Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 18, 13:13)
Zuikiniauskiene - visai nedaug liko  thumbup.gif Labai gražus darbas bus, bet siuvinėt turbūt nelengva buvo - atrodo, kad tikrai sudėtingas  rolleyes.gif

O aš vakar nunešiau rėmint savo povą. Užtrukau pusę valandos, kol išrinkom rėmą ir paspartą  doh.gif Tai kiek užtrukčiau, jei reikėtų didelį darbą rėmint  g.gif Beje, toj rėminimo vietoj prie Holiday Inn moteriškė man aiškino, kad siuvinius reikia rėminti klijuojant ant lipnaus kartono, o ne ištempiant, nes kai ištempti, paskui atsiranda oro burbulų  g.gif  blink.gif Tai ir nebežinau, ką ir pasakyt...  unsure.gif Sutikau, kad mano povą priklijuotų, ne toks jau didelis darbas. Bet tai kur nešt didesnius darbus rėminti, a?  mastau.gif

aciuks.gif na, pradedančiosioms tikrai nerekomenduočiau.
O kur to lipnaus kartono pirkti būna? g.gif

QUOTE(banni @ 2007 11 18, 13:16)
Zuikiniauskiene, aš be žado thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kantrybės bakstrytinant lotuliukas.gif

aciuks.gif

QUOTE(_agnute_ @ 2007 11 18, 13:28)
Zuikiniauskiene labai gražu wub.gif
sparčiai juda tavasis siuvinėjimas, gal Kalėdom jau ir ant sienos kabės blush2.gif

aciuks.gif Taigi aš jau iki gruodžio vidurio pabaigt noriu ir padovanot prieš išvažiuojant. rolleyes.gif

Nauja tema čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 18 lapkričio 2007 - 14:22
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 18, 12:20)
Pasirodysiu, kiek jau esu išsiuvinėjusi savo arbatinio su puodeliu:
thumbup.gif
Atsakyti
O man tokia problemėlė iškilo Sugalvojau išsiuvinėt Rafaelo angelus, atsispausdinau schemutę ir man jau kažkaip jie nebepatinka doh.gif . Padėjau vėlesniam laikui gal subręst reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 18, 15:20)
O man tokia problemėlė iškilo Sugalvojau išsiuvinėt Rafaelo angelus, atsispausdinau schemutę ir man jau kažkaip jie nebepatinka  doh.gif . Padėjau vėlesniam laikui gal subręst reikia  g.gif

tai ir nesiuvinėk tada. Išsiuvinėsi vėliau, jei norėsi. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš visgi užsidėjau savo darbelį ant Q-Snap'o, iš pradžių buvo keista, nes aš irgi mėgstu durti adatėlę per dvi skylutes, bet dabar jau pripratau ir kitaip siuvinėti net ir nenorėčiau rolleyes.gif . Ir dar pradėjau siuvinėti su John James petite adatėlėm thumbup.gif , nes DMC visos man sulūžo per nepilnus du mėnesius.
O svarbiausia - vis negaliu atsidžiaugti radusi SM šią temą ir jus visas, nes iš jūsų tiek daug sužinojau ir vėl užsidegiau siuvinėjimu wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 18, 16:25)
O svarbiausia - vis negaliu atsidžiaugti radusi SM šią temą ir jus visas, nes iš jūsų tiek daug sužinojau ir vėl užsidegiau siuvinėjimu  wub.gif  wub.gif  wub.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pas mane ta pati istorija!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 18, 16:25)
Aš visgi užsidėjau savo darbelį ant Q-Snap'o, iš pradžių buvo keista, nes aš irgi mėgstu durti adatėlę per dvi skylutes, bet dabar jau pripratau ir kitaip siuvinėti net ir nenorėčiau  rolleyes.gif

o tau ne lėčiau su tuo rėmu siuvinėjasi?
Atsakyti
Visu darbeliai labai grazus 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 18, 16:34)
o tau ne lėčiau su tuo rėmu siuvinėjasi?

Gal vos lėčiau, bet tikrai lygesni kryžiukai gaunasi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 18, 16:54)
Gal vos lėčiau, bet tikrai lygesni kryžiukai gaunasi  thumbup.gif .

aš tai laukiu, kada galėsiu jį normaliai išbandyt, nes visi darbai pradėti be rėmelio, tai norisi taip ir baigt, kad skirtumo nesimatytų.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti