QUOTE(winia @ 2007 11 10, 11:17)
Winia, kam balionėlis?
Šiandien vežu savo rudeninę puokštę perrėminti į Idun rekomenduotą vietą kartu su seniu besmegeniu. Žiūrėsim, kaip seksis
Ir vėl mes grįžtame prie rėminimo temos . Vakar atsisėdau ir vieną blogai įrėmintą išardžiau. Ir ,tiesą sakant, apstulbau iš siaubo Nesuprantu, ar tie mūsų rėmintojai kažkur mokosi ar ateina tiesiai iš gatvės. Šitaip įrėminti mes visos mokam. Ant paprasto kartono priklijuotos dvipusės lipnios juostos, o ant jų užklijuota kanva. Aišku, jau po metų ji pradeda vietomis atsiklijuoti ir vaizdelis nekoks .O baisiausia tai, kad visą kanvos kraštą, kuris išlindo iš jų kartono, jie paprasčiausiai nukirpo O aš visada perku gerokai daugiau medžiagos, palieku apie 10 cm kraštuose rėminimui - pagal visus reikalavimus. Dabar jau gerai perrėmint šito paveikslo neįmanoma. Apklijavau kraštus ir įdėjau į rėmus. Pikčiausia, kad sugadinami ne mažiukai, kuriuos galima viens du ir išsiuvinėti, o dideli paveikslai. Šitas - 50x40 cm ir darbelio buvo gerokai įdėta.
Jau mąstau, kad jei dar kokį nemažą pavyks išsiuvinėti, gal rėminti ne Lietuvoj ?
cacukai, Tavo Kotrynos metrikas irgi taip priklijuotas. Po kažkiek laiko priklijuota kanva pradeda atšokti ir susibanguoja. Be to ,klijai per laiko tarpą sugadina medžiagą (nudažo ją). Gerai įrėmintas siuvinys yra tik temptas .
Jau mąstau, kad jei dar kokį nemažą pavyks išsiuvinėti, gal rėminti ne Lietuvoj ?
cacukai, Tavo Kotrynos metrikas irgi taip priklijuotas. Po kažkiek laiko priklijuota kanva pradeda atšokti ir susibanguoja. Be to ,klijai per laiko tarpą sugadina medžiagą (nudažo ją). Gerai įrėmintas siuvinys yra tik temptas .
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 10, 11:37)
Ir vėl mes grįžtame prie rėminimo temos . Vakar atsisėdau ir vieną blogai įrėmintą išardžiau. Ir ,tiesą sakant, apstulbau iš siaubo
Čia tas darbas, kurį rodeisi anksčiau? Toks gražus kalėdinis? O kiek laisvos medžiagos jie paliko nenukirpę? Gal dar įmanoma uždėti paspartą ir normaliai įrėminti? Juk tokiam paveikslui nereikia labai daug baltos kanvos aplink paspartą...
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 10, 11:29)
Winia, kam balionėlis?
Šiandien vežu savo rudeninę puokštę perrėminti į Idun rekomenduotą vietą kartu su seniu besmegeniu. Žiūrėsim, kaip seksis
Parašiau komentarą, bet ištryniau. Pagalvojau, kad kartais geriau patylėti:))
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 10, 11:48)
Čia tas darbas, kurį rodeisi anksčiau? Toks gražus kalėdinis? O kiek laisvos medžiagos jie paliko nenukirpę? Gal dar įmanoma uždėti paspartą ir normaliai įrėminti? Juk tokiam paveikslui nereikia labai daug baltos kanvos aplink paspartą...
Šito nerodžiau, tokia didelė kalėdinė kojinė su dovanomis O nukirpo jie visai prie motyvo, jau užlenkti medžiagos nelieka
O Tavo virtuvinis paveikslas ant lino? Labai jau man gražūs bateliai Kada gausi?
Labukas, aš tai rėminu dažniausiai pati, ir niekad neklyjuoju, o tik iškrakmolyju, ištampau ir dedu. O kai nešu rėminti, tai niekad nebūnų patenkinta gautu rezultatu, nes visada kreiva ir banguota
Tokia nuomone pas mane formuojasi, kad jau kai reminti reikes koki paveiksla tai jauciu reiks paciai padirbeti prie sito reikalo
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 10, 11:37)
Vaje čia gi dovanojau pusseserei dukrelės gimimo proga, ot bus gražu kai atsiklijuos po kiek metų.
O man gerai remina Sanex salone
QUOTE(rimante11 @ 2007 11 10, 13:46)
O man gerai remina Sanex salone
Tai va niekaip negaliu apsispręsti kur rėminti... Norisi kad darbelis gražiai atrodytų, o šiuos abu kabinsiu savo kambaryje (galų gale ir sau kažką pasikabinsiu, nes mama gražiausius susigrobė arba padovanoti)
QUOTE(cacukas @ 2007 11 10, 09:49)
Va šį darbelį rėminau jasiskio gatvėje "Rėminimo centre". Man visai patiko.
gražus darbukas
QUOTE(cenzura @ 2007 11 10, 09:58)
reminimo centre reminau
labai gražūs darbeliai, sakyčiau gražiai įrėmino
čia aš perrėminau pati, nes vakar parsinešus verkt norėjosi, kaip baisiai įrėmino