Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 09, 14:08)
Va, pažiūrėk, kaip įrėmino "Mėlyną gėlę" - kanva visiškai neištempta. Ir nežinau, ką daryti - nešti perrėminti? g.gif Turėjau sekmadienį padovanoti, bet tokios ,matyt, negaliu  unsure.gif

aš tai neščiau, jei taip jau ne pirmą sykį g.gif man pirmą sykį kreivai įrėmino, tai nieko nesakiau, žiūrėsiu kaip bus šiandien bigsmile.gif
o pačiai tau neišeitų perrėminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 09, 15:08)
Va, pažiūrėk, kaip įrėmino "Mėlyną gėlę" - kanva visiškai neištempta. Ir nežinau, ką daryti - nešti perrėminti? g.gif Turėjau sekmadienį padovanoti, bet tokios ,matyt, negaliu  unsure.gif

Labai graži gėlė thumbup.gif (gal galima schemutę, jei turi skaitmeniniu pavidalu ax.gif ?)
Bet įrėminta tai ne kažin kaip... Papasakok, kai sugalvosi, ką daryt, nes dabar pasižiūrėjau, kad ir mano rudeninę puokštę įrėmino nei šiaip nei taip - matosi, kad medžiaga neįtempta. Tai irgi mąstau, ką daryt mastau.gif Ten pat nešti tikrai nenoriu, o jei kitur nešti, tai matyt vėl papildomai pinigus reikės mokėti doh.gif Gal pati išdraskysiu viską ir bandysiu paskui sudėt į vieną daiktą... g.gif
Atsakyti
Pati kaip ir bijau, nes paveikslas didelis schmoll.gif O neapžiūrėjau iškart, nes buvo apvyniotas lipnia juosta. O ir paveikslų atsiėmiau trylika...
Ką gi, dovanojimas atsideda verysad.gif Kitą kartą mėginsiu laimę, kur Idun rėmina 4u.gif
Papildyta:
Pumpurėli, schema iš "Annos", bet, manau, ne bėda - Vilnius ne Niujorkas, gali pas mane užšokti ar galim kur susitikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 09, 15:40)
Pati kaip ir bijau, nes paveikslas didelis  schmoll.gif O neapžiūrėjau iškart, nes buvo apvyniotas lipnia juosta. O ir paveikslų atsiėmiau trylika...
Ką gi, dovanojimas atsideda  verysad.gif Kitą kartą mėginsiu laimę, kur Idun rėmina  4u.gif

Na as manau, kad nesvarbu kada pamatei,bet jie turi istaisyti broka.As be jokiu kalbu nesciau ir issireikalauciau jei nenori graziuoju schmoll.gif
beja labai grazi gelyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 09 lapkričio 2007 - 14:46
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 09, 15:43)
Kitą kartą mėginsiu laimę, kur Idun rėmina  4u.gif
Pumpurėli, schema iš "Annos", bet, manau, ne bėda - Vilnius ne Niujorkas, gali pas mane užšokti ar galim kur susitikti  4u.gif

Aš irgi planuoju ten vežti, kur Idun pasakojo... g.gif
Ačiū, žinosiu 4u.gif Ne tai, kad man tos schemutės labai reikia, tiesiog galvojau, jei turi kompe, būčiau pasidėjusi į "gražių siuvinių" katalogą... ax.gif
Beje, Loretoidai, pasirodyk ir kitus siuvinius, kuriuos parsinešei įrėmintus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 09 lapkričio 2007 - 14:52
QUOTE(saliuky @ 2007 11 09, 12:36)
Nonna, apibrėžiau tą vietą, kur pasakytą apie pusinį kryžialį. Simbolis ir spalvos pavadinimas parašytas.user posted image

As zinau, kad cia parasyta, tik nezinau, kokia spalva siuvinet doh.gif
Atsakyti
Nonna čia Dimension firmos schema, reikės konvertuotis. Konverteris http://www.cyberstit...ersionChart.asp
O čia siūlų numeriai user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 09 lapkričio 2007 - 15:09
KUR JUS REMINAT? g.gif
AR SITOJE TEMOJE NEGALIMA APIE TAI KALBET blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 09, 15:08)
Kvieskis, kvieskis, tik ,žinok, su minimalizmu aš nedraugauju  lotuliukas.gif

susidariau nuomone kad tau patinka seni daiktai rolleyes.gif , man patinka ir viskas kas kvepia senove
kaip blusu turgu zinove, gal pastebejai senu paveikslu remu? g.gif kazkaip noriu seno remo ir ka nors jau pritaikyt i ji
Atsakyti
Saliuky labai labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 09, 17:10)
KUR JUS REMINAT?  g.gif

As reminu S.Zukausko g. Siaures miestelije.
Kol kas man viska gerai iremina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2007 11 09, 15:45)
Na as manau, kad nesvarbu kada pamatei,bet jie turi istaisyti broka.As be jokiu kalbu nesciau ir issireikalauciau jei nenori graziuoju schmoll.gif
beja labai grazi gelyte 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jau nuspręsta, rytoj nešu atgal biggrin.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 09, 15:49)

Beje, Loretoidai, pasirodyk ir kitus siuvinius, kuriuos parsinešei įrėmintus  bigsmile.gif

Parodysiu, gal kokį dar šiandien ax.gif O kaip Tavo staltiesėlė? Ką dabar siuvinėji? 4u.gif
QUOTE(cenzura @ 2007 11 09, 16:10)
KUR JUS REMINAT?  g.gif

Aš tai dabar iš "Sesučių" pasiėmiau, tai nepatariu. Ir kur Pumpurėlis rėmino - Vytauto-Kraševskio kampas - irgi. Bent mums ten nepavyko schmoll.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 09, 16:19)
susidariau nuomone kad tau patinka seni daiktai rolleyes.gif , man patinka ir viskas kas kvepia senove
kaip blusu turgu zinove, gal pastebejai senu paveikslu remu? g.gif kazkaip noriu seno remo ir ka nors jau pritaikyt i ji

Būna labai gražių ir vertingų rėmų, kartais vienų, o kartais su kokiu baisiu paveikslu.Aš irgi norėčiau kokį įsigyti, bet paprastai dar iki rėmų išsileidžiu doh.gif

Atsakyti