Krissti, įdomu ir tavo pačios nuomonė apie šias nuotraukas. Kuom jos tau patinka?
Man antroji per sunki. Gaila seneliuko, bet taip jau spaudžia iš viršaus...
Pirmoji šiuo atžvilgiu geresnė, kiek pasiskirsto svoris.
Latoya, nuotraukoje man patinka tai, kad mažulio žvilgsnis pakeltas, o mergytės žvilgsnis į mažutį. Mergytės žvilgsnis švelnus, o iš berniuko jaučiasi pasitikėjimas mergyte. Patinka ir matau - nematau efektas. Abiejų vaikučių tik po vieną akytę matosi. Dėl kadravimo nesu tikra...
O ledukui ar man taip rodosi, ar ryškumo kiek stinga.
Narajana, aš už komentarus! jų noriu kuo daugiau! Ir turbūt esu viena iš tų kurią turi galvoje, kad ND neatsirinkau nuotraukos, o įdėjau dvi tikrai viena pačiai patiko labiau dėl nuotaikos, o kitoje geresnis ryškumas, ko trūko pirmojoje... na žodžiu apsispręsti tinkamai nesugebėjau..
Aš šiaip esu iš tų žmonių, kurie taikosi kadro.. žiūrinėju, taisausi, apsuku iš visų pusių ir tik tada fotografuoju.. o trinu vis tiek daug
Wyshnia, super nuotrauka! ir ačiū už komentarus
Desiree - man pirmoji labai! antroji - kažkaip man tos perspektyvos, gražu, bet trūksta akcento, kuris akį patrauktų labiau..
Latoya, man jau Victor yra pasakęs dėl tų virbų pirmame plane (esu darius namų darbam kažkada panašiai), kad jie atitraukia dėmesį, o tavo nuotraukoje jie dar ir kreivi, mane tai truputį erzina, kad negaliu aiškiai be trikdžių pažiūrėti į vaikučius. Antroje ryškumo trūksta..
Aš šiaip esu iš tų žmonių, kurie taikosi kadro.. žiūrinėju, taisausi, apsuku iš visų pusių ir tik tada fotografuoju.. o trinu vis tiek daug
Desiree - man pirmoji labai! antroji - kažkaip man tos perspektyvos, gražu, bet trūksta akcento, kuris akį patrauktų labiau..
Latoya, man jau Victor yra pasakęs dėl tų virbų pirmame plane (esu darius namų darbam kažkada panašiai), kad jie atitraukia dėmesį, o tavo nuotraukoje jie dar ir kreivi, mane tai truputį erzina, kad negaliu aiškiai be trikdžių pažiūrėti į vaikučius. Antroje ryškumo trūksta..
bandziau ir as ta Lux'a "paimt" - nei veinos foto, kuria noreciau parodyt Viskas susilieje be idejos Peppi, jus su statyvu fotkinot - as naiviai maniau, kad pasidesiu ant bordiuro ar dar kur, ne-a
o cia is siandieniniu eksperimentu, sita keistai tokia idomi man - galvoju tik, kad vis delto fokusas i ka nors gal ir nepamaisytu
o sita siaip - kritikos as jai pati daug turiu, man siaip ji savotiska, is serijos - fotografija, laimejusi pirma vieta konkurse, kur kulka skrenda tiesiai i reporteri teks isimt greitai, nes vaikas ne mano
o cia is siandieniniu eksperimentu, sita keistai tokia idomi man - galvoju tik, kad vis delto fokusas i ka nors gal ir nepamaisytu
o sita siaip - kritikos as jai pati daug turiu, man siaip ji savotiska, is serijos - fotografija, laimejusi pirma vieta konkurse, kur kulka skrenda tiesiai i reporteri teks isimt greitai, nes vaikas ne mano
Sveiki
Buvau ir aš šnd po Vilnių pasiblaškyti
Pora kadrų..
Burtai
Paslaptys
Buvau ir aš šnd po Vilnių pasiblaškyti
Pora kadrų..
Burtai
Paslaptys
QUOTE(Desiree @ 2007 11 11, 20:01)
Wyshnia.. Tavo nuotrauka tiesiog miela. Momentas labai gražus. Be to žavėjausi ir žaviuosi nuotraukomis, kuriose vaikučiai su tėčiais. Gal ir nusibosiu, bet vaikiuko grožio negaliu nepagirti.
Mamai nenusibosi ale ir kritikos laukiu
QUOTE(Narajana @ 2007 11 11, 20:21)
Šita foto tiesiog super
Aciu ne uz pagyras, o uz nuomone Gaila, kad mazius jau miega - paskaiciau ir norejau imt fotoaparata ir fotografuot, fotografuot, fotografuot...
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 11, 20:33)
Grožis...
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 11 11, 21:04)
reikes pradet uzsirasinet
QUOTE(bite maja @ 2007 11 11, 21:10)
labai, labai patinka tas tavo vaikis toks rimtuolis
aha, buna, kai su teciu bendrauja
QUOTE(Desiree @ 2007 11 11, 22:29)
Wyshnia, džaugiuosi, kad patiko. iš tų 2 man irgi 1-a labiausiai patinka. bet gaila skanuota kiek kitokia nei spausdinta..
Tikiu, kad kitokia, bet visviena labai patinka Panasu, kad atrandi save is naujo
QUOTE(latoya @ 2007 11 11, 23:11)
sios dienos foto...nu nezinau man jinai patinka kazkodel..isdekit dabar i suns dienas
Viskas butu labai labai, bet tie strypai blasko
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 12, 00:04)
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 12, 01:36)
Mamai nenusibosi ale ir kritikos laukiu
kas kitas pakomentuos, ar kritikuos.
