Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sušalau nerealiai. Tikiuosi, bent jau viena nuotrauka verta to šalčio bus.

Fainas renginys Lietuvoje vyksta. Super praktikuotis naktinį fotografavimą...

Sayonara / kaip pirmas bandymas iš ties nieko. Tik sutinku dėl tos pirmos, neatrodo it naktinė foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 lapkričio 2007 - 12:18
QUOTE(sayonara @ 2007 11 10, 23:36)
na štai, ir mes grįžom iš LUX.. ryt gal pašiurpinsiu..biggrin.gif ir ne aš viena biggrin.gif šiandien jau tingiu - sušalom, pavargom..smile.gif

o ir objektyvukas mano pagedo verysad.gif uzstrigo fokusavimas pradzioje kai tik issitraukiau lauke fotkinti, teko su manual fokusavimu fotkinti, idomu kiek gavosi kadru doh.gif o veliau ir visai pastrigo, kiba nuo salcio blink.gif
tai gerai, kad fotosesijos pabaigoje jau...reikes pirmadieni zygiuot i garantini, silpni tie 1.8 50-tukai verysad.gif
veliau ir as imesiu kelias nuotraukas smile.gif
panasu, kad mes su bite maja tais paciais keliais vaiksciojom biggrin.gif
tik prie kalmaru gaila taip ir nebenuvarem...ar nesusalai bite maja?

QUOTE(sayonara @ 2007 11 11, 08:19)
Labas rytas,

štai mano įspūdžiai iš pirmojo mano naktinio fotografavimo.. blush2.gif

šmėklos man visai visai neišėjo, todėl net nerodau..
prie šmėklų matėm žmonių su štatyvais, gal prasilenkėm? biggrin.gif

o kur cia ta pirmoji daryta g.gif ?
ir kodel smeklos neisejo? atrode, kad isejo... ax.gif

pamirsau pagirti Opa serija mirksiukas.gif man patiko, kiekvienoje nuotraukoje vis kita nuotaika, kitas akcentas biggrin.gif patinka man tokie naturalus vaikai su realiom veido israiskom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 11 lapkričio 2007 - 12:45
QUOTE(peppi @ 2007 11 11, 12:29)
panasu, kad mes su bite maja tais paciais keliais vaiksciojom biggrin.gif
tik prie kalmaru gaila taip ir nebenuvarem...ar nesusalai bite maja?

eina sau, kaip šalta buvo blink.gif teko greit apibėgt viską biggrin.gif

užjaučiu dėl objektyvo 4u.gif
Atsakyti
klausykit, o SM fotokonkursuose visada tokios aistros verda? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 11, 12:35)
eina sau, kaip šalta buvo  blink.gif teko greit apibėgt viską  biggrin.gif

užjaučiu dėl objektyvo  4u.gif

dekui...pasiziurejau garantini talona, neuzpildytas...nezinau kaip reikes irodyti kada pirkau doh.gif cekio nerandu...
senis zadejo, jei bus beviltiska, nupirks nauja wub.gif bet noretusi tada jau kokio 1,4 ax.gif kaledos - stebuklu metas biggrin.gif

jo, salta ziauriai buvo, bet gavosi labai smagus vakaras... smile.gif sunku su pirstinemis mygtukus maigyti doh.gif aplinkui matem statyvu gal 5 biggrin.gif zmones vis uz nugaros komentavo, ot tie lietuviai, negali ramiai praeiti smile.gif dalinomes dviese vienu statyvu ir tai ne paciu patogiausiu biggrin.gif po visko baltuose drambliuse atgavom dvasia ir grizus namo toks naturalus miegas sueme smile.gif jega...

