QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 12, 13:30)
jauciu cia apie mane....
bet keliau jas visas tik del to, kad jos man visos patiko. Tiksliau patiko viena, o kitos 2 patiko namiskiams. Del to abejodama ikeliau visas 3, buvo idomu kaip kitiems atrodys, ar sutaps mano ir ziurinciuju nuomones.
Na viena ten gera, nes apšvietimas geras, o kitose apšvietimo iš viso nėra, tai kaip ir brokas. Tokį apšvietimą jei naudoji, tai turi iš tiesų pagrįsti kodėl jį tokį naudoji, ką tokiu apšvietimu norėjai pasakyti, ką pabrėžti?
Temoje dalis vietoje visumos labai gera Peppi spalvota nuotrauka, kur išryškėja auskaras nosyje ir lūpos. neprikibsi nei prie nieko. viskas vietoje. Ten tai tikrai detalės atskleidžia tam tikras savybes... Patiko ta
Pati tokia tobuliausia man Ajas foto, taip pat prie kompozicijos neprikibsi ir charakteris atskleistas.
Pupeliuko foto galima būtų prikibti pagal taisykles kurias paminėjau, kad akis remiasi ir pan. Bet ta foto jau tokia meninė ir čia toks kadravimas nemaišo, man ji taip pat patiko.
Inc spalvotoji, geras įdomus apšvietimas, gal šiek tiek per daug susikaustęs žvilgsnis, per daug nenatūralus, kaip autoportretui...