Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(snaigute @ 2007 11 09, 23:18)
Sveikos darbštuolytės  4u.gif  labai šaunūs Jūsų darbeliai bigsmile.gif  aš pati daugiau draugauju su vašeliu ir virbalais, o mano vyresnėlė labai pamėgo siuvinėjimą kryželiu. dabar kaip tik ieškom mažų angelėlių schemų. temos pradžioje įdėtus paveikslėlius įvertinome puikiai, bet gal dar kas pasiūlytų daugiau schemučių angel_not.gif

o prieš tai buvusias temas skaitei? Ten daugybė visokiausių nuorodų. Netingėkit pačios pasiieškoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 10, 00:21)
o prieš tai buvusias temas skaitei? Ten daugybė visokiausių nuorodų. Netingėkit pačios pasiieškoti. mirksiukas.gif

Zuikiniauskiene, nezurzėk irnesakyk.gif Reikia suprasti ir naujokes - negi įmanoma perskaityti keliasdešimt temų, kuriose pilna padrikai pridėtų nuorodų... karsta.gif Siūliau daryt atskirą temą nuorodoms, bet autorinės teisės ten visokios unsure.gif Taip ir gaunasi tada - mums, kurios kasdien čia tupi, atrodo, kad vis tų pačių paveiksliukų prašinėja naujai užsukusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 09, 23:32)
Zuikiniauskiene, nezurzėk irnesakyk.gif Reikia suprasti ir naujokes - negi įmanoma perskaityti keliasdešimt temų, kuriose pilna padrikai pridėtų nuorodų... karsta.gif Siūliau daryt atskirą temą nuorodoms, bet autorinės teisės ten visokios  unsure.gif Taip ir gaunasi tada - mums, kurios kasdien čia tupi, atrodo, kad vis tų pačių paveiksliukų prašinėja naujai užsukusios  doh.gif

ACIU UZ SUPRATINGUMA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hindevad @ 2007 11 10, 00:38)
ACIU UZ SUPRATINGUMA  4u.gif

...bet peržiūrėt bent vieną pilną temą tikrai galima. Ir, manau, pavyktų rasti pakankamai daug... rolleyes.gif

Labanakt hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 09 lapkričio 2007 - 23:55
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 09, 23:32)
negi įmanoma perskaityti keliasdešimt temų, kuriose pilna padrikai pridėtų nuorodų... karsta.gif

imanoma, jei noro yra mirksiukas.gif . Aš kai "atradau" siuvinėjimą, tai dar ne tiek perskaičiau ir peržiūrėjau, aikčiojau ir toliau žiūrėjau ir viską pati susiradau. Gal mėnesį laiko buvau prilipusi prie kompo. Vien nuėjus pagal vieną nuorodą, galima įlysti į tokio dydžio albumą, kad rasi ten toookių schemų doh.gif , kad užteks penkiems gyvenimams siuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 10, 00:54)
Aš kai "atradau" siuvinėjimą, tai dar ne tiek perskaičiau ir peržiūrėjau, aikčiojau ir toliau žiūrėjau ir viską pati susiradau. Gal mėnesį laiko buvau prilipusi prie kompo. Vien nuėjus pagal vieną nuorodą, galima įlysti į tokio dydžio albumą, kad rasi ten toookių schemų  doh.gif , kad užteks penkiems gyvenimams siuvinėti.

Aš irgi panašiai dariau rolleyes.gif Bet už tai mes vis dar čia... gathering.gif O dalis tų, kurios čia užbėga ir nieko nepaskaitę prašo kažko, daugiau nesugrįš... Dėl tokių man iš dalies gaila tavo, Saliuky ir kitų siuvinėtojų darbo, dėliojant nuorodas pagal visus užklausimus. Tačiau tikiuosi, kad yra ir tokių, kurios ir pasiskaito, bet neranda... ax.gif
Kita vertus pastabos irgi neduoda vaisių, nors jas nuolat kartoji ir kartoji - tos, kurios neranda nuorodų, neranda ir ankstesnių pastabų...
Labanaktukas 4u.gif Sleep tight, don't let the bed bugs bite (čia ant mano pižamos taip parašyta biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 10 lapkričio 2007 - 00:09
Na darbštuolytės, aš čia vias dar apie rėminimą. Esu kartą rėminusi "Rėminimo centre" Jasinskio gatvėje, tai esu patenktinta. ir dabar noriu pabandyti "Akropolio" savex galerijoje. Kitą šeštadienį norėčiau vešti tenai savo darbelį. O kitą vėl į jasinskio gatvę. (įsivaidzuoju, kiek man kainuos rėminti iškarto 2 paveikslus doh.gif )Na ir kokie jūsų atsiliepimai apie šias rėminimo parduotuves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 10, 06:18)
Na darbštuolytės, aš čia vias dar apie rėminimą. Esu kartą rėminusi "Rėminimo centre" Jasinskio gatvėje, tai esu patenktinta. ir dabar noriu pabandyti "Akropolio" savex galerijoje. Kitą šeštadienį norėčiau vešti tenai savo darbelį. O kitą vėl į jasinskio gatvę. (įsivaidzuoju, kiek man kainuos rėminti iškarto 2 paveikslus  doh.gif )Na ir kokie jūsų atsiliepimai apie šias rėminimo parduotuves?  g.gif

