... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 12, 22:14)
tai dabar jau klausiu..

jau atsake tau thumbup.gif
einu perzvelgt ka priraset ir kokiu foto idejot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 12 lapkričio 2007 - 22:35
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 12, 22:29)
Geeeras!! bigsmile.gif  4u.gif akla vista gavo gruda!! aciuuuuuu!!!!tik parasius klausima norejau nespalvotai parasyt,tau aciu.Nes labai tikejausi atsakymo is taves 4u.gif  super.atrodo tik tiek ir reikejo,ale o as tiek kankinaus... blink.gif  doh.gif

blush2.gif kaip ne kaip pedagoginį baigiau blush2.gif ale mano natūra visur ir visus mokyt irnesakyk.gif daug kas nemėgsta dėl to manęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 12, 21:38)
blush2.gif kaip ne kaip pedagoginį baigiau  blush2.gif ale mano natūra visur ir visus mokyt  irnesakyk.gif daug kas nemėgsta dėl to manęs  lotuliukas.gif

vargas tau cia..nes kaip ne kaip mes tave megstam jusu didziam nusivylimui biggrin.gif o ir natura tavaja irgi megstam biggrin.gif
Atsakyti
Sunku man po paskaitu kazka dar daryt, sorry, kad neivikdziau savo pazado susistemint medziaga apie sviesa. Tikrai surasysiu, kai tik galesiu.

QUOTE(sayonara @ 2007 11 12, 15:17)
man pačiai patiko visos korekcijos.
Labradoriukės - nes aš ten buvau, fotografavau, ir jei ne tūkstančiai japonų turistų - būtent taip norėčiau tą vietą prisiminti..  mirksiukas.gif kažkaip atitiko tą Bavarijos dvasią filtras..
kitos korekcijos patiko arba kirpimo kampu (man, pvz., gražu, kaip Drumbacele pamatė tą pilį), arba kaip aptvarkė mėlynumą ir visa kita.. Visos korekcijos patiko ir todėl, kad pagerino vaizdą, ir tiek..smile.gif
Laukiu kitų bandymų, jei dar jų bus.

Is tiesu pamacius kadra - pagalvojau, kad jis manes nekabina ir masciau apie tai, kad jo is vis nedaryt. Net nelabai isivaizdavau ka noreciau pamatyt. Bet po kurio laiko - kilo mintis ir stai smile.gif
Atsakyti
Pas mus naktį kad užsinigo blink.gif , neiškenčiau, bėgau snieguotą naktį fotkinti smile.gif

user posted image
Atsakyti
o aš spausdinau nuotraukas bigsmile.gif Ryt parodysiu 2 . Jei pavyks nuskanuoti tai ir 3. Bet nesu tikra, kad su savo skaneriu sugebėsiu išgauti tokius tonus kokie popieriuje.
Labanakt

Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 12, 20:25)
Californiagirl, va jusu nuotraukomis tai visada zaviuosi labiausiai  4u.gif
na kiekviena visada su cinkeliu ir VISADA uzkabina 
jos visada "gyvos", naturalios ir be galo siltos...
tas pasaulio matymas kitu kampu, bet islaikant visas taisykles kartais net stebina

Malonu labai, kad patinka mano darbai. Tai man didziulis ivertinimas 4u.gif
Tik prasauuuu, prasauuuu daugiau nesikreipti i mane "jus", "jusu" blink.gif biggrin.gif Nesu tokia sena dar biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 12, 21:57)
Californios medziai traukia aki pazvelgt kur jie veda.Kas sake,kad nemegsta fotografuot gamtos?primink man 

4u.gif Aciu....As visitek lieku 100% portretiste, tiesiog traukia zmoniu veidai, akys(kaip zinia sielos veidrodis)...Gamta, kaip cia pasakius...jau seniau sakiau, as net kritikuoti nemoku gamtos nuotrauku, man arba grazu, kabina, arba ne biggrin.gif

Dekui visoms uz komentarus 4u.gif Ir kritika aisku mirksiukas.gif
Kompozicijos pagrindus pamenu... mirksiukas.gif Kartais taisykles galima ir lauzyti...kalbejom ir apie tai ax.gif Bet to, kodel nuotrauka negali buti negatyvi? mirksiukas.gif
Del skredanciu vaikuciu... biggrin.gif taip taip, gal ir norisi daugiau skrydzio(beje antroj foto jis tikrai neblogai skrenda), bet patikekit nelengva pagauti, stengiausi- kas gavos, tas gavos, parodziau jums. Ir praktikuosimes toliau ax.gif
Bet dekui uz nuomone smile.gif

Va Elinos zinute pamaciau ir prisiminiau, kad viena is labai istrigusiu foto buvo j/b dukrytes portretukas, ledo princese wub.gif Labai saunus thumbup.gif Dabar is taviskiu foto man stovi akyse ta ir dar su melynu sketuku portretukas is seniau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 13, 01:07)
o aš spausdinau nuotraukas  bigsmile.gif  Ryt parodysiu 2 . Jei pavyks nuskanuoti tai ir 3. Bet nesu tikra, kad su savo skaneriu sugebėsiu išgauti tokius tonus kokie popieriuje.
Labanakt

Lauksiiiim ax.gif Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau, kam vakar zadejau issiusti info apie akiu ryskinima. Laiskas vis grizdavo atgal, zodziu streikavo internetas. Siryt issiunciau, tik atrodo Ciburaskos grizo atgal. g.gif Gal neteisingas adresas, ar vietos trukumas? Ten 2 failai, apie 3 MB.

Avedos nuotraukytes nebematau, kaip ir vvvvv.
Aveda, man labai patiko tavo ankstesniosios su vaikuciu lovyteje. Labai israiskingos akutes.

Californiagirl, tie medziai atrodo graziai. Del kompozicijos nesusimasciau, bet man labai neuzkliuvo. Kazi kaip atrodytu, jei nuotrauka apverstum g.gif

O is vaikucio skraidyniu man spalvota grazesne. O va kur su teveliu, tai idomiai ten - tevelis su kepure, o maziukas - be. biggrin.gif

Desiree, tavo gamtos fotografavimo bandymai is ties puikus.

Net nezinau, ka daryt su ND - vaikas serga, is namu neiseinu. NA, ziuresim, gal dar spesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 13 lapkričio 2007 - 08:05
QUOTE(Opa @ 2007 11 13, 07:59)
O va kur su teveliu, tai idomiai ten - tevelis su kepure, o maziukas - be.  biggrin.gif

Kai pamatysi albuma, kuri tau issiunciau suprasi kodel lotuliukas.gif
Dekui uz nuomone 4u.gif

O kaip akis ryskinti? Turi omeny- paryskinti vien akis? Alia kiek as dar nezinau bigsmile.gif Pasidalink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 lapkričio 2007 - 08:16