Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 12, 11:22)
Sveiki, aš atrodo būsiu apsirgus sad.gif nors taip reikia nueit pasiimt juostą išryškintą, dar norėjau pas Victor arbatos verysad.gif na gal iki fotolaboratorijos nušliaušiu.. taip noriu pamatyti kas gavosi pirmojoje mano j/b juostelėje rolleyes.gif

Pupeliu, sveik. O Victoras namie ta prasme, Lietuvoj?

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 12, 12:10)
Kas man galite parasyti, kaip jus ryskinate akis? Vis dar laukiu rolleyes.gif

parasyk savo meila, permesiu, ka tik nuskanavau

Narajana, o galima konkreciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 12 lapkričio 2007 - 13:46
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 12, 13:30)
jauciu cia apie mane....  verysad.gif
bet keliau jas visas tik del to, kad jos man visos patiko. Tiksliau patiko viena, o kitos 2 patiko namiskiams. Del to abejodama ikeliau visas 3, buvo idomu kaip kitiems atrodys, ar sutaps mano ir ziurinciuju nuomones.

Na viena ten gera, nes apšvietimas geras, o kitose apšvietimo iš viso nėra, tai kaip ir brokas. Tokį apšvietimą jei naudoji, tai turi iš tiesų pagrįsti kodėl jį tokį naudoji, ką tokiu apšvietimu norėjai pasakyti, ką pabrėžti?

Temoje dalis vietoje visumos labai gera Peppi spalvota nuotrauka, kur išryškėja auskaras nosyje ir lūpos. neprikibsi nei prie nieko. viskas vietoje. Ten tai tikrai detalės atskleidžia tam tikras savybes... Patiko ta

Pati tokia tobuliausia man Ajas foto, taip pat prie kompozicijos neprikibsi ir charakteris atskleistas.

Pupeliuko foto galima būtų prikibti pagal taisykles kurias paminėjau, kad akis remiasi ir pan. Bet ta foto jau tokia meninė ir čia toks kadravimas nemaišo, man ji taip pat patiko.

Inc spalvotoji, geras įdomus apšvietimas, gal šiek tiek per daug susikaustęs žvilgsnis, per daug nenatūralus, kaip autoportretui...
Atsakyti
Sveiki visi,
oho, kiek prirašėt bigsmile.gif Aš jau po sesijos, bandysiu vytis. mirksiukas.gif

QUOTE(Opa @ 2007 11 12, 14:40)
Pupeliu, sveik. O Victoras namie ta prasme, Lietuvoj?
parasyk savo meila, permesiu, ka tik nuskanavau

ir aš labai laukčiau gudrilape@yahoo.com aciuks.gif
Atsakyti
aciu narajana uz komentarus 4u.gif

opa 4u.gif ir man jei gali raimarom@gmail.com
Atsakyti
Narajana - aciu uz naudingus patarimus - va juos tai issaugot ir i pirmus puslapius 4u.gif

Del autoportreto tai taip, nebus geras, jei be charakterio... reikes po kiek laiko grizti prie tos temos biggrin.gif

Opa, gal galima ir man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 12 lapkričio 2007 - 14:06
Įmetu savo studentų vieną foto iš studijinio portreto. Užduotis buvo modelio portfolio. Studentai turėjo sukurti iš vieno žmogaus įvairius įvaizdžius.
Na va viena iš labiausiai vykusių foto šia tema.
Čia prie portretų fotografavimo.
Po to atsiųsiu dar kokias mes temas darome fotografuodami portretus, gal kam bus naudinga...
user posted image

Čia studentai vieni kitus fotografuoja savo kursiokus, ne profesionalius modelius kviečiasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narajana: 12 lapkričio 2007 - 14:27
nors man prie širdies natūralus apšvietimas, vis tik ka čia ir bepridursi pamatęs tokį darbą.
Atsakyti
na kelias idedu... blush2.gif kairej mano dukriukas, desinej - jos geriausias draugas ax.gif
tik labai nepulkit blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
žodžiu taip, kas nori pažiūrėti fotokorekcijas, spauskit čia
password: pilis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 lapkričio 2007 - 14:51
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 12, 14:47)
na kelias idedu...  blush2.gif kairej mano dukriukas, desinej - jos geriausias draugas  ax.gif
tik labai nepulkit  blush2.gif

user posted image

user posted image

smile.gif tai kad nera ko pulti biggrin.gif su apsvietimu susitvarkyta gerai thumbup.gif man asmeniskai visko per daug, bet labai zavi porele wub.gif
Atsakyti
jei pati pakritikuociau savo foto tai pasakyciau taip: per mazai naturalumo, gal siek tiek perkrautos foto detalemis, siek tiek dvelkia amerikonizmu... bet siaip idejau bandyma blush2.gif

reiks paieskot kazko naturalesnio... biggrin.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau koreguotus variantus. Šiaip nesu specialių filtrų mėgėja, bet šikart labiausiai patiko Labradoriukės variantas. It iš seno albumo nuotrauka. Tikrai man suteikia noro aplankyti tą vietą.

Degutės 1-as variantas taip pat gerai žiūrisi.

Wyshnia, avataras labai patinka.

vvvvv - porelė išties žavi, bet perkrautos foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 12 lapkričio 2007 - 15:10