QUOTE(bite maja @ 2007 11 11, 13:07)
klausykit, o SM fotokonkursuose visada tokios aistros verda?  blink.gif

kur ten tos aistros? parodyk, as siandien rami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 11, 14:07)
klausykit, o SM fotokonkursuose visada tokios aistros verda?  blink.gif

Visada wink.gif

Labas visiem smile.gif bandau Wyshnios siųstą scriptą ir negaliu atsidžiaugt bigsmile.gif ačiū Wyshnia hi.gif

Čia fotografuota su vidine blykste (ko gyvenime nedarau smile.gif ) bet dabar vaikis surado naują žadimą - aš palendu ko kaldra, o jis ieško - KU KŪŪ biggrin.gif tai fotografuojant iš po kaldros blykstė buvo neišvengiama smile.gif

user posted image

Ir ši jau matyta kūdroj - daryta seniai tik konvertavimui pagalvojau kad bus tinkama, nes spalvos nekažinkokios smile.gif

user posted image

ir dar viena, čia dar ir triukšmelio uždėjau smile.gif :

user posted image

Einu žiūrėt ko prirašėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 lapkričio 2007 - 14:16
Pupeliuk, 1-a įdomi, tik mano akims šviesuliukai viršuje ir apačioje kiek trukdo.
Apie 2-a jau rašiau. Akis priprato prie to išplaukimo ir visai jis nebetrukdo. Kuo ilgiau žiūriu tuo labiau patinka.
3-a taip pat. Tik ryškumas rodos kur tai pabėgoPagarba, tavo nuotraukų pagerėjimas tikrai žymus
Atsakyti
Emilija, man pirmoji liuksiska drinks_cheers.gif ku ku biggrin.gif smagu, kad toki mazyli jau gali isprovokuoti ir dar pagauti sitoki kadra biggrin.gif
antrojoje ar tik nedejai sharpo? man pirmoji tokia minkstesne, svelnesne, vaikiska...
na o trecioji man tvarkinga, taisyklinga...bet nekabina ax.gif

pirmoji tai jega...negaliu atsiziureti, ypac patinka nuotraukos kampai, neapibrezta erdve tokia...tieisog plaukioji toje nuotraukoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 11, 15:32)
Pupeliuk, 1-a įdomi, tik mano akims šviesuliukai viršuje ir apačioje kiek trukdo.
Apie 2-a jau rašiau. Akis priprato prie to išplaukimo ir visai jis nebetrukdo. Kuo ilgiau žiūriu tuo labiau patinka.
3-a taip pat. Tik ryškumas rodos kur tai pabėgoPagarba, tavo nuotraukų pagerėjimas tikrai žymus

Desiree, gal tik nuotraukų atsirinkimas pagerėjo smile.gif yra visokių smile.gif Bet tikrai ačiū 4u.gif tikrai malonu gauti šį komentarą iš tavęs, ir ypač šiuo metu, kai tam įdedu tikrai nemažai savo laiko, domėjimosi...

Dėl pirmos, tai tikrai sutinku, nemoku naudotis blykste, dėl to ir nenaudoju jos unsure.gif tai nesureguliuoju peršvietimų. Ši nuotrauka mano pačios požiūriu nėra pati geriausia, tačiau ji keliaus į vaikiuko albumą su pavadinimu "Ku kūū, mama!" smile.gif
Trečioji, daryta seniau ir tikrai ryškumas pabėgęs.. bet ji irgi viena iš tų keliaujančių į vaikiukio albumą, nes tai yra pirmoji, ir jaučiu vienintelė ropojančio mažiuko foto, pas mus per mažai vietos, kad su 50mm pagaučiau ji ropojant doh.gif

Peppi, dėjau dėjau blush2.gif ir pati matau, kad biški persitengiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 lapkričio 2007 - 14:43
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 11, 14:55)
Visada wink.gif

Labas visiem smile.gif bandau Wyshnios siųstą scriptą ir negaliu atsidžiaugt bigsmile.gif ačiū Wyshnia hi.gif

Čia fotografuota su vidine blykste (ko gyvenime nedarau smile.gif ) bet dabar vaikis surado naują žadimą - aš palendu ko kaldra, o jis ieško - KU KŪŪ biggrin.gif tai fotografuojant iš po kaldros blykstė buvo neišvengiama smile.gif

O man per tamsios/per pilkos, jei mano monitorius nemeluoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 11 11, 15:43)
O man per tamsios/per pilkos, jei mano monitorius nemeluoja  g.gif

Nu žinok žiūriu dar kartą, bet nelabai matau kad būtų tamsios unsure.gif į mano kambarį dabar plieskia dienos šviesa, na be saulės, bet pakankankamai ryški, kompiuteris prie didžiulio lango ir jos man vis tiek neatrodo per tamsios..
Atsakyti
Kaip geriau? unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti