Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 12, 21:07)

user posted image
user posted image
Man labai wub.gif
Atsakyti
California, man abi j/b labai thumbup.gif spalvotoje, tikrai truputį dėmesį blaško strypas ir žaisliukas, jų intensyvios spalvos.. bet nepaisant to kaip visad wub.gif

Aveda! Labai patinka! Tik savo skoniu truputėlį šviesinčiau foną. Mano skonio nuotrauka thumbup.gif ir mažulis, toks paperkantis wub.gif Tiesa, turiu tau klausimą, kiek supratau tu gyveni JAV ir turi reikalų su leidyba, ar kuo ten (pataisyk jei nusišneku). Noriu padaryti fotoknygą savo vaikui metų proga, lietuvišką (spausdinama Latvijoj) variantą patikrinau ir nusivyliau kokybe, internete radau tokį Picaboo, atrodo rimtai, kainos visur panašios, turi savo programėlę knygos ruošimui su daug išdėstymų, fonų, bet vėl bijau dėl kokybės, gal pati žinai kas daro tokias knygas gerai? ta prasme, kad nuotraukų spausdinimo kokybė būtų bent jau kaip gero žurnalo. Nes tam variante kur dariau, tai dryžiais atspausdino viską doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 12, 19:42)
ka patarsite del sitos? mano jauniausias sunelis beveik nefotografuotas. Ar per tamsi nuotrauka? kaip apkarpyt? as sharpo dadejau o kitko nekeiciau. Labai lauksiu atsiliepimu  4u.gif

nekarpyčiau. Tik spalvas pakoreguočiau, o gal tik vos vos pašviesinčiau.

Pupeliuk, ne man klausymas, bet man patinka http://www.lulu.com
O Vokietijoje esu bandžiusi keliose vietose, tai viena visai nieko atspausdino. Kietu viršeliu. Kokybė gana nebloga. (priklauso aišku nuo to, kokios kokybės nuotraukas siunti.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 12 lapkričio 2007 - 21:01
QUOTE(Desiree @ 2007 11 12, 21:57)
nekarpyčiau. Tik spalvas pakoreguočiau, o gal tik vos vos pašviesinčiau.

Pupeliuk, ne man klausymas, bet man patinka http://www.lulu.com
O Vokietijoje esu bandžiusi keliose vietose, tai viena visai nieko atspausdino. Kietu viršeliu. Kokybė gana nebloga. (priklauso aišku nuo to, kokios kokybės nuotraukas siunti.)

Ačiū! Kažkaip vėl pabijojau bandyti, bet pagalvojau, kad JAV ar kitose šalyse, kur spausdinimo mastai tikrai dideli, bus geresni spausdintuvai ir automatiškai geresnė kokybė, už tai ir paklausiau, gal kas žino. Labai ačiū!
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 12, 20:42)
ka patarsite del sitos?

israiska paperka... ir nieko kito tada nebematai wub.gif

jokiu papildomu detaliu.... ech... bandysiu ir as cool.gif
Atsakyti
Noriu padaryti fotoknygą savo vaikui metų proga, lietuvišką (spausdinama Latvijoj) variantą patikrinau ir nusivyliau kokybe,[/QUOTE]

Winkflash sitie neblogi ir i Europa siucia ir priima uzsakymus,
bet..... jei nori geriausio kur prof. naudojasi tai nera geriau uz Mpix
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 12 lapkričio 2007 - 21:14
paziurejau i jusu nepakartojamus juoda/balta vaizdus ir pati panadziau... turetu derintis spalva ir nuotraukos nuotaika...
bet juoda/balta man dar labai tamsus miskas doh.gif
ir veidrodi pries fotkinant gerai butu pavalyti blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Californiagirl, tikiuosi nesupyksi jei pakomentuosiu...
medeliai grazus, kontrastingi, ryskus taciau kompozicija tokiu kampu, kad zvilgsnis ne eina tolyn bet dauzosi i medelius. Per kompozicijos paskaitas pamenu sakydavo, kad norint jog kompozicija kiltu elementai turetu buti isdestyti nuo kairio apatinio kampo link desines puses i virsu...kampas aisku kiekvienam savo. Jei isdestyta priesingai - is kaires leidziasi i desine - kompozicija bus besileidzianti, pesimistiska arbe kaip kitaip negatyvi... as va katik kakta susidauziau i medelius biggrin.gif
del nuotrauku su vaiku - pagauta kokybiskai bet as judesio, veiksmo megeja, man gal kaip tik patiktu jei vaikas butu kiek "skriejantis" kai tevelis tuo tarpu stovetu still smile.gif juk tevelis galetu ir pavaidinti jog stumia - reiketu tik pastoveti ranka istiesus kol mamyte gaudys skriejanti vaika smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 12, 20:34)
Juk sakiau kad tavo geriausias ND smile.gif 4u.gif

