Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 12, 09:24)
sveiga sugrįžus. Man rodos buvo leidimas dėti tiek atskirai, tiek vienoje. Aš bandžiau dėti  sudėtas viena šalia kitos ir kelti į puslapį. Tai galima įžiūrėti, bet norisi didesnių nuotraukų.  Jei daug smulkių detalių tai manau geriau jau atskirai dėti.
Jei ką, pabandyk pati kaip tau geriau žiūrisi, tokį variantą ir kelk.

aciu 4u.gif
meginsiu ziureti pagal situacija. kol kas turiu tik puse ND ax.gif

kaip sita nuotraukyte? Ar labai nuobodi?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 12 lapkričio 2007 - 09:40
nebeleidzia jau man redaguoti zinutes...
Tai keliu nuotrauka i nauja ir lakiu komentaru blink.gif ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 12 lapkričio 2007 - 09:58
QUOTE(sayonara @ 2007 11 12, 10:16)

parašiau ir dašilo, kad Tu tikriausiai tai puikiai žinai  lotuliukas.gif o aš kad aiškinu..biggrin.gif

doh.gif tik iš jūsų viską ir sužinau 4u.gif

Kaip jums mano rytinė nuotrauka? "Beveik priešpriešos" blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 11 11, 22:03)
As irgi labai noreciau, kad pakomentuotu Narajana ir visi kiti, kurie veliau prisijunge/pamate (auu sillwio, rsaulyte, fotolama....)  ax.gif

Mano nuomonė apie autoportretus? Kaip suprantu, tai daugelis jų jau išimti, tad galiu pasisakyti tik apie tuos, kurie yra dabar. Nuotraukos fainos, bet aiškiai matyti, kad erdvės tobulėjimui dar labai daug smile.gif
O labiausiai patiko Pupeliuko autoportretai smile.gif
Atsakyti
Drumbacele, antra man faina ax.gif
Elina, sniegą gal vos vos baltesnį reikėjo padaryt. Dabar toks melsvai žalsvas ax.gif
Atsakyti
Drumbacele, o man pirmoji. Nenuobodi. Akys ilsisi į tokias nuotraukas žiūrint.

Elina, įdomus tavo šio ryto bandymas. Gan abstraktus. Sunku ką pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 11, 22:03)
Sako jis - atėjai, paspaudei, nuėjai

biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 12, 00:10)
bandziau ir as ta Lux'a "paimt"  - nei veinos foto, kuria noreciau parodyt schmoll.gif Viskas susilieje be idejos doh.gif Peppi, jus su statyvu fotkinot - as naiviai maniau, kad pasidesiu ant bordiuro ar dar kur, ne-a schmoll.gif

turejom viena statyva ant dvieju smile.gif be statyvo tai sunkiai, na gali ten ant kokio suoliuko ar tvoros pasideti bet kai rankose tai tikrai nenulaikysi puse minutes (na ar maziau) nejudindama doh.gif
Sayonara sake is pirmos algos pirks statyva biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, aš atrodo būsiu apsirgus sad.gif nors taip reikia nueit pasiimt juostą išryškintą, dar norėjau pas Victor arbatos verysad.gif na gal iki fotolaboratorijos nušliaušiu.. taip noriu pamatyti kas gavosi pirmojoje mano j/b juostelėje rolleyes.gif

Drumbacele - pirmoji man graži, bet visgi kažko joje trūksta... spalvų gal gražesnių? nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 12, 09:22)
Sveiki, aš atrodo būsiu apsirgus sad.gif nors taip reikia nueit pasiimt juostą išryškintą, dar norėjau pas Victor arbatos verysad.gif na gal iki fotolaboratorijos nušliaušiu.. taip noriu pamatyti kas gavosi pirmojoje mano j/b juostelėje rolleyes.gif

Pupeliuk - sveikatėlės. Į kokią juostą fotografavai?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 12, 11:27)
Pupeliuk - sveikatėlės. Į kokią juostą fotografavai?

Kodak Tmax. Išvažiavau taip ir nenusipirkusi juostelės per reikalų milijoną, tai teko pirkti Romoje. Džiaugiuosi, kad bent tokią radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 12, 11:11)
Drumbacele, antra man faina  ax.gif

smile.gif
QUOTE(Desiree @ 2007 11 12, 11:16)
Drumbacele, o man pirmoji. Nenuobodi. Akys ilsisi į tokias nuotraukas žiūrint.

O kaip ji kompoziciskai? Kaip kadro gilumas? Ar neplokscia?

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 12, 11:22)
Sveiki, aš atrodo būsiu apsirgus sad.gif'
Drumbacele - pirmoji man graži, bet visgi kažko joje trūksta... spalvų gal gražesnių? nežinau..

truksta grazesniu spalvu?..... g.gif Na iskaitant kad buvo apsiniauke , ir linojo... manau spalvos labai grazios rolleyes.gif

Pupeliuk, sveik 4u.gif
Atsakyti
Drumbacele, jaučiu tą ir duoda, kad buvo apsiniaukę, prigesina spalvas, kurių čia taip norisi rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif tikiuosi ne kas rimčiau nei paprastas peršalimas, nes jaučiu kad gali būti ir blogiau sad.gif (esu sirgusi inkstų uždegimu ir dabar simptomai tokie patys, tik dar temperatūros nėra verysad.gif )

Atsakyti