Opa, man irgi patiko tavo serija - ir labiausiai del to, kad pateikta kaip serija
tikejausi ir as siandien Lux sviesas pafotografuot, bet su vaiku labai nepriplanuosi Gal ryt dar spesiu. Gal kas jau pabandet - pasigirkit kas gavosi Dar ta panning technika labai maga isbandyt
Siandien mamytes kazkodel uzsiemusios
As ir gi is paskaitu jau grizau - merginos net nezinau kaip Jum susisteminti ka turiu
Siandien jau nebeturiu jegu
Pabandysiu keleta zodeliu rytoj parasyt apie sviesa, kas ji tokia, sviesos spektra.
As ir gi is paskaitu jau grizau - merginos net nezinau kaip Jum susisteminti ka turiu
Siandien jau nebeturiu jegu
Pabandysiu keleta zodeliu rytoj parasyt apie sviesa, kas ji tokia, sviesos spektra.
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 10, 16:47)
Lauksim tavo ispudziu ir atsiliepimu. Pasiziurejau..., kad jau nera siais metais vietu
Na taip. Ten su vietom ne kas... As nuo rugsejo ten norejau patekti, tai eile atejo tik dabar....
Tikiuosi, kad ta paklausa verta laukimo...
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 10, 20:37)
labai lauksim...
Noooreciau ir as... Ech...
QUOTE(Desiree @ 2007 11 10, 20:52)
Nesusipratimas su Naranja išsisprendė asmeninėm žinutėm. Atsiprašau dar kartelį už žinutės skaityma taip kaip man tuo metu norėjosi skaityti. Lauksiu ir aš pavyzdžių.
Dziugu
Maciau anksciau, snekejot apie akiu paryskinima.... Kaip ta darot?
Labas rytas sniegas tirpsta, nespesim issikrapstyt kad pafotkint pritariu kaip ir saket, kad dingo noras fotkint, kai aplink toks purvynas o ziuriu zmones randa ka fotkint
bitemaja labai patiko 2 ir 4 !!! upe tokia svelni svelni gavos, parasyk nustatymus jei nesunku, kaip tokia gaunas? kad zmones neisplauke, tai islaikymas nebuvo labai didelis fainai vilnieciams
sayonara idomiai antra atrodo...
elina cia krusa turbut o nakties tai nelabai idomi, na tik lapai matosi ir daugiau nieko, arba as nematau
bitemaja labai patiko 2 ir 4 !!! upe tokia svelni svelni gavos, parasyk nustatymus jei nesunku, kaip tokia gaunas? kad zmones neisplauke, tai islaikymas nebuvo labai didelis fainai vilnieciams
sayonara idomiai antra atrodo...
elina cia krusa turbut o nakties tai nelabai idomi, na tik lapai matosi ir daugiau nieko, arba as nematau