Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bite, man labiausiai iš naktinių užstrigo viena nuotrauka - tai trečioji, kur pora marškinių ir pora (berods) vaiduoklių. Tokia su mintim thumbup.gif
O dar įdomiai, bet keistai žiūrisi tas šalčiu dvelkiantis rutulys šiltame fone.

Elina, tikrai geriau žiūrisi mergaitė J/B spalvomis. Bet ir mano monitoriuje šiek tiek pilkokas veidelis.

Pupeliuk, iš nespalvotų tai labiausiai įspūdį paliko trečioji wub.gif Lyg iš seno albumo thumbup.gif O spalvota - puiki, bet spalvos tarytum sintetinės - nenatūralios pasirodė.

Sayanora, kažkaip man visose nuotraukose tarytum trūksta kažkokio kabliuko, kad akis užkliūtų g.gif

Žvėrie iš KLP , neblogai pasendinai. Žaidžiu ir aš dažnai su PS - patinka, kartais visai įdomūs variantai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(surminas @ 2007 11 11, 16:40)
Tai čia ne skyrelis ,,mokomės fotografuoti'', o kažkokia profų svetainė blink.gif

teikiatės juokauti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 11, 16:41)
Sayanora, kažkaip man visose nuotraukose tarytum trūksta kažkokio kabliuko, kad akis užkliūtų g.gif

aš dar ir nepretenduoju į taip vadinamas "kabinančias" nuotraukas..smile.gif kol kas džiaugiuosi, kad išvis kas nors išėjo..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 11, 17:13)
aš dar ir nepretenduoju į taip vadinamas "kabinančias" nuotraukas..smile.gif kol kas džiaugiuosi, kad išvis kas nors išėjo..smile.gif

Na ne tą aš norėjau pasakyti visai schmoll.gif Pvz., tvorą fotkinai, bet akcento ten kokio tai trūksta g.gif Ten lyg vaiduoklis šmėstelt norėjo. Bet jei jis būtų labiau pastebimas, tai ta nuotrauka būtų įdomesnė. O kabinančios nuotraukos, tai jai profesionalumu kvepia. Tokios man sunkiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 11, 16:24)
Vakar pas mus siautė pūga. Vaikai džiūgavo prie lango, tai bandžiau įamžinti. Nors ir nebuvo aukštas ISO, bet triukšmas ryškus matosi. Nors gal ir nelabai jis ten trukdo. Kaip manot g.gif Rašau, kad džiūgavo vaikai, o nuotraukos tai melancholiškos gavosi biggrin.gif

nu tikrai melancholiskos smile.gif man pirmoji patiko, mergaites veido israiska tokia rimta, lyg tuo momentu butu kazka svarbaus supratusi... smile.gif

QUOTE(surminas @ 2007 11 11, 16:40)
Tai čia ne skyrelis ,,mokomės fotografuoti'', o kažkokia profų svetainė blink.gif

biggrin.gif kurgi ne

na tai inmesiu ir as kelias nuotraukas is vakar
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

visur vaiduokliai, tik Sayonara kai kur matosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 11 lapkričio 2007 - 17:59
Peppi, man asmeniškai pirmoji labai fain. Tik pamačiau ir jau niūniuoju Pink Floyd'ų "..We don't need no education.." biggrin.gif Tie žali žmogėnai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 lapkričio 2007 - 19:07
biggrin.gif
pink floyd megstame smile.gif bet idomiai pastebeta...

supykau ant swamp is fotokudros...nesveika ji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 11, 17:31)
Na ne tą aš norėjau pasakyti visai schmoll.gif  Pvz., tvorą fotkinai, bet akcento ten kokio tai trūksta g.gif  Ten lyg vaiduoklis šmėstelt norėjo. Bet jei jis būtų labiau pastebimas, tai ta nuotrauka būtų įdomesnė. O kabinančios nuotraukos, tai jai profesionalumu kvepia. Tokios man sunkiai gaunasi ax.gif

nihovori, Stepanovna..smile.gif ką jau kalbėt apie mane xixixi bet va stengiuos, todėl dėkoju visiems už komentarus ir kritiką 4u.gif

QUOTE(peppi @ 2007 11 11, 17:52)
na tai inmesiu ir as kelias nuotraukas is vakar
visur vaiduokliai, tik Sayonara kai kur matosi

super..:)ekstremalios sąlygos, o kaip gražu..smile.gif
ir šmėkla ta šalia suknelės visai nieko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Spalvos, tai tokios kokios buvo - žaislų, su jom tikrai nieko ypatingo nedariau, netgi atvirkščiai šiek tiek saturaciją mažinau. nuo Levels ir vos didesnio kontrasto ypatingai ryškios pasidarė, nors ir natūraliai tokios gavosi smile.gif skirtumas nuo originalo tikrai nedidelis smile.gif

Vis žiūriu ir žiūriu tas naktines foto, kažkaip visgi man nežinau... nelabai tokių mėgstu ax.gif va mėgstu naktinius miesto vaizdus, o tokie, tai nžn, ne mano skonio, tai ir sunku vertint..

Puriena, tikrai neatrodo linksmi vaikai biggrin.gif na ir ryškumo kiek trūksta, bet man pirmoji kažkokia su gan stipria nuotaika, patinka!
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 11 11, 19:37)

jo, norėjau kakžką parašyt, bet galvoju nešvaistysiu laiko susireikšminusiai ir besityčiojančiai iš visko Asmenybei iš didžiosios A raidės. (atrodo kad swamp vyr. lyties..)
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 11, 18:37)

biggrin.gif ta sian vel ne ta koja is lovos lipai biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
... bandymai su naujuoju...

user posted image

Atsakyti
Puriena - man labai patiko, abi. Skirtingos jų nuotaikos. Melancholiškos išties.
Pirmoje spalvos labai gražios.. lig pereinančios / iš rudens į žiemą..
Antra tiesą sakant mane žavi labiau. Tik truputuka per pilka. Nežinau kaip atrodytu padidinus kontrasto..

Wyshnia.. Tavo nuotrauka tiesiog miela. Momentas labai gražus. Be to žavėjausi ir žaviuosi nuotraukomis, kuriose vaikučiai su tėčiais. Gal ir nusibosiu, bet vaikiuko grožio negaliu nepagirti.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 11, 19:44)
biggrin.gif ta sian vel ne ta koja is lovos lipai biggrin.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

user posted image

Šita foto tiesiog super clap.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 11, 19:44)

Grožis... wub.gif
Papildyta:
Ačiū, merginos už pastabėles mano nuotraukoms 4u.gif Pabandžiau antrąjai padidinti kontrasto - geriau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 lapkričio 2007 - 20:32