Sveiki . Grįžau.
Pora nuotraukyčių
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 13:37)
man sita foto nerealiai patinka. Tikriausiai pati netradiciskiausia pirmojo gimtadienio foto, kokia esu maciusi. Kas patinka - visu pirma, kad j&b. Paprastai svenciu nuotraukos buna spalvotos, atrodo, lig spalvomis persiteikia daugiau dziaugsmo... O cia nuostabai - juodai balta!!! (o j&b apskritai mane veza).
Kedute labai fotogeniska ) Tie kvadrateliai dar labiau stumia demesi i vaikuti.
Pats vaikutis - na taip sudejes rankutes - neaisku ka masto Primena atvirukus, ant kuriu daznai buna uzrasas "ir vel gimtadienis". Galbut kitoje nuotraukoje kedutes dirzeliai man maisytu. Bet cia jie priduoda kazko papildomo nuotraukai.
Na ir indas su tortu bei zvakute - velgi labai tinkamoje vietoje.
Akis kliuna tik uz kazko - ten gal batukai ar kojos sulenkimas. Be to kazko butu isvis super, bet dabar yra labai super. Tokia ta mano nuomone.
p.s. as kiek pasimeciau (tai buvo mazulio tortadienis ar ir tavo taip pat? )
Kedute labai fotogeniska ) Tie kvadrateliai dar labiau stumia demesi i vaikuti.
Pats vaikutis - na taip sudejes rankutes - neaisku ka masto Primena atvirukus, ant kuriu daznai buna uzrasas "ir vel gimtadienis". Galbut kitoje nuotraukoje kedutes dirzeliai man maisytu. Bet cia jie priduoda kazko papildomo nuotraukai.
Na ir indas su tortu bei zvakute - velgi labai tinkamoje vietoje.
Akis kliuna tik uz kazko - ten gal batukai ar kojos sulenkimas. Be to kazko butu isvis super, bet dabar yra labai super. Tokia ta mano nuomone.
p.s. as kiek pasimeciau (tai buvo mazulio tortadienis ar ir tavo taip pat? )
aciu Desiree Na tas kazkas - mano mazius kojas ant stalo dar susikeles buvo Tik nesigavo tos nuotraukos, kur pedutes aiskiai matosi Bandysiu istrint
O gimtadieniai tai aha - viena diena mano, kita miaziaus. Laukem truputi anksciau, bet mano Guscius sugalvojo mamytei tokia dovanele jubiliejui
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 14:09)
Su tortadieniais jus abu Man labai smagi nuotraukyte, ir taip netiketai jb
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 09, 14:15)
ajas, uzkabino tavo foto Tokia susimastyti vercianti apie Jaruzale (o kas ir kur cia fotografuota?)
Aha, idomiai pataisei
Fotografuota tai Betliejuje
QUOTE(Elina @ 2007 11 09, 14:44)
Sveika sugrizusi, pasigedau taves autoportretuose
Pazistamos vietos
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 14:43)
aciu Desiree Na tas kazkas - mano mazius kojas ant stalo dar susikeles buvo Tik nesigavo tos nuotraukos, kur pedutes aiskiai matosi Bandysiu istrint
Aš tai tavo vietoje šito kaip tik ir nedaryčiau. Čia tai ir yra tie fotografijos perliukai, kurie suteikia fotografijai tikrumo ir gyvumo.
Juk anksčiau (kai nebuvo kompo) tokių dalykų techniškai buvo neįmanoma padaryti arba labai sunku. Todėl tai tiesiog dabar išgalvotos taisyklės, kurių fotografijoje iš tiesų nėra.
Anksčiau ir į galvą niekam nešaudavo išiminėti detales, juk jos tikrai nemaišo, o atvirkščiai pagyvina kadrą. jei akis užkliūna, tai puiku, norisi dar ir dar apžiūrinėti detales, vadinasi tai kabina... Tai esmė....
