Įkraunama...
Įkraunama...

Nelikime abejingi

Peticija jau paskelbta. Visi neabejingi , ją gali pasirašyti:

http://www.peticijos.lt/visos/116
Atsakyti
Peticijoj klaida padaryta, avarija skuodo rajone įvyko lapkričio 7 , o ne spalio 16 d.

... galime tęsti iki begalybės ...

„Tragedija Skuodo rajone: į vaikų būrį įsirėžęs policininko BMW užmušė tris berniukus“, 2007 m. spalio 16 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 09 lapkričio 2007 - 15:08
Nu žinot doh.gif visai ne tokios peticijos tikėjausi-kodėl iš karto politiniai oponentai skuba naudotis tokia didele tragedija???negi kažką pakeis Grigaravičiaus atsistadydinimas?Aš maniau kad bus kažkas konkretesnio dėl visos situacijos keliuose arba būtent dėl šitos nelaimės,o ne politikos miražai unsure.gif tikrai nežadu pasirašinėti tokios peticijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 11 09, 15:17)
Gerai,kad peticija sukurta,as taip ir galvojau,kad ji tik patvirtinimo.
Labai teisingai per radija pasisake advokatas Moteika,kad reikia papurtyti seima,kad neiteisintu tokiu absurdisku bausmiu,kai uz 3vaikus galima gauti tik iki 8metu. Taip pat jis teige,kad paulikas turi buti teisiamas uz tycini nusikaltima,nes jis samoningai sedo girtas uz vairo,ir dar leke beprotisku greiciu. Sioms mintims visiskai pritariu.
(Atsiprasau,kad rasau be lietuvisku simboliu,kazkodel negaliu kompe prisijungti prie forumo,nors kiti puslapiai veikia)

Man supermama neatsidare isvis kokias dvi valandas. doh.gif
Tai jau tikrai,prie ko cia komisaras ir prie ko tevai?tik tiek kad tevai padeda issisukt.Bet ne si karta. ax.gif
Atsakyti
Šiandien kviečiame visus miestus prisijungti prie solidarumo akcijos.
19:00 kiekviename mieste prie Vyriausiojo Policijos Komisariato(VPK) susirinkti ir uždegti žvakutes ir taip pagerbti žuvusiuosius bei jų artimuosius, ir parodyti dėmesį bei užkirsti kelią kitoms panašioms nelaimėms.

Vilniuje renkamės: Vilniaus VPK , Birželio 23-iosios g.

Kaune renkamės: Kauno VPK , Vytauto pr. 91

Klaipėdoje renkamės: Klaipedos VPK Juros 1a.

Mažeikiuose renkamės: Mažeikių VPK, Gamyklos g. 36

Šiauliuose renkamės: Aušros al. 19

Marijampolėje renkamės: Basanavičiaus a. 2

Varėnoje renkamės: M.K. Čiurlionio g. 53

Alytuje renkamės: Jotvingių g. 8

Žmonės nebūkite abejingi tam kas dedasi. Pradėkite spręsti šią problemą kol tai nepasiekė JŪSŲ šeimos.

Gana vien tik rašyti komentarus, apgailestauti ir kaltinti, reikia VEIKTI. IR veikti tuoj pat, su didžiuliu atgarsiu ir daug žmonių. Niekas mumis nesirūpina, pasirūpinkime vienas kitu!
Taip apsaugosite savo šeimas nuo kitų tokių įvykių, jei dabar neužkirsime tam kelio!!

NELIKITE NUOŠALYJE IR ABEJINGI!!!
Atsakyti
Štai tikroji peticija, pasirašykime.
Atsakyti
Broliuko žūtį mačiusi sesutė nustojo kalbėti

www.ve.lt
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2007 11 09, 15:44)
Man supermama neatsidare isvis kokias dvi valandas. doh.gif
Tai jau tikrai,prie ko cia komisaras ir prie ko tevai?tik tiek kad tevai padeda issisukt.Bet ne si karta. ax.gif

Tėvai prie to, kad tėvas padarė avariją ir liko nenubaustas, nes padėjo žmona ir sūnelis mentas, čia jau ir senesni įvykiai pradedami kelti į paviršių.
Atsakyti
QUOTE(kopustiene @ 2007 11 09, 15:59)
Peticija jau paskelbta. Visi neabejingi , ją gali pasirašyti:
http://www.peticijos.lt/visos/116

vat su šia peticija nesutinku

QUOTE(Gratis @ 2007 11 09, 17:16)
Štai tikroji peticija, pasirašykime.

šią pasirašiau ir pranešiau visiems draugams, kad pasirašytų
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2007 11 09, 17:33)
vat su šia peticija nesutinku
šią pasirašiau ir pranešiau visiems draugams, kad pasirašytų

O aš manau, kad visai teisinga ir pirmoji peticija, nes tokios dar nevaldomos situacijos nebuvo. Jei valdininkai nesugeba, o gal nenori reaguoti į susidariusią situaciją, policininkai ir toliau bus nevaldomi ir nebaudžiami.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 11 09, 17:12)
O aš manau, kad visai teisinga ir pirmoji peticija, nes tokios dar nevaldomos situacijos nebuvo. Jei valdininkai nesugeba, o gal nenori reaguoti į susidariusią situaciją, policininkai ir toliau bus nevaldomi ir nebaudžiami.

Pritariu ir aš, Grigaravičiaus darbas toks, jis turi rūpintis, kokie "policininkai" dirba jo vadovaujamoje srityje. O jo citata išvis nesuvokiama: „Kiek tokių įvykių yra buvę, o kiek dar jų bus. Jei taip po kiekvieno įvykio įstaigos vadovas turėtų atsistatydinti, tai tuomet, matyt, pritrūktų vadovų.“ Kaži kaip jis kalbėtų, jei ten būtų buvęs jo vaikas?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 11 09, 18:12)

nesutinku, todėl, kad čia labai kvepia politikavimu. pagal esamą padėtį LT, manau turėtų tada visi politikai, valdininkai atsistatydinti. na bet ši tema ne vieta tokioms diskusijoms
Atsakyti