Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dar vieną dedu smile.gif man ji labai patinka, nors yyypatingai spalvota, bet juk vaikystė tokia ir yra!

user posted image
Atsakyti
Radau labai nemazai ivairiu action'u va cia, tap ju nemazai vertimui i j/b. Keletas tikrai yra neblogu. ax.gif

Pupeliuk, man tai pirmoji smagi, tik tas kairiam kamputy sviesulys siek tiek blasko. O antra gal kiek persarpinta, bet labai smagiai ziurisi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikučiai ir sveikutės:) Žiūrekit ir pakomentuokit. Žaidžiau šiandien su PS. Sendinimas. Ar gavos?
user posted image
originalas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 11 lapkričio 2007 - 15:22
Elina, ziurejau ziurejau, man kazkaip per pilkai atrodo. O kaip tau taip?
user posted image

ZverisKLP, nu lyg ir gavos g.gif

Pupeliuk, man sita spalvota pati geriausia thumbup.gif Tokia tikrai vakiskai spalvota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 11 lapkričio 2007 - 15:23
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 11, 15:11)
Dar vieną dedu smile.gif man ji labai patinka, nors yyypatingai spalvota, bet juk vaikystė tokia ir yra!

man patiko, kad antram plane vienodi megztiniai biggrin.gif
spalvinga, linksma smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 11, 15:13)
Sveikučiai ir sveikutės:) Žiūrekit ir pakomentuokit. Žaidžiau šiandien su PS. Sendinimas. Ar gavos?

atrodo gavosi...man grazu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 11, 10:49)
Sayonara,  man labiausiai antra patinka rolleyes.gif  Uzupio tiltukas?
Pirmoje nezinodama nepasakyciau, kad tai naktine foto. Kad ta parodyti, reiketu i nuotrauka ikomponuoti koki zibinta, naktines gatves gabaliuka su lempu zvaigzdutemis, atspindziais ar pan.
Paskutinej nuotraukoj man kazkokia netvarka, nieks nekabina...
Priespaskutine butu geresne fotkinta siek tiek is arciau. Dabar daug tamsaus ploto aplinkui...

aha, užupis..biggrin.gif
daug jį fotkinau, daug mistikos visokios gavosi, ne viską drįstu dėti čia.. nors pačiai man visai gražu kai kur išplaukimai ir šmėkliniai žmonės..smile.gif
ta kavinė labai labai apšviesta buvo, nėjo kokio žibinto pridėti, bent jau aš neradau rakuso.. doh.gif be to, labai intensyvus judėjimas buvo, į kadrą visi lindo, kas netingėjo, daug kas negavosi smile.gif
paskutinė keista tokia, žalias reikalas ten toks stovėjo, medžių šakas gražiai apšvietė, tikriausiai nesugebėjau perteikti..
o priešpaskutinėj žinau, kad tamsos per daug, bet kažkas su mano PS naminiam kompe nutiko, neleidžia crop'inti normaliai, dar neišsiaiškinau, kaip tą funkciją atstatyti.. schmoll.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 11, 12:17)
Fainas renginys Lietuvoje vyksta. Super praktikuotis naktinį fotografavimą...
Sayonara / kaip pirmas bandymas iš ties nieko. Tik sutinku dėl tos pirmos, neatrodo it naktinė foto.

vakar buvo grybuko praktika biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2007 11 11, 12:29)
ir kodel smeklos neisejo? atrode, kad isejo... ax.gif

labai išplaukę, nes judėjo jos nuo vėjo ir geradarių.. savo įmesk, Tavo turėjo išeiti geriau. mano ir per toli, ir išplaukę, ir fono nėra visai.

QUOTE(peppi @ 2007 11 11, 13:46)
jo, salta ziauriai buvo, bet gavosi labai smagus vakaras... smile.gif sunku su pirstinemis mygtukus maigyti doh.gif aplinkui matem statyvu gal 5 biggrin.gif zmones vis uz nugaros komentavo, ot tie lietuviai, negali ramiai praeiti smile.gif dalinomes dviese vienu statyvu ir tai ne paciu patogiausiu biggrin.gif po visko baltuose drambliuse atgavom dvasia ir grizus namo toks naturalus miegas sueme smile.gif jega...

aha, smagu buvo drinks_cheers.gif
kaip Tavo gerklė? aš normaliai.
atsikandau akmenų, bordiūrų, laiptelių ir atramų..biggrin.gif apžiojus kai kuriuos teko fotkinti..biggrin.gif

na va, mano zuikis jau namie, portretinsim..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 lapkričio 2007 - 15:44
Elina, man patinka tavo mergytės j/b nuotrauka, tik man trūkste veide šėšėlių, veidukas "plokščias". Bet rakursas ir kompozicijas ir visa kita patinka!

Naktines jūsų pakomentuosiu vėliau, pati dabar ruošiuosi į miestą..

Peppi, antrame plane dvynukės, buvome pas jas svečiuose, nuotraukų turiu daugiau, tačiau nedėsiu dėl savaime suprantamų priežasčių.. ax.gif

ZverisKLP, gavosi visai nieko, nors ir esu tokių visokių filtriukų nemėgėja... smile.gif
Atsakyti
Elina...pabandziau nuimti pilkuma nuo veiduko, kaip ziurisi?
user posted image
bet as linkusi persviesinti...
o ir siaip darbu n doh.gif o as cia zaidziu su nuotraukom doh.gif nu ligonis nepataisomas tongue.gif
Papildyta:
Patiko pupeliuko spalvota thumbup.gif pastebejau pradejau visas jb daryt vaikio fotkes, o juk taip grazu ryskios spalvos wub.gif tikra vaikyste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 11, 15:42)
o priešpaskutinėj žinau, kad tamsos per daug, bet kažkas su mano PS naminiam kompe nutiko, neleidžia crop'inti normaliai, dar neišsiaiškinau, kaip tą funkciją atstatyti.. schmoll.gif
vakar buvo grybuko praktika biggrin.gif

kai yra nuspausta crop'inimo funkcija, pažiūrėk viršuje gal ten kokie nustatymai netyčia yra nuspausti. tiesiog paspausk clear ir viskas vėl bus gerai mirksiukas.gif

Pupeliuk, man labai patinko pirma ir trečia nuotraukos thumbup.gif tik aštrumo gal šiek tiek trūksta g.gif o toj spalvoj mane šiek tiek blaško baltas plėmas ant žaislo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 11 lapkričio 2007 - 16:04
Sveiki 4u.gif

Vakar pas mus siautė pūga. Vaikai džiūgavo prie lango, tai bandžiau įamžinti. Nors ir nebuvo aukštas ISO, bet triukšmas ryškus matosi. Nors gal ir nelabai jis ten trukdo. Kaip manot g.gif Rašau, kad džiūgavo vaikai, o nuotraukos tai melancholiškos gavosi biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 11, 16:02)
kai yra nuspausta crop'inimo funkcija, pažiūrėk viršuje gal ten kokie nustatymai netyčia yra nuspausti. tiesiog paspausk clear ir viskas vėl bus gerai mirksiukas.gif

nerandu nieko panašaus. naudojant crop'ą leidžia tampyti tik kampus, vidury kraštinės neleidžia vienos tampyti, bet tempiasi visas vaizdas..sad.gif

radau. padariau reset tools. thumbup.gif gal sueis? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 lapkričio 2007 - 16:36
Tai čia ne skyrelis ,,mokomės fotografuoti'', o kažkokia profų svetainė blink.gif
Atsakyti