sušalau nerealiai. Tikiuosi, bent jau viena nuotrauka verta to šalčio bus.
Fainas renginys Lietuvoje vyksta. Super praktikuotis naktinį fotografavimą...
Sayonara / kaip pirmas bandymas iš ties nieko. Tik sutinku dėl tos pirmos, neatrodo it naktinė foto.
QUOTE(sayonara @ 2007 11 10, 23:36)
na štai, ir mes grįžom iš LUX.. ryt gal pašiurpinsiu.. ir ne aš viena šiandien jau tingiu - sušalom, pavargom..
o ir objektyvukas mano pagedo uzstrigo fokusavimas pradzioje kai tik issitraukiau lauke fotkinti, teko su manual fokusavimu fotkinti, idomu kiek gavosi kadru o veliau ir visai pastrigo, kiba nuo salcio
tai gerai, kad fotosesijos pabaigoje jau...reikes pirmadieni zygiuot i garantini, silpni tie 1.8 50-tukai
veliau ir as imesiu kelias nuotraukas
panasu, kad mes su bite maja tais paciais keliais vaiksciojom
tik prie kalmaru gaila taip ir nebenuvarem...ar nesusalai bite maja?
QUOTE(sayonara @ 2007 11 11, 08:19)
Labas rytas,
štai mano įspūdžiai iš pirmojo mano naktinio fotografavimo..
šmėklos man visai visai neišėjo, todėl net nerodau..
prie šmėklų matėm žmonių su štatyvais, gal prasilenkėm?
štai mano įspūdžiai iš pirmojo mano naktinio fotografavimo..
šmėklos man visai visai neišėjo, todėl net nerodau..
prie šmėklų matėm žmonių su štatyvais, gal prasilenkėm?
o kur cia ta pirmoji daryta ?
ir kodel smeklos neisejo? atrode, kad isejo...
pamirsau pagirti Opa serija man patiko, kiekvienoje nuotraukoje vis kita nuotaika, kitas akcentas patinka man tokie naturalus vaikai su realiom veido israiskom
QUOTE(peppi @ 2007 11 11, 12:29)
panasu, kad mes su bite maja tais paciais keliais vaiksciojom
eina sau, kaip šalta buvo teko greit apibėgt viską
užjaučiu dėl objektyvo
QUOTE(bite maja @ 2007 11 11, 12:35)
dekui...pasiziurejau garantini talona, neuzpildytas...nezinau kaip reikes irodyti kada pirkau cekio nerandu...
senis zadejo, jei bus beviltiska, nupirks nauja bet noretusi tada jau kokio 1,4 kaledos - stebuklu metas
jo, salta ziauriai buvo, bet gavosi labai smagus vakaras... sunku su pirstinemis mygtukus maigyti aplinkui matem statyvu gal 5 zmones vis uz nugaros komentavo, ot tie lietuviai, negali ramiai praeiti dalinomes dviese vienu statyvu ir tai ne paciu patogiausiu po visko baltuose drambliuse atgavom dvasia ir grizus namo toks naturalus miegas sueme jega...
QUOTE(bite maja @ 2007 11 11, 13:07)
klausykit, o SM fotokonkursuose visada tokios aistros verda?
kur ten tos aistros? parodyk, as siandien rami
QUOTE(bite maja @ 2007 11 11, 14:07)
klausykit, o SM fotokonkursuose visada tokios aistros verda?
Visada
Labas visiem bandau Wyshnios siųstą scriptą ir negaliu atsidžiaugt ačiū Wyshnia
Čia fotografuota su vidine blykste (ko gyvenime nedarau ) bet dabar vaikis surado naują žadimą - aš palendu ko kaldra, o jis ieško - KU KŪŪ tai fotografuojant iš po kaldros blykstė buvo neišvengiama
Ir ši jau matyta kūdroj - daryta seniai tik konvertavimui pagalvojau kad bus tinkama, nes spalvos nekažinkokios
ir dar viena, čia dar ir triukšmelio uždėjau :
Einu žiūrėt ko prirašėt
Emilija, man pirmoji liuksiska ku ku smagu, kad toki mazyli jau gali isprovokuoti ir dar pagauti sitoki kadra
antrojoje ar tik nedejai sharpo? man pirmoji tokia minkstesne, svelnesne, vaikiska...
na o trecioji man tvarkinga, taisyklinga...bet nekabina
pirmoji tai jega...negaliu atsiziureti, ypac patinka nuotraukos kampai, neapibrezta erdve tokia...tieisog plaukioji toje nuotraukoje
antrojoje ar tik nedejai sharpo? man pirmoji tokia minkstesne, svelnesne, vaikiska...
na o trecioji man tvarkinga, taisyklinga...bet nekabina
pirmoji tai jega...negaliu atsiziureti, ypac patinka nuotraukos kampai, neapibrezta erdve tokia...tieisog plaukioji toje nuotraukoje
QUOTE(Desiree @ 2007 11 11, 15:32)
Pupeliuk, 1-a įdomi, tik mano akims šviesuliukai viršuje ir apačioje kiek trukdo.
Apie 2-a jau rašiau. Akis priprato prie to išplaukimo ir visai jis nebetrukdo. Kuo ilgiau žiūriu tuo labiau patinka.
3-a taip pat. Tik ryškumas rodos kur tai pabėgoPagarba, tavo nuotraukų pagerėjimas tikrai žymus
Apie 2-a jau rašiau. Akis priprato prie to išplaukimo ir visai jis nebetrukdo. Kuo ilgiau žiūriu tuo labiau patinka.
3-a taip pat. Tik ryškumas rodos kur tai pabėgoPagarba, tavo nuotraukų pagerėjimas tikrai žymus
Desiree, gal tik nuotraukų atsirinkimas pagerėjo yra visokių Bet tikrai ačiū tikrai malonu gauti šį komentarą iš tavęs, ir ypač šiuo metu, kai tam įdedu tikrai nemažai savo laiko, domėjimosi...
Dėl pirmos, tai tikrai sutinku, nemoku naudotis blykste, dėl to ir nenaudoju jos tai nesureguliuoju peršvietimų. Ši nuotrauka mano pačios požiūriu nėra pati geriausia, tačiau ji keliaus į vaikiuko albumą su pavadinimu "Ku kūū, mama!"
Trečioji, daryta seniau ir tikrai ryškumas pabėgęs.. bet ji irgi viena iš tų keliaujančių į vaikiukio albumą, nes tai yra pirmoji, ir jaučiu vienintelė ropojančio mažiuko foto, pas mus per mažai vietos, kad su 50mm pagaučiau ji ropojant
Peppi, dėjau dėjau ir pati matau, kad biški persitengiau...
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 11, 14:55)
Visada
Čia fotografuota su vidine blykste (ko gyvenime nedarau ) bet dabar vaikis surado naują žadimą - aš palendu ko kaldra, o jis ieško - KU KŪŪ tai fotografuojant iš po kaldros blykstė buvo neišvengiama
O man per tamsios/per pilkos, jei mano monitorius nemeluoja
QUOTE(ajas @ 2007 11 11, 15:43)
O man per tamsios/per pilkos, jei mano monitorius nemeluoja
Nu žinok žiūriu dar kartą, bet nelabai matau kad būtų tamsios į mano kambarį dabar plieskia dienos šviesa, na be saulės, bet pakankankamai ryški, kompiuteris prie didžiulio lango ir jos man vis tiek neatrodo per tamsios..