Įkraunama...
Įkraunama...

Nelikime abejingi

QUOTE(vaivulis @ 2007 11 10, 06:22)
stovejom ir mes klaipedoje nors taip norejosi skuode... zmoniu buvo, zvakiu taip pat ir policijos pasaipiu pastabu bei kreivu zvilgsniu netruko....

Hmmm matyt vilniaus pareigunai samoningesni , kiek zinau bent vienas tikrai pats su vaiku yra atvaziaves bet be uniformos , juk jie irgi teciai memaos nemanau kad ju sirdis yra kitokia .
Atsakyti
Paskaitykit ką jau rašo spauda: Iš Balsas.lt
Aš bijau kad nesigautų taip, kad vaikai kalti-ne ten ėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2007 11 10, 06:34)
Aš bijau kad nesigautų taip, kad vaikai kalti-ne ten ėjo  verysad.gif

Va cia bus virs visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2007 11 10, 09:34)

na cia kaip visasda.issisuks eilini karta. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
o man labai sirdi skauda del to, kad ta gyvuli gyna Kepenis. doh.gif jis vienas geriausiu advokatu Klaipedoi g.gif . issukes nuo atsakuomibes yra labai daug nusikalteliu. blink.gif

apie Kepeni Klaipedoi kalba taip: ''jeigu jusu suva ikando kaiminui, kreipkites i kepeni. jis sugebes irodyti kad kaiminas suniu ikando pirmas.'' blink.gif
tos jukialis gal ne vietoi, jau atleiskit. blush2.gif

ir dar, jeigu paprastas pilietis pasisalina is ivikio vietos. tai yra priliginama sunkiam girtumo laipsniui. bet jis turbut yra isskirtinis
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2007 11 10, 08:34)

lietuva gi vos ne bananu ir dziungliu krastas... kas virsesnis - tam viskas galima:)
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2007 11 10, 08:34)

Gražu doh.gif Bet nemanau, kad taip bus, per daug liudytojų, kurie viską matė, ir tai ne tik vaikai, buvo ir suaugusiųjų. Tik man klausimas kyla, iš kur tokių žmonių atsiranda, ginančių 3 vaikų žudiką? Turbūt pas juos nebėra nei sąžinės, nei moralės, viskas sukasi tik apie pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 11 10, 10:14)
Gražu doh.gif Bet nemanau, kad taip bus, per daug liudytojų, kurie viską matė, ir tai ne tik vaikai, buvo ir suaugusiųjų. Tik man klausimas kyla, iš kur tokių žmonių atsiranda, ginančių 3 vaikų žudiką? Turbūt pas juos nebėra nei sąžinės, nei moralės, viskas sukasi tik apie pinigus.

Čia galima daug svarstyti-man rodos jei tavo geram draugui,giminaičiui etc.taip atsitiktų-gal ir tu kažkaip bandytum jį pateisinti?nu aš svarstau tik, esu mama,tai jei galėčiau kažkaip išsukti savo vaiką su kraujo tyrimu-na nzn nzn kaip pasielgčiau g.gif baisu apie tai ir svarstyti,bet mes visi esam žmonės ir mus veikia tokie subjektyvūs dalykai..aišku žinau kad širdy savo vaiką smerkčiau ir jam tą sakyčiau,bet prieš žmonės-turbūt niekada verysad.gif vistiek kiekvienos mamos širdis tik apie vaiką galvoja..o dar gi yra draugų kuriem gal kokių paslaugų padaryta,gal šiaip jiem sunku suvokti tokį elgesį-va ir atsiranda kas gina tokį 3 vaikų žudiką
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2007 11 10, 11:20)
aišku žinau kad širdy savo vaiką smerkčiau ir jam tą sakyčiau,bet prieš žmonės-turbūt niekada  verysad.gif vistiek kiekvienos mamos širdis tik apie vaiką galvoja..o dar gi yra draugų kuriem gal kokių paslaugų padaryta,gal šiaip jiem sunku suvokti tokį elgesį-va ir atsiranda kas gina tokį 3 vaikų žudiką

ir tu stovi vienoje eileje su jais.
Net jeigu tai ir padarytu mano vaikas, as jo neginciau.
Palaikyciau moraliskai, gal psichologo pagalba organizuociau, savaime aisku veliau ir lankyciau, bet neigti kad jisai yra zudikas vien del to, kad jisai yra mano vaikas yra labai zema.
Buvo vienoje temoje diskusija apie vaiku smurta ir daugelis kaltino vaikus, bet juk didele kaltes dalis tenka tokiems suaugusiems, kurie padarys bet ka, kad ju vaikas visada sausas is balos isliptu.
Atsakyti
Jokio pateisinimo jam nėra, jei viskas pradės krypti jo naudai, tikrai reikės daryti mitingus ir reikalauti teisingumo... Dar tokia mintis atėjo į galvą, kažin ar kiti kaliniai jį nepatvarkys, juk kalėjimuose yra nekenčiami vaikų žudikai... Nors esu krikščionė bet trokštu keršto...Negaliu atsigauti, žiūriu nuotraukas lietuvos ryte kur a.a.vaikučiai pašarvoti ir širdis plyšta... Tikrai negalvojau, kad kažkam jausiu tokius jausmus, bet jam trokšto pačio blogiausio...
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2007 11 10, 10:30)
Jokio pateisinimo jam nėra, jei viskas pradės krypti jo naudai, tikrai reikės daryti mitingus ir reikalauti teisingumo... Dar tokia mintis atėjo į galvą, kažin ar kiti kaliniai jį nepatvarkys, juk kalėjimuose yra nekenčiami vaikų žudikai... Nors esu krikščionė bet trokštu keršto...Negaliu atsigauti, žiūriu nuotraukas lietuvos ryte kur a.a.vaikučiai pašarvoti ir širdis plyšta... Tikrai negalvojau, kad kažkam jausiu tokius jausmus, bet jam trokšto pačio blogiausio...

