Opa, labai suni serija. tiesa, nemoku pasinaudoti tom action, kuriu nuoroda idejai
Is biteles naktiniu fotografiju trecioji ir ketvirtoji labiausiai patiko is antojo idejimo - pirmoji
Labai dziugu vel Elina matyti - saunuole tu musu
Pupeliuk, pirmojoj tavo maziuko nuotraukoj israiska liuks nuotraukaj visgi kazko truksta
Zveris, pasendinti pavyko
Desiree - pirmoji labai labai labai
Aš tai galėčiau pakomentuoti, bet čia kritika deja labai sunkiai priimama. Iš karto prasideda aiškinimas, kad mes čia ne profesionalai ir aukštumų nesiekiam ir t.t. ir pan.
Tad tiesą pasakius bijau ką nors ir rašyti
Galiu pasakyti, kad porą foto patiko. o šiaip ir pastabų turėčiau
QUOTE(Narajana @ 2007 11 11, 21:17)
Aš tai galėčiau pakomentuoti, bet čia kritika deja labai sunkiai priimama. Iš karto prasideda aiškinimas, kad mes čia ne profesionalai ir aukštumų nesiekiam ir t.t. ir pan.
tai gal pasisakom, kas norėtų komentarų
Aš norėčiau. Kadangi iš ND išėmiau, tai vis dar man patinkančią ikeliu čia:
Wyshnia, džaugiuosi, kad patiko. iš tų 2 man irgi 1-a labiausiai patinka. bet gaila skanuota kiek kitokia nei spausdinta..
QUOTE(Narajana @ 2007 11 11, 23:17)
Skelk pastabas, Narajana. Čia kaip tik mes visi tokie labiau kritikos, o ne gražbylysčių laukiantys . Gal ką praleidau per tas 10 dienų, gal kas jautriai sureagavo, bet šiaip tai mes UŽ kritiką. Rašau MES, nes man taip atrodo Mes juk mokomės ir pastabos, kritika- naudinga
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 11, 21:25)
Va kažkaip norėčiau prisijungt ir palaikyt šitą nuomonę
nors...kadangi nesame profai, matyt kai kam sunku pačiam nuspręst kuris kadras geresnis, todėl ir rodom, kad bendraminčiai padėtų jį atrinkt. Čia, Narajana, sutik labai daug pradedančių, kurie net klausia kaip fotoaparatą susireguliuot, nuo ko pradėt, o iki geriausio kadro atrinkimo iš, sakykim, kelių dešimčių dar toli, toli...
nors...kadangi nesame profai, matyt kai kam sunku pačiam nuspręst kuris kadras geresnis, todėl ir rodom, kad bendraminčiai padėtų jį atrinkt. Čia, Narajana, sutik labai daug pradedančių, kurie net klausia kaip fotoaparatą susireguliuot, nuo ko pradėt, o iki geriausio kadro atrinkimo iš, sakykim, kelių dešimčių dar toli, toli...
Aš turiu galvoje tuos kadrus kurie daryti per tą pačią sesiją, gal net vienas po kito. Na juos tai net neprofui reiktų atsirinkti vis dėl to.
O va jei kadrai iš skirtingų sesijų ar su skirtinga idėja, gal su skirtingu apšvietimu ir t.t tai tokių foto gali būti nors ir 20 kodėl gi ne...
Laba vakareli Noreciau sulaukti komentaru ir kritikos
QUOTE(Krissti @ 2007 11 11, 21:43)
Krissti, nerodo. prašo slaptažodžio
QUOTE(Desiree @ 2007 11 11, 23:48)
Krissti, nerodo. prašo slaptažodžio
Gal dabar iseis
SVEIKUCIA, TURIU SKUBU KLAUSIMUKA PC FANATIKAMS..
man neberoto Brush konturu.. staiga dingo, ir dabar nemsimato kokios apimties irankis, ir kada jau prisiliecia prie objekto.. (tikiuos supratot..) taipogi ir kitu irankiu, kur matydavosi ju konturai, konturai dingo..
PS jau per kelis kart ijungiau is naujo.. nepadejo
man neberoto Brush konturu.. staiga dingo, ir dabar nemsimato kokios apimties irankis, ir kada jau prisiliecia prie objekto.. (tikiuos supratot..) taipogi ir kitu irankiu, kur matydavosi ju konturai, konturai dingo..
na as tai is tu, kur plleskina viena daikta daug daug kartu...po to trinu...lieka vos keli, kartais visai nelieka
sios dienos foto...nu nezinau man jinai patinka kazkodel..isdekit dabar i suns dienas
o cia siaip ledas
sios dienos foto...nu nezinau man jinai patinka kazkodel..isdekit dabar i suns dienas
o cia siaip ledas
QUOTE(Narajana @ 2007 11 11, 22:17)
As uz komentarus
Juo daugiau profesionalios kritikos tuo
QUOTE(astaxa @ 2007 11 12, 00:10)
SVEIKUCIA, TURIU SKUBU KLAUSIMUKA PC FANATIKAMS..
atsirado perkrovus kompa.. bet kame saknys