biggrin.gif tu tikejai manim biggrin.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 12, 20:42)
ka patarsite del sitos? mano jauniausias sunelis beveik nefotografuotas. Ar per tamsi nuotrauka? kaip apkarpyt? as sharpo dadejau o kitko nekeiciau. Labai lauksiu atsiliepimu  4u.gif

veido israiska nereali bet spalvos po akytemis negrazios ax.gif gal megink j/b ir kokio stambesnio grudo...verta su ja padirbeti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 12, 22:11)
Winkflash sitie neblogi ir i Europa siucia ir priima uzsakymus,
bet..... jei nori geriausio kur prof. naudojasi tai nera geriau uz Mpix

Ačiū! Aišku noriu geriausio biggrin.gif o jei rimtai, tai kainos Mpix nesikandžioja, bet niekaip nerandu ar jie siunčia į Europą?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 12, 21:25)
medeliai grazus, kontrastingi, ryskus taciau kompozicija tokiu kampu, kad zvilgsnis ne eina tolyn bet dauzosi i medelius. Per kompozicijos paskaitas pamenu sakydavo, kad norint jog kompozicija kiltu elementai turetu buti isdestyti nuo kairio apatinio kampo link desines puses i virsu...kampas aisku kiekvienam savo. Jei isdestyta priesingai - is kaires leidziasi i desine - kompozicija bus besileidzianti, pesimistiska arbe kaip kitaip negatyvi... as va katik kakta susidauziau i medelius biggrin.gif
del nuotrauku su vaiku - pagauta kokybiskai bet as judesio, veiksmo megeja, man gal kaip tik patiktu jei vaikas butu kiek "skriejantis" kai tevelis tuo tarpu stovetu still smile.gif juk tevelis galetu ir pavaidinti jog stumia - reiketu tik pastoveti ranka istiesus kol mamyte gaudys skriejanti vaika smile.gif

matau, kad daug ko yra pasimokyti... maciau, kad zvilgsnis medziais neina 100% priekin, vis sustoja prie kiekvieno medzio ir vercia ji paanalizuoti.... bet vis tiek zvilgsnis nuslydo iki galo.... tad net nesusimasciau, kad galima atsitrenkti kaktomusa rolleyes.gif

o del vaikucio irgi zinosim kas ir kaip rolleyes.gif

nors informacija ir ne man, bet priemiau kaip sau 4u.gif
Atsakyti
Gal dar kas prisijungs? Drumbacele, gal vis tik susigundysi?

http://fotografijumainai.blogspot.com/

Lauksim dar iki šeštadienio.

Atsakyti
sveiki,brungieji,cia inlendu pas jum,bet vis nelaiku.Tai y intrigas pataikau.O as kai ju megeja,tad pirma kart pasistengiau save sustabdyt reikiamoj vietoj.Spaudziu savo letena,nes dabar kazkaip viska matau visai ne taip,kaip maciau vakar.

Paskutiniuose puslapiuose uzkliuvo akis uz Wyshnios mazhylio su techio..Niekaip nepataikau nieko panasaus...Iseina tik tetis ryskus,o mazylis,kaip vejas...panasiai,kaip jusu naktinese foto.

AvEDOS mazylio zvilgsnis prikauste prie kedes.Groooozis 4u.gif
Californios medziai traukia aki pazvelgt kur jie veda.Kas sake,kad nemegsta fotografuot gamtos?primink man g.gif

ceburaskinai,wow,super kaip graziai zaidi sviesa 4u.gif .Jei praeitose fotografijose krito y akis rausvos spalvos perteklius,tai dabar susitvarkius be priekaistu.

Narajana,aciu uz pamokele.As jas visas issisaugojus 4u.gif Kodel nukirpau savaji pakausi nemoku pateisint niekaip kitaip,kaip,kad nesugebejau susitvarkyt su auksciu.Rasiau,kad jau 119 kadras y kuri vistiek neytilpau.O paskui ir susitaikiau..man visai ziuretis pradejo,ir kitu nukirpti pakausiai beveik neuzkliuvo..

sitiek atsilikus,kaip sunku ysijungt.Tiesa,atejau su klausimu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 lapkričio 2007 - 22:04