Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Opa, labai suni serija. tiesa, nemoku pasinaudoti tom action, kuriu nuoroda idejai g.gif
Is biteles naktiniu fotografiju trecioji ir ketvirtoji labiausiai patiko wink.gif is antojo idejimo - pirmoji smile.gif
Labai dziugu vel Elina matyti - saunuole tu musu 4u.gif
Pupeliuk, pirmojoj tavo maziuko nuotraukoj israiska liuks wub.gif nuotraukaj visgi kazko truksta g.gif
Zveris, pasendinti pavyko smile.gif
Desiree - pirmoji bigsmile.gif labai labai labai 4u.gif
Atsakyti
Aš tai galėčiau pakomentuoti, bet čia kritika deja labai sunkiai priimama. Iš karto prasideda aiškinimas, kad mes čia ne profesionalai ir aukštumų nesiekiam ir t.t. ir pan.

Tad tiesą pasakius bijau ką nors ir rašyti sad.gif

Galiu pasakyti, kad porą foto patiko. o šiaip ir pastabų turėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 11 11, 21:17)
Aš tai galėčiau pakomentuoti, bet čia kritika deja labai sunkiai priimama. Iš karto prasideda aiškinimas, kad mes čia ne profesionalai ir aukštumų nesiekiam ir t.t. ir pan.

tai gal pasisakom, kas norėtų komentarų smile.gif
Aš norėčiau. Kadangi iš ND išėmiau, tai vis dar man patinkančią ikeliu čia:

user posted image

Wyshnia, džaugiuosi, kad patiko. iš tų 2 man irgi 1-a labiausiai patinka. bet gaila skanuota kiek kitokia nei spausdinta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 lapkričio 2007 - 22:32
QUOTE(Narajana @ 2007 11 11, 23:17)

Skelk pastabas, Narajana. Čia kaip tik mes visi tokie labiau kritikos, o ne gražbylysčių laukiantys mirksiukas.gif. Gal ką praleidau per tas 10 dienų, gal kas jautriai sureagavo, bet šiaip tai mes UŽ kritiką. Rašau MES, nes man taip atrodo blush2.gif Mes juk mokomės ir pastabos, kritika- naudinga
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 11, 21:25)
Va kažkaip norėčiau prisijungt ir palaikyt šitą nuomonę drinks_cheers.gif
nors...kadangi nesame profai, matyt kai kam sunku pačiam nuspręst kuris kadras geresnis, todėl ir rodom, kad bendraminčiai padėtų jį atrinkt. Čia, Narajana, sutik labai daug pradedančių, kurie net klausia kaip fotoaparatą susireguliuot, nuo ko pradėt, o iki geriausio kadro atrinkimo iš, sakykim, kelių dešimčių dar toli, toli...

Aš turiu galvoje tuos kadrus kurie daryti per tą pačią sesiją, gal net vienas po kito. Na juos tai net neprofui reiktų atsirinkti vis dėl to.
O va jei kadrai iš skirtingų sesijų ar su skirtinga idėja, gal su skirtingu apšvietimu ir t.t tai tokių foto gali būti nors ir 20 kodėl gi ne...
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif Noreciau sulaukti komentaru ir kritikos ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krissti @ 2007 11 11, 21:43)
Laba vakareli  4u.gif Noreciau sulaukti komentaru ir kritikos  ax.gif
user posted image
user posted image

Krissti, nerodo. prašo slaptažodžio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 lapkričio 2007 - 22:50
QUOTE(Desiree @ 2007 11 11, 23:48)
Krissti, nerodo.  prašo slaptažodžio

Gal dabar iseis 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krissti: 11 lapkričio 2007 - 23:13
SVEIKUCIA, TURIU SKUBU KLAUSIMUKA PC FANATIKAMS..

man neberoto Brush konturu.. staiga dingo, ir dabar nemsimato kokios apimties irankis, ir kada jau prisiliecia prie objekto.. (tikiuos supratot..) taipogi ir kitu irankiu, kur matydavosi ju konturai, konturai dingo..

PS jau per kelis kart ijungiau is naujo.. verysad.gif nepadejo unsure.gif

Atsakyti
na as tai is tu, kur plleskina viena daikta daug daug kartu...po to trinu...lieka vos keli, kartais visai nelieka smile.gif

sios dienos foto...nu nezinau man jinai patinka kazkodel..isdekit dabar i suns dienas biggrin.gif
user posted image

o cia siaip ledas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 11 11, 22:17)

As uz komentarus thumbup.gif
Juo daugiau profesionalios kritikos tuo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 11 12, 00:10)
SVEIKUCIA, TURIU SKUBU KLAUSIMUKA PC FANATIKAMS..

man neberoto Brush konturu.. staiga dingo, ir dabar nemsimato kokios apimties irankis, ir kada jau prisiliecia prie objekto.. (tikiuos supratot..) taipogi ir kitu irankiu, kur matydavosi ju konturai, konturai dingo..

PS jau per kelis kart ijungiau is naujo..  verysad.gif  nepadejo  unsure.gif

atsirado perkrovus kompa.. bet kame saknys g.gif
Atsakyti