QUOTE(Audkvd @ 2007 11 10, 06:37)
1)Kodėl pasišalinimas iš eismo įvykio vietos yra mažesnė blogybė nei būti neblaiviam už vairo padarius eismo įvykį? Kokia logika? Nesuprantu...
O kas sakė, kad mažesnė?
2)Nejaugi policijos pareigūnai nėra baudžiami griežčiau nei eiliniai piliečiai?
Žinoma, kad griežčiau, jei atleistų iš darbo policijoj su įrašu apie policijos vardo "supaškudinimą", dar atsėdėtum 8 metus kaliūzėj, pagalvok, kas tave imtų tokį ateity į darbą? O pensija?
Man rods, valstybės tarnyboj nebegali toks jau darbintis išvis , juolab policijoj.
3)Kodėl peticijoje aš turiu pasirašinėti, kad "neblaivus pareigunas sukėles avarija kurioje žuna zmogus butu teisiamas kaip už žmogžudystę." Nejaugi Lietuvoje to negarantuoja įstatymas? Beje, stebiuosi gramatinių klaidų gausa peticijoje, na bet gal galima pateisinti skubėjimu. Aš taip pat ne iš kart pastebėjau, ne tas galvoje buvo...
Na nesąmonių ten prirašyta, pasipiktino žmonės ir nori savais įstatymais nulinčiuot
Yra visi įstatymai ir tai numato, o žmonės dabar nori "imt jautį už ragų" ir tą įvykį prilygint nužudymui, na gal BK komentarų nepastatę
.
QUOTE(bumbasi @ 2007 11 10, 11:22)
na cia kaip visasda.issisuks eilini karta.
Tai nafig peticijas rašyt, jei jau visi tai žino?
QUOTE(chanuma @ 2007 11 10, 11:43)
o man labai sirdi skauda del to, kad ta gyvuli gyna Kepenis.

jis vienas geriausiu advokatu Klaipedoi

. issukes nuo atsakuomibes yra labai daug nusikalteliu.
O advokatai tik nusikaltėlius išsukinėja?

Jei gina tokį "gyvulį", matyt netiki, kad anasis toks ir yra labai.
QUOTE(Gratis @ 2007 11 10, 12:40)
Deja, mentai turi savo atskirą "kalėjimą", gal greičiau
kurortą sniego gatvėj, o šiaip tada pilnai jam užtektų ir 8m., jei sodintų į bendrą kalėjimą, nereiktų net tiek, nes kaliniai, sužinoję, kad jis mentas ir dar už 3 vaikų nužudymą sėdi, tikrai ilgai nelaikytų jo savo tarpe

Kalėjimų ekspertė

. Iš operos "Vsio znaju": 8 liet zonu taptala, vsia žopa v nakolkach...
Kodėl negalima neperšokus griovio sakyti "op"?
Todėl, kad neperšokus paprastai sakome ką nors rusiškai...