Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki 4u.gif . Grįžau.
Pora nuotraukyčių 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 09 lapkričio 2007 - 13:44
QUOTE(Elina @ 2007 11 09, 12:44)
Sveiki 4u.gif . Grįžau.
Pora nuotraukyčių 4u.gif

sveika sugrįžusi. Mane užkabina pirma. Spalvomis, bei nesuprantamais raštais. Turi jie savotiško žavesio.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 13:37)
man sita foto nerealiai patinka. Tikriausiai pati netradiciskiausia pirmojo gimtadienio foto, kokia esu maciusi.  Kas patinka - visu pirma, kad j&b. Paprastai svenciu nuotraukos buna spalvotos, atrodo, lig spalvomis persiteikia daugiau dziaugsmo... O cia nuostabai - juodai balta!!! (o j&b apskritai mane veza).
Kedute labai fotogeniska smile.gif) Tie kvadrateliai dar labiau stumia demesi i vaikuti.
Pats vaikutis - na taip sudejes rankutes - neaisku ka masto smile.gif Primena atvirukus, ant kuriu daznai buna uzrasas "ir vel gimtadienis". Galbut kitoje nuotraukoje kedutes dirzeliai man maisytu. Bet cia jie priduoda kazko papildomo nuotraukai.
Na ir indas su tortu bei zvakute - velgi labai tinkamoje vietoje.
Akis kliuna tik uz kazko - ten gal batukai ar kojos sulenkimas. Be to kazko butu isvis super, bet dabar yra labai super. Tokia ta mano nuomone.

p.s. as kiek pasimeciau (tai buvo mazulio tortadienis ar ir tavo taip pat?  )

aciu Desiree biggrin.gif Na tas kazkas - mano mazius kojas ant stalo dar susikeles buvo doh.gif Tik nesigavo tos nuotraukos, kur pedutes aiskiai matosi biggrin.gif Bandysiu istrint smile.gif

O gimtadieniai tai aha - viena diena mano, kita miaziaus. Laukem truputi anksciau, bet mano Guscius sugalvojo mamytei tokia dovanele jubiliejui
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 14:09)
Dedu nuotrauka kritikai is vakarykstes sventes cool.gif
user posted image

Su tortadieniais jus abu 4u.gif Man labai smagi nuotraukyte, ir taip netiketai jb bigsmile.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 09, 14:15)
ajas, uzkabino tavo foto thumbup.gif Tokia susimastyti vercianti apie Jaruzale (o kas ir kur cia fotografuota?)

Aha, idomiai pataisei thumbup.gif
Fotografuota tai Betliejuje smile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 09, 14:44)
Sveiki 4u.gif . Grįžau.
Pora nuotraukyčių 4u.gif

user posted image

user posted image
user posted image

Sveika sugrizusi, pasigedau taves autoportretuose smile.gif
Pazistamos vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
bandžiau šiandien mieste per pietus pafotkint, bet niekas, visiškai niekas neišėjo.. kai žiūriu į objektą, matau kadrą. kai jį padarau - nyku..sad.gif bliausiu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 14:43)
aciu Desiree biggrin.gif Na tas kazkas - mano mazius kojas ant stalo dar susikeles buvo doh.gif Tik nesigavo tos nuotraukos, kur pedutes aiskiai matosi biggrin.gif Bandysiu istrint smile.gif

Aš tai tavo vietoje šito kaip tik ir nedaryčiau. Čia tai ir yra tie fotografijos perliukai, kurie suteikia fotografijai tikrumo ir gyvumo.
Juk anksčiau (kai nebuvo kompo) tokių dalykų techniškai buvo neįmanoma padaryti arba labai sunku. Todėl tai tiesiog dabar išgalvotos taisyklės, kurių fotografijoje iš tiesų nėra.
Anksčiau ir į galvą niekam nešaudavo išiminėti detales, juk jos tikrai nemaišo, o atvirkščiai pagyvina kadrą. jei akis užkliūna, tai puiku, norisi dar ir dar apžiūrinėti detales, vadinasi tai kabina... Tai esmė....