"Rėminimo centre" Jasinskio gatvėje-tai tas, kuris prie Lukiskiu aikstes?
as ten visada lankasi. remina gerai-jokiu pastabu. tik brangoka blush2.gif
ir remu pasirinkimas nedidelis- noretusi didesnio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 10 lapkričio 2007 - 08:44
QUOTE(cenzura @ 2007 11 10, 09:44)
"Rėminimo centre" Jasinskio gatvėje-tai tas, kuris prie Lukiskiu aikstes?
as ten visada lankasi. remina gerai-jokiu pastabu. tik brangoka  blush2.gif
ir remu pasirinkimas nedidelis- noretusi didesnio...

Aš ne vilnietė, tai nežinau ar prie Lukiškių aikštės, vyras nuveža ir tiek... blush2.gif
Na brangoka, bet ką padarysi, o dėl rėmelių kiekio, tai man pasirodė kad jų nemažai, daugiau ir neesu mačiusi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 11 10, 06:18)
Na darbštuolytės, aš čia vias dar apie rėminimą. Esu kartą rėminusi "Rėminimo centre" Jasinskio gatvėje, tai esu patenktinta. ir dabar noriu pabandyti "Akropolio" savex galerijoje. Kitą šeštadienį norėčiau vešti tenai savo darbelį. O kitą vėl į jasinskio gatvę. (įsivaidzuoju, kiek man kainuos rėminti iškarto 2 paveikslus  doh.gif )Na ir kokie jūsų atsiliepimai apie šias rėminimo parduotuves?  g.gif

Gal "Savex" darbuotojos pasikeitė, bet tos, kur buvo pavasarį, tai patarti nieko nesugebėjo. Gerai, kad tvirtai žinojau, kokio rėmo reik, o jei taip rinktis būtų reikėję doh.gif ? Rėmelių pasirinkimas nedidelis, darbus rėminti veža ar ne į Kaišiadoris (rašiau jau kažkada), tai trunka gerą savaitę. Jei dar atsiimant pastebėsi, kad kažkas negerai, vėl visą savaitę turėsi laukt, kol pataisys.

Ir dar - nors atiduodant darbus tiksliai pamatavo, kokio dydžio pasparto ir rėmų reiks, vis tiek sugebėjo padaryt mažesnisus ir iš šono uždengt beveik centimetrą siuvinio... Aišku, pareikalavau perdaryt, bet kas iš to, dukart teko laiką gaišt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 10 lapkričio 2007 - 09:27
QUOTE(Idun @ 2007 11 10, 10:25)
Gal "Savex" darbuotojos pasikeitė, bet tos, kur buvo pavasarį, tai patarti nieko nesugebėjo. Gerai, kad tvirtai žinojau, kokio rėmo reik, o jei taip rinktis būtų reikėję  doh.gif ? Rėmelių pasirinkimas nedidelis, darbus rėminti veža ar ne į Kaišiadoris (rašiau jau kažkada), tai trunka gerą savaitę. Jei dar atsiimant pastebėsi, kad kažkas negerai, vėl visą savaitę turėsi laukt, kol pataisys.

Ir dar - nors atiduodant darbus tiksliai pamatavo, kokio dydžio pasparto ir rėmų reiks, vis tiek sugebėjo padaryt mažesnisus ir iš šono uždengt beveik centimetrą siuvinio... Aišku, pareikalavau perdaryt, bet kas iš to, dukart teko laiką gaišt....

na tu čia mane išgąsdinai, nes aš galvojau, kad paliksiu jiems darbelį IŠ KARTO sumokėsiu ir man gatavą atveš tiesiai į Ukmergės "Savex" galeriją (aš ten gyvenu) bet jei bus kas blogai, tai teks du kartus perrėminti ir sumokėti, spėju nepakeis man už dyką... g.gif Beje gaila kad Ukmergės galeriją dar nerėmina ir neaišku ar išvis rėmins... doh.gif Kokiam užkampy aš gyvenu... blink.gif

Va šį darbelį rėminau jasiskio gatvėje "Rėminimo centre". Man visai patiko.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 10 lapkričio 2007 - 09:53
QUOTE(cacukas @ 2007 11 10, 09:49)
na tu čia mane išgąsdinai, nes aš galvojau, kad paliksiu jiems darbelį IŠ KARTO sumokėsiu ir man gatavą atveš tiesiai į Ukmergės "Savex" galeriją (aš ten gyvenu) bet jei bus kas blogai, tai teks du kartus perrėminti ir sumokėti, spėju nepakeis man už dyką...  g.gif Beje gaila kad Ukmergės galeriją dar nerėmina ir neaišku ar išvis rėmins...  doh.gif Kokiam užkampy aš gyvenu...  blink.gif

mane irgi isgasdino... galvojau ir as pabandysiu... jauciu vel vesiu i Reminimo centra Jasinskio g-ve, tik pabaigsiu viena konturini paveiksla

user posted image

reminimo centre reminau
user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 10 lapkričio 2007 - 10:03