Vaistų išgėriau, tai daugiau mažiau geriau jaučiuosi ir visgi nupėdinau pasiimti juostelės, dar sugebėjau net iki Vilbros nueit ir distancinį nusipirkt..
juostą dar palikau skenuoti, ryt pasiimsiu..
Vvvv, viskas išsakyta tavo pirmosiosm nuotraukėlėm - visko per daug. Aš asmeniškai esu natūralių nuotraukų mėgėja, tarkim gali būti ir studijinės - apšvietimas, fonas, bet tada be visokiausių daiktų, bet čia tik mano skonis ir tiek
Foto su rože, man joje akcentu tampa rožė, tačiau aš pati norėčiau kad akcentu būtų vaikiukas, na nežinau net kaip patarti, norisi kito kampo..
Ciburaška - aš kaip ir fotolama sakau, kad norėtųsi kiek tamsesnės kairės veido pusės, bet šiaip tai jokių priekaištų
aš pati tai bandysiu natūralią šviesą įvaldyt..
Narajana - suskaičiau labai įdomiai, ačiū begalo už pamokėlę
ir labai lauksiu pamokos apie šviesą! Ir ačiū už gražius žodžius mano nuotraukai.. tikrai netikėta..
Žaidžiau su distanciniu - auto su vaikiuku, iš karto priimu kritiką dėl kokybės, dėl to ir spalvas nuėmiau, nes dėl aukšto ISO triukšmas akis badė..
o ir man atrodo, kad gavosi labai plokščiai, buvo per tamsu jau kažką namie fotografuot, na bet taip norėjosi pažaist