Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 18, 11:20)
Pasirodysiu, kiek jau esu išsiuvinėjusi savo arbatinio su puodeliu:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Agnytea,jei reikia galiu perleist juoos kanvos 14 nr,zvilgsniui,pas mane jos lieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 17, 10:49)
Nugi iš kurio medžio tu iškritai, gi kasdien čia būni  mirksiukas.gif . O schemutė buvo įdėta tiesiai čia ir prieš kelias, visai neseniai, nematei? Paieškok  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif neiškritau, o akis bandau nors kiek pasaugot blink.gif , jau ir taip greitu laiku jos išvarvės doh.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 17, 11:45)
Ten buvo prasta schema, labai neryški. Bet aš turiu geresnę, Paukščiuk, atsiųsiu tau  4u.gif

Ačiū, gavau, manau greit jį ir sau išsisiuvinėsiu blush2.gif

Mažiausia thumbup.gif labai mielas
zuikiniauskienė thumbup.gif gerai žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 11 18, 11:23)

QUOTE(seksimeske @ 2007 11 18, 11:25)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 18, 12:06)
zuikiniauskienė thumbup.gif  gerai žiūrisi

aciuks.gif
o kiek ten backstitch'o dar laukia doh.gif
Atsakyti
Jau koks dailus angeliukas thumbup.gif Jėga wub.gif

Labai gražus zuikiniauskienes arbatinis su puodeliu drinks_cheers.gif Backstitchas suteiks daugiau gyvybės 4u.gif Taip kad pirmyn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 11 18, 12:39)
Labai gražus zuikiniauskienes arbatinis su puodeliu drinks_cheers.gif Backstitchas suteiks daugiau gyvybės 4u.gif Taip kad pirmyn blush2.gif

aciuks.gif aš pati nekantrauju pamatyt, kaip šis paveiksliukas atrodys po backstitch'o. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 11 18, 13:25)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Agnytea,jei reikia galiu perleist juoos kanvos 14 nr,zvilgsniui,pas mane jos lieka ax.gif

siaip planuoju ant 16 ar 18 siuvineti...bet...jei ka duosiu zinoti...pirma reikia su sese atsibuti,islydeti ja, o tada vel galesiu siuvinet lotuliukas.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 18, 14:41)
aciuks.gif aš pati nekantrauju pamatyt, kaip šis paveiksliukas atrodys po backstitch'o. ax.gif

rezultatas turetu buti ispudngas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mažiausia - labai mielas ir šventinis angeliukas wub.gif

Zuikiniauskiene - visai nedaug liko thumbup.gif Labai gražus darbas bus, bet siuvinėt turbūt nelengva buvo - atrodo, kad tikrai sudėtingas rolleyes.gif

O aš vakar nunešiau rėmint savo povą. Užtrukau pusę valandos, kol išrinkom rėmą ir paspartą doh.gif Tai kiek užtrukčiau, jei reikėtų didelį darbą rėmint g.gif Beje, toj rėminimo vietoj prie Holiday Inn moteriškė man aiškino, kad siuvinius reikia rėminti klijuojant ant lipnaus kartono, o ne ištempiant, nes kai ištempti, paskui atsiranda oro burbulų g.gif blink.gif Tai ir nebežinau, ką ir pasakyt... unsure.gif Sutikau, kad mano povą priklijuotų, ne toks jau didelis darbas. Bet tai kur nešt didesnius darbus rėminti, a? mastau.gif
Atsakyti
Mažiausia, angeliukas laaabai mielas 4u.gif
Zuikiniauskiene, aš be žado thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kantrybės bakstrytinant lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuikiniauskiene labai gražu wub.gif
sparčiai juda tavasis siuvinėjimas, gal Kalėdom jau ir ant sienos kabės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 18, 14:13)
Beje, toj rėminimo vietoj prie Holiday Inn moteriškė man aiškino, kad siuvinius reikia rėminti klijuojant ant lipnaus kartono, o ne ištempiant, nes kai ištempti, paskui atsiranda oro burbulų  g.gif  blink.gif Tai ir nebežinau, ką ir pasakyt...  unsure.gif Sutikau, kad mano povą priklijuotų, ne toks jau didelis darbas. Bet tai kur nešt didesnius darbus rėminti, a?  mastau.gif

Aš ten palikau arklį rėminti, tai irgi aiškino, kad klijuos su presu, nors Sesutėse sakė, kad jį reikėtų ant porėmio tempti. Nu bet whatever smile.gif aš per mažai audinio iš kraštų palikau, o ir pusė to palikto audinio nuiro, kol siuvinėjau, tai nelabai ten buvo ir įmanoma tempti. Vakar jau turėjo būti įremintas, bet nenuvažiavai paimti.

Aš jau ėmiau galvoti, kad galima namie laisvai sau rėmintis, susiūnant audinį kitoj pusėj, bet kolkas nesuprantu, kaip reikia pasiskaičiuoti, kokio dydžio rėmo ir pasporto reikia. Nu kiek apytikriai reikia, tai suvokiu, bet kaip tiksliai apskaičiuoti?
Atsakyti
Sveikos,

Kaip suprantu, tai pasporto skylę išmatuoji paveiklėlį ir jei nori kažkiek medžiagytės palikt, o paskuj koks turėtų būti visas paveikslėlis, na ta prasme rėmelis. Man tai taip atrodo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 18, 14:47)
Sveikos,

Kaip suprantu, tai pasporto skylę išmatuoji paveiklėlį ir jei nori kažkiek medžiagytės palikt, o paskuj koks turėtų būti visas paveikslėlis, na ta prasme rėmelis. Man tai taip atrodo  g.gif .

Tai tą aš puikiai žinau:)
Bet dar nelabai suprantu, kaip viską tiksliai apskaičuoti, kaip žinoti, koks turėtų būti pasporto plotis ir panašiai g.gif

ir kaip vyksta reikalas, kai tik rėmą užsisakinėjt? Vis tiek nešatės siuvini, tik nepaliekat? tai gal tada ir apskaičiuoja, kiek ten ko reikia?
Atsakyti