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 11 09, 13:15)
ohoho kaip tu gražiai pataisei   bigsmile.gif 4u.gif ypač antroji bigsmile.gif
bet, matai, man jo reikia bet kokiu atveju kvadrato arba stačiakampio, nes aš jį atiduodu žurnalui ir bus puslapio dydžio arba dar ir kito psl. šiek tiek užims  mirksiukas.gif dėl to ir vargstu, nes ypač tų šonų reiktų kvadratui verysad.gif

sonus gali padaryti taip:
Padarai nuotraukos nauja sluoksni (Nr2), tada eini Image-> Canvas size, praplatini kiek reikia, tada darai visai nauja tuscia sluoksni (Nr. 3), pakisi po Nr. 2, sujungi juos pasirinkus Merge down, o dabar pradideda kuryba - krastu atsatymas, kai kur naudociau klona, kai kur Patch Tool (jis kopijuoja islaikydamas faktura). Jei kur reikia svelnesniu perejimu kopijuok su Patch Tool, o po to eik i Edit-> Fade Patch Selection ir nustatyk reikiama permatomuma (dazniausiai darau 30-40). Zaidimo daug, bet atsistato graziai, net labai isdidinus nieko nepamtysi... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 13:09)

Su gimtadieniu vysniuka sveikinam 4u.gif birthday.gif

Labai liuks nuotraukyte thumbup.gif Faina vaiko israiska thumbup.gif Neprisikabinsi cool.gif Tik is arciau i sita ivyki noreciau zvelgti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 09 lapkričio 2007 - 15:11
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 09, 16:04)
sonus gali padaryti taip:
Padarai nuotraukos nauja sluoksni (Nr2), tada eini Image-> Canvas size, praplatini kiek reikia, tada darai visai nauja tuscia sluoksni (Nr. 3), pakisi po Nr. 2, sujungi juos pasirinkus Merge down, o dabar pradideda kuryba - krastu atsatymas, kai kur naudociau klona, kai kur Patch Tool (jis kopijuoja islaikydamas faktura). Jei kur reikia svelnesniu perejimu kopijuoks su Patch Tool, o po to eik i Edit-> Fade Patch Selection ir nustatyk reikiama permatomuma (dazniausiai darau 30-40). Zaidimo daug, bet atsistato graziai, net labai isdidinus nieko nepamtysi... mirksiukas.gif

net susinepatoginau blush2.gif tu taip gražiai viską nupasakojai, o aš PS neturiu doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki,

prisistatau, kad neprazuvau..

vaikutis apsirgo, tai nei laiko, nei nuotaikos yra kazka veikti.
norisi ramiai prisest, perskaityt, perziuret viska. tikiuos, neuzilgo vel prisijungsiu.

Atsakyti
Sveiki, neturiu laiko čia jūsų diskusijų skaityt rolleyes.gif labai noriu mokytis ir kuo daugiau profesionalų ir daugiau išmanančių čia užsuks su savo patarimais ir pamokymais tuo labiau džiaugisuos.

Desiree - labai nuliūsčiau jei išeitum atostogų iš šio skyrelio 4u.gif daug yra iš tavęs ko pasimokyti smile.gif

Wyshnia - labai super nuotraukėlė, prisidedu prie visko ką pasakė Desiree thumbup.gif Ir gal galėtum ir man tą skriptą į PS j/b darymui, email į až nusiųsiu... ax.gif ačiū būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 09, 14:09)

smagi nuotrauka ir ypač patinka, kad rankytes taip susidėjęs wink.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 09, 14:44)
Sveiki 4u.gif . Grįžau.
Pora nuotraukyčių 4u.gif

sveika sugrįžus!
man ypač tie rašmenys patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 11 09, 16:12)
norisi ramiai prisest, perskaityt, perziuret viska. tikiuos, neuzilgo vel prisijungsiu.

laukiam laukiam smile.gif

As tai laaaabai noreciau daugiau kritikos-komentaru musu paskutiniems ND autoportretams, jei kas laiko dar atrastu.... ax.gif

Ir apie apsvietima ten nieks nekalbejo.... blush2.gif
Atsakyti