QUOTE(inc @ 2007 11 09, 13:15)
ohoho kaip tu gražiai pataisei ypač antroji
bet, matai, man jo reikia bet kokiu atveju kvadrato arba stačiakampio, nes aš jį atiduodu žurnalui ir bus puslapio dydžio arba dar ir kito psl. šiek tiek užims dėl to ir vargstu, nes ypač tų šonų reiktų kvadratui
bet, matai, man jo reikia bet kokiu atveju kvadrato arba stačiakampio, nes aš jį atiduodu žurnalui ir bus puslapio dydžio arba dar ir kito psl. šiek tiek užims dėl to ir vargstu, nes ypač tų šonų reiktų kvadratui
sonus gali padaryti taip:
Padarai nuotraukos nauja sluoksni (Nr2), tada eini Image-> Canvas size, praplatini kiek reikia, tada darai visai nauja tuscia sluoksni (Nr. 3), pakisi po Nr. 2, sujungi juos pasirinkus Merge down, o dabar pradideda kuryba - krastu atsatymas, kai kur naudociau klona, kai kur Patch Tool (jis kopijuoja islaikydamas faktura). Jei kur reikia svelnesniu perejimu kopijuok su Patch Tool, o po to eik i Edit-> Fade Patch Selection ir nustatyk reikiama permatomuma (dazniausiai darau 30-40). Zaidimo daug, bet atsistato graziai, net labai isdidinus nieko nepamtysi...
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 13:09)
Su gimtadieniu vysniuka sveikinam
Labai liuks nuotraukyte Faina vaiko israiska Neprisikabinsi Tik is arciau i sita ivyki noreciau zvelgti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 09, 16:04)
sonus gali padaryti taip:
Padarai nuotraukos nauja sluoksni (Nr2), tada eini Image-> Canvas size, praplatini kiek reikia, tada darai visai nauja tuscia sluoksni (Nr. 3), pakisi po Nr. 2, sujungi juos pasirinkus Merge down, o dabar pradideda kuryba - krastu atsatymas, kai kur naudociau klona, kai kur Patch Tool (jis kopijuoja islaikydamas faktura). Jei kur reikia svelnesniu perejimu kopijuoks su Patch Tool, o po to eik i Edit-> Fade Patch Selection ir nustatyk reikiama permatomuma (dazniausiai darau 30-40). Zaidimo daug, bet atsistato graziai, net labai isdidinus nieko nepamtysi...
Padarai nuotraukos nauja sluoksni (Nr2), tada eini Image-> Canvas size, praplatini kiek reikia, tada darai visai nauja tuscia sluoksni (Nr. 3), pakisi po Nr. 2, sujungi juos pasirinkus Merge down, o dabar pradideda kuryba - krastu atsatymas, kai kur naudociau klona, kai kur Patch Tool (jis kopijuoja islaikydamas faktura). Jei kur reikia svelnesniu perejimu kopijuoks su Patch Tool, o po to eik i Edit-> Fade Patch Selection ir nustatyk reikiama permatomuma (dazniausiai darau 30-40). Zaidimo daug, bet atsistato graziai, net labai isdidinus nieko nepamtysi...
net susinepatoginau tu taip gražiai viską nupasakojai, o aš PS neturiu
Sveiki, neturiu laiko čia jūsų diskusijų skaityt labai noriu mokytis ir kuo daugiau profesionalų ir daugiau išmanančių čia užsuks su savo patarimais ir pamokymais tuo labiau džiaugisuos.
Desiree - labai nuliūsčiau jei išeitum atostogų iš šio skyrelio daug yra iš tavęs ko pasimokyti
Wyshnia - labai super nuotraukėlė, prisidedu prie visko ką pasakė Desiree Ir gal galėtum ir man tą skriptą į PS j/b darymui, email į až nusiųsiu... ačiū būtų
Desiree - labai nuliūsčiau jei išeitum atostogų iš šio skyrelio daug yra iš tavęs ko pasimokyti
Wyshnia - labai super nuotraukėlė, prisidedu prie visko ką pasakė Desiree Ir gal galėtum ir man tą skriptą į PS j/b darymui, email į až nusiųsiu... ačiū būtų
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 14:09)
Dedu nuotrauka kritikai is vakarykstes sventes
smagi nuotrauka ir ypač patinka, kad rankytes taip susidėjęs
QUOTE(Elina @ 2007 11 09, 14:44)
Sveiki . Grįžau.
Pora nuotraukyčių
Pora nuotraukyčių
sveika sugrįžus!
man ypač tie rašmenys patinka
QUOTE(rsaulyte @ 2007 11 09, 16:12)
norisi ramiai prisest, perskaityt, perziuret viska. tikiuos, neuzilgo vel prisijungsiu.
laukiam laukiam
As tai laaaabai noreciau daugiau kritikos-komentaru musu paskutiniems ND autoportretams, jei kas laiko dar atrastu....
Ir apie apsvietima ten nieks nekalbejo....