Man tai ši viena tų nuotrukų kai žodžiai nesirašo. Labai patinka ir tiek.
Degute, man "Burtai" patinka. Gal norėčiau kitokio kadravimo, bet nuotaika perteikta super.
Sveikuciai, gryzau ir as po savaitgalio
kaip smagu, tiek permaunu, nauju dalyviu, ir nauju veju ....
ir priraset aisku nemazai, visko ir neperskaiciau tik akimis permeciau. Turiu klausima... Tai ar vis gi dedam dvi atskiras nuotraukas, ar klijuojam i viena, kaip kazkur buvo diskutuota?
ir priraset aisku nemazai, visko ir neperskaiciau tik akimis permeciau. Turiu klausima... Tai ar vis gi dedam dvi atskiras nuotraukas, ar klijuojam i viena, kaip kazkur buvo diskutuota?
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 12, 07:19)
Sveikuciai, gryzau ir as po savaitgalio
sveiga sugrįžus. Man rodos buvo leidimas dėti tiek atskirai, tiek vienoje. Aš bandžiau dėti sudėtas viena šalia kitos ir kelti į puslapį. Tai galima įžiūrėti, bet norisi didesnių nuotraukų. Jei daug smulkių detalių tai manau geriau jau atskirai dėti.
Jei ką, pabandyk pati kaip tau geriau žiūrisi, tokį variantą ir kelk.
QUOTE(Narajana @ 2007 11 11, 23:17)
Aš tai galėčiau pakomentuoti, bet čia kritika deja labai sunkiai priimama. Iš karto prasideda aiškinimas, kad mes čia ne profesionalai ir aukštumų nesiekiam ir t.t. ir pan.
Tad tiesą pasakius bijau ką nors ir rašyti
Galiu pasakyti, kad porą foto patiko. o šiaip ir pastabų turėčiau
Tad tiesą pasakius bijau ką nors ir rašyti
Galiu pasakyti, kad porą foto patiko. o šiaip ir pastabų turėčiau
Man labai reikia kritikos, kad tolyn judeti. Neisiminejau is ND, nes vis dar laukiu laukiu
QUOTE(Degutė @ 2007 11 12, 02:06)
Abi idomios, bet pirmoji ypac patinka
Wyshnia, as tavo vaikiuko su teciu nuotraukytei irgi kritikos neturiu, nes man
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 12, 01:10)
bandziau ir as ta Lux'a "paimt" - nei veinos foto, kuria noreciau parodyt Viskas susilieje be idejos Peppi, jus su statyvu fotkinot - as naiviai maniau, kad pasidesiu ant bordiuro ar dar kur, ne-a
Man šita savotiškai įdomi . Fokuso trūksta, bet nelabai būtinai . Atrodo, kad fotkinta pro langą . Bet pats vaizdas- gražus. Labai šalta atrodo
Papildyta:
wysnia, tavoji nuotrauka su tėveliu . Labai tokias mėgstu. Pati neretai būtent taip fotkinu ( tėvelį paslepiu ).
Klausimas: kaip jūs tamsoje susifokusuojat į objektą?Nu *****, man kai tamsu, aš nematau kaip fokusą nutaikyti . Bandžiau fotkinti tamsoje, daugelis nuotraukų- paplaukusios, nes neprižlibinu teisingai nusireguliuoti fokuso . Gal, kad požlibė esu? Akinių ir linzių nedėviu. Tiesa, įdomus dalykas, kai aš nusiregulioju fotiko matomumą, mano vyras vaizdą mato neaiškiai , jis nusireguliuoja pagal save, tada aš nieko nebematau . Čia turbūt nuo regėjimo priklauso. Pas jį 1/1
QUOTE(Elina @ 2007 11 12, 08:49)
Man šita savotiškai įdomi . Fokuso trūksta, bet nelabai būtinai . Atrodo, kad fotkinta pro langą . Bet pats vaizdas- gražus. Labai šalta atrodo
Papildyta:
wysnia, tavoji nuotrauka su tėveliu . Labai tokias mėgstu. Pati neretai būtent taip fotkinu ( tėvelį paslepiu ).
Klausimas: kaip jūs tamsoje susifokusuojat į objektą?Nu *****, man kai tamsu, aš nematau kaip fokusą nutaikyti . Bandžiau fotkinti tamsoje, daugelis nuotraukų- paplaukusios, nes neprižlibinu teisingai nusireguliuoti fokuso . Gal, kad požlibė esu? Akinių ir linzių nedėviu. Tiesa, įdomus dalykas, kai aš nusiregulioju fotiko matomumą, mano vyras vaizdą mato neaiškiai , jis nusireguliuoja pagal save, tada aš nieko nebematau . Čia turbūt nuo regėjimo priklauso. Pas jį 1/1
Papildyta:
man pirmą kartą paėmus fotiką į rankas kilo tas pats klausimas - kaip man fokusuot, o ir fotkint, jei nematau nieko. aš trumparegė, kuri nenešioja linzių, bet turi akinius vairavimui ir telikui/kinui. tai man vyras parodė, kad galima optiką pasireguliuoti pagal savo regėjimą. todėl dabar kai bandau fotkinti, tai matau geriau negu su akiniais
ta reguliavimosi vieta bent jau mano cacnon'e yra dešinėj prie pat tos vietos, pro kurią žiūrai nupieštas pliusas, minusas ir tarp jų kažkoks keistas ženklas - ale skalė.. žiūrėdama pasireguliuoji pagal savo regėjimą.
parašiau ir dašilo, kad Tu tikriausiai tai puikiai žinai o aš kad aiškinu..