Deja, mentai turi savo atskirą "kalėjimą", gal greičiau kurortą sniego gatvėj, o šiaip tada pilnai jam užtektų ir 8m., jei sodintų į bendrą kalėjimą, nereiktų net tiek, nes kaliniai, sužinoję, kad jis mentas ir dar už 3 vaikų nužudymą sėdi, tikrai ilgai nelaikytų jo savo tarpe schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2007 11 10, 10:30)
ir tu stovi vienoje eileje su jais.
Net jeigu tai ir padarytu mano vaikas, as jo neginciau.
Palaikyciau moraliskai, gal psichologo pagalba organizuociau, savaime aisku veliau ir lankyciau, bet neigti kad jisai yra zudikas vien del to, kad jisai yra mano vaikas yra labai zema.
Buvo vienoje temoje diskusija apie vaiku smurta ir daugelis kaltino vaikus, bet juk didele kaltes dalis tenka tokiems suaugusiems, kurie padarys bet ka, kad ju vaikas visada sausas is balos isliptu.

Visiškai pritariu. Teko ir man ginčytis dėl to, bet aš taip pat savo vaiko neginčiau, tuo labiau, jei jis sąmoningai viską padarė, t.y. girtas sėdo už vairo ir lėkė nežmonišku greičiu.
Atsakyti
QUOTE(Audkvd @ 2007 11 10, 06:37)
1)Kodėl pasišalinimas iš eismo įvykio vietos yra mažesnė blogybė nei būti neblaiviam už vairo padarius eismo įvykį? Kokia logika? Nesuprantu...
g.gif
O kas sakė, kad mažesnė?  g.gif
2)Nejaugi policijos pareigūnai nėra baudžiami griežčiau nei eiliniai piliečiai?
Žinoma, kad griežčiau, jei atleistų iš darbo policijoj su įrašu apie policijos vardo "supaškudinimą", dar atsėdėtum 8 metus kaliūzėj, pagalvok, kas tave imtų tokį ateity į darbą? O pensija?  unsure.gif  Man rods, valstybės tarnyboj nebegali toks jau darbintis išvis , juolab policijoj.
3)Kodėl peticijoje aš turiu pasirašinėti, kad "neblaivus pareigunas sukėles avarija kurioje žuna zmogus butu teisiamas kaip už žmogžudystę." Nejaugi Lietuvoje to negarantuoja įstatymas? Beje, stebiuosi gramatinių klaidų gausa peticijoje, na bet gal galima pateisinti skubėjimu. Aš taip pat ne iš kart pastebėjau, ne tas galvoje buvo... schmoll.gif
Na nesąmonių ten prirašyta, pasipiktino žmonės ir nori savais įstatymais nulinčiuot  rolleyes.gif Yra visi įstatymai ir tai numato, o žmonės dabar nori "imt jautį už ragų" ir tą įvykį prilygint nužudymui, na gal BK komentarų nepastatę  biggrin.gif .

QUOTE(bumbasi @ 2007 11 10, 11:22)
na cia kaip visasda.issisuks eilini karta. doh.gif  unsure.gif

Tai nafig peticijas rašyt, jei jau visi tai žino? rolleyes.gif

QUOTE(chanuma @ 2007 11 10, 11:43)
o man labai sirdi skauda del to, kad ta gyvuli gyna Kepenis. doh.gif  jis vienas geriausiu advokatu Klaipedoi g.gif . issukes nuo atsakuomibes yra labai daug nusikalteliu. blink.gif 

O advokatai tik nusikaltėlius išsukinėja? bigsmile.gif Jei gina tokį "gyvulį", matyt netiki, kad anasis toks ir yra labai.

QUOTE(Gratis @ 2007 11 10, 12:40)
Deja, mentai turi savo atskirą "kalėjimą", gal greičiau kurortą sniego gatvėj, o šiaip tada pilnai jam užtektų ir 8m., jei sodintų į bendrą kalėjimą, nereiktų net tiek, nes kaliniai, sužinoję, kad jis mentas ir dar už 3 vaikų nužudymą sėdi, tikrai ilgai nelaikytų jo savo tarpe schmoll.gif

lotuliukas.gif Kalėjimų ekspertė thumbup.gif . Iš operos "Vsio znaju": 8 liet zonu taptala, vsia žopa v nakolkach... lotuliukas.gif
Atsakyti