QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 18, 13:13)
Zuikiniauskiene - visai nedaug liko Labai gražus darbas bus, bet siuvinėt turbūt nelengva buvo - atrodo, kad tikrai sudėtingas
O aš vakar nunešiau rėmint savo povą. Užtrukau pusę valandos, kol išrinkom rėmą ir paspartą Tai kiek užtrukčiau, jei reikėtų didelį darbą rėmint Beje, toj rėminimo vietoj prie Holiday Inn moteriškė man aiškino, kad siuvinius reikia rėminti klijuojant ant lipnaus kartono, o ne ištempiant, nes kai ištempti, paskui atsiranda oro burbulų Tai ir nebežinau, ką ir pasakyt... Sutikau, kad mano povą priklijuotų, ne toks jau didelis darbas. Bet tai kur nešt didesnius darbus rėminti, a?
O aš vakar nunešiau rėmint savo povą. Užtrukau pusę valandos, kol išrinkom rėmą ir paspartą Tai kiek užtrukčiau, jei reikėtų didelį darbą rėmint Beje, toj rėminimo vietoj prie Holiday Inn moteriškė man aiškino, kad siuvinius reikia rėminti klijuojant ant lipnaus kartono, o ne ištempiant, nes kai ištempti, paskui atsiranda oro burbulų Tai ir nebežinau, ką ir pasakyt... Sutikau, kad mano povą priklijuotų, ne toks jau didelis darbas. Bet tai kur nešt didesnius darbus rėminti, a?
na, pradedančiosioms tikrai nerekomenduočiau.
O kur to lipnaus kartono pirkti būna?
QUOTE(banni @ 2007 11 18, 13:16)
Zuikiniauskiene, aš be žado kantrybės bakstrytinant
QUOTE(_agnute_ @ 2007 11 18, 13:28)
Zuikiniauskiene labai gražu
sparčiai juda tavasis siuvinėjimas, gal Kalėdom jau ir ant sienos kabės
sparčiai juda tavasis siuvinėjimas, gal Kalėdom jau ir ant sienos kabės
Taigi aš jau iki gruodžio vidurio pabaigt noriu ir padovanot prieš išvažiuojant.
Nauja tema čia