Merginos, prasau padekite: as per picasa noriu atsisiusti visa albuma iskarto )picasa instaliouota jau), bet man neleidzia spaudziu "atsisiusti visa albuma" o man raso, kad atseit adreso tokio neranda... ar kuriai buvo taip nutike? gal kuriai pasiseke visa albuma is karto atsisiuti - prasau, paaiskinkite
privetikas
labai mieli darbeliai o kas dėl rėmintojų tai irgi esu nepatenkinta, o dar ima papildomai 5 LT prie rėminimo sumos, nes sako, kad sunku tokius darbus rėmint tai vieną darbą parsinešus taip kreivai įrėmintas buvo, kad baisu pati perrėminau ir dabar visai kitas vaizdas aš Tikiuosi metriką įrėmins geriau, nes jei vėl blogai, tai nežinau
oho, įsivaizduoju, koks žmogus buvo patenkintasssssss, tokią dovanėlę gavęs
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 08, 21:25)
Pagaliau šiandien atsiėmiau iš "Sesučių" įrėmintus paveikslus, tai kaip visada esu nusivylusi mūsų rėmintojais
labai mieli darbeliai o kas dėl rėmintojų tai irgi esu nepatenkinta, o dar ima papildomai 5 LT prie rėminimo sumos, nes sako, kad sunku tokius darbus rėmint tai vieną darbą parsinešus taip kreivai įrėmintas buvo, kad baisu pati perrėminau ir dabar visai kitas vaizdas aš Tikiuosi metriką įrėmins geriau, nes jei vėl blogai, tai nežinau
QUOTE(seksimeske @ 2007 11 09, 08:15)
Na ka pasirodau,vakar iteikta dovana
oho, įsivaizduoju, koks žmogus buvo patenkintasssssss, tokią dovanėlę gavęs
Saliuky, atiduok vieną elnią kurį nuknisai nu kad vyro neturiu,tai nors elnio neatimk Nors jei turėčiau tokį gerą vyrą kaip Rugsėjė, tai neduočiau....
Seksimeške,rožės ir aš jas griebsiu
būkit geros,kurios siuvinėjot Vervaco batukus, atsiųskit prašau schemą,mano draugė nori siuvinėt,o iš picasa albumo išplaukusi schema
būkit geros,kurios siuvinėjot Vervaco batukus, atsiųskit prašau schemą,mano draugė nori siuvinėt,o iš picasa albumo išplaukusi schema
QUOTE(banni @ 2007 11 09, 11:50)
Saliuky, atiduok vieną elnią kurį nuknisai nu kad vyro neturiu,tai nors elnio neatimk Nors jei turėčiau tokį gerą vyrą kaip Rugsėjė, tai neduočiau....
Griebk
Duociau bateliu shema,bet ji pas mane tik ant popieriaus
QUOTE(saliuky @ 2007 11 09, 12:40)
saliuky, ačiū labai už schemutę
Ieskau egliu, egluciu schemu Jei kur uzmatysit susukyt
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 08, 22:53)
Nežinau, kaip mažoj, bet mano didelėj tai ne
QUOTE(winia @ 2007 11 09, 03:41)
Kenzo mėgėja?
Buvau Dabar jau viena pretendentė į Kenzo užaugo, tad man tenka tenkintis kitokiais
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 09, 09:51)
Loretoidas , tavo darbai paprasti bet , kai turesiu nuosava nama kviesiu tave interjero dizainere ?!
Kvieskis, kvieskis, tik ,žinok, su minimalizmu aš nedraugauju
QUOTE(Idun @ 2007 11 09, 10:20)
Aguonos labai subtilios (ir prie kvepalų tinka - ar kvepalai prie jų ). Vieni mano mėgstamiausių kvapų jau gerus ketverius metus .
O rėmintojai pakabinimo aukštyn kojom nepritaisė? Man ir taip yra buvę..
O rėmintojai pakabinimo aukštyn kojom nepritaisė? Man ir taip yra buvę..
Net nuėjau pažiūrėti. Bent jau tokio broko nepadarė Va, pažiūrėk, kaip įrėmino "Mėlyną gėlę" - kanva visiškai neištempta. Ir nežinau, ką daryti - nešti perrėminti? Turėjau sekmadienį padovanoti, bet tokios ,matyt, negaliu
Daugiau : čia
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 09, 14:08)
Va, pažiūrėk, kaip įrėmino "Mėlyną gėlę" - kanva visiškai neištempta. Ir nežinau, ką daryti - nešti perrėminti? Turėjau sekmadienį padovanoti, bet tokios ,matyt, negaliu
Žinoma nešk perrėmint - nereikėjo net imt tokios, net nuotraukos nereik išsididint, matosi, kad medžiaga neįtempta... Galų gale pinigus tai nemenkus nulupo..
QUOTE(Idun @ 2007 11 09, 14:24)
Žinoma nešk perrėmint - nereikėjo net imt tokios, net nuotraukos nereik išsididint, matosi, kad medžiaga neįtempta... Galų gale pinigus tai nemenkus nulupo..
o kur jus reminat? kaip tik susikaupe jau 4 paveiksliukai. kur patartumet? cia vilniuje....