Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Kaštonė @ 2007 11 17, 16:38)
Nu, giege, tu čia pavarei  bigsmile.gif - tiek grožio, kol viską peržiūrėjau, kol užsiseivinau  lotuliukas.gif . Maniakė darausi  biggrin.gif .

va taip ir nelieka laiko siuvinet doh.gif , atrankos budu 5 paziurejau ir gana rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 17, 15:21)
siaip kiek man sake kitame forume, tie kodukai MADEIROS siuliukam, pas mane jie 0908
1001
1710
1711
1712
1713
2400
2401
ir dabar juos jau susipirkau, tai atspalviai tokie visi i melynuma,taip kaip ir tas paveikslas, o kazkur buvau maciusi vienos, tai atspalviai buvo kuno spalvos.... na bet nieko, tiks ir taip manau  ax.gif

Tai jei susipirkai,tai ir gerai. Gali drąsiai siuvinėt Mano ir mėlyni atspalviai. O šito paveikslo yra 2 variantai. Aš varčiau katalogą,tai ir buvo mėlynų atspalvių ir kūno. Beje,kūno spalvos išmatavimai buvo didesni
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 17, 16:13)
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 17, 12:41)

ir kiek is viso pas tave buvo sutartiniu zenklu g.gif dabar ziuriu idemiai, kad man atrodo vieno truksta sutartinio zenklo, tokia labai neryski schema, toks kaip pliusas fone, tamsiam... nera tokio g.gif unsure.gif

ir jei gali, atsiusk savo schema, gal tavo ryskesne naaringiux@gmail.com 4u.gif

Oi nepamačiau antros žinutė doh.gif
Mano schema popieriuj. Einu bandysiu nuskenuot ir atsiųsiu. Luktelk mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

ax.gif gal kas turit sio paveikslo siuliuku kodus,bandziau konvertuoti,bet nesigavo doh.gif g.gif
Butu didziulis ACIU 4u.gif

http://s214.photobuc...taspeizazas.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 17 lapkričio 2007 - 16:31
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 17, 16:21)
Mano schema popieriuj. Einu bandysiu nuskenuot ir atsiųsiu. Luktelk  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lauksiu tada 4u.gif
bet kaip supratau, tu siuvinejai, su rudu atspalviu, ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 17, 17:50)
lauksiu tada  4u.gif
bet kaip supratau, tu siuvinejai, su rudu atspalviu, ane  g.gif

Jau "atachinasi",bet l.lėtai verysad.gif
Siuvinėjau mėlynu. Ir dar sužiūrėjau,kad originalas Madeira ir aš konvertavus į Anchor
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 17, 17:27)
Jau "atachinasi",bet l.lėtai  verysad.gif
Siuvinėjau mėlynu. Ir dar sužiūrėjau,kad originalas Madeira ir aš konvertavus į Anchor

aciukas, jau gavau ir "atkasiau" ka pas save neprizlibinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 17, 19:11)
aciukas, jau gavau ir "atkasiau" ka pas save neprizlibinau  4u.gif

Tuoj antrą porciją gausi lotuliukas.gif O gal jau nereikia?
Atsakyti
as pabaigiau savo besiskleidziancias aguonas siuvineti cool.gif galite pasiziureti cia: http://s187.photobuc...nt=IMG_3151.jpg
siuvinesiu ir besiskleidziancias nasturtas dar bigsmile.gif o besiskleidziancias rozes jau pries tai issiuvinejau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 17, 18:15)
Tuoj antrą porciją gausi  lotuliukas.gif  O gal jau nereikia?

reikia reikia... aciu tau aciuks.gif ta proga jamk pyroga birthday.gif biggrin.gif
Atsakyti
As savo darbeli reminausi Kaune, Juozapaviciaus pr. "Reminimo centre", tai negaliu nieko prikisti, bent jau is aptarnavino puses.
Aisku, paveiksliuka pati isidejau, nes ji dar paruosti reikejo.
Ilgai ivairius remelius deliojom, paspartus, o po to dar ir meistras atejo padeti, nes niekaip neapsisprendem su konsultante ar jo reikia ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2007 11 17, 18:23)
as pabaigiau savo besiskleidziancias aguonas siuvineti cool.gif  galite pasiziureti cia: http://s187.photobuc...nt=IMG_3151.jpg
siuvinesiu ir besiskleidziancias nasturtas dar  bigsmile.gif  o besiskleidziancias rozes jau pries tai issiuvinejau  tongue.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Vis paziziuriu i tas besiskleidziancias grozybes ir pagalvoju: gal man kokia issiuvinet? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 17, 19:38)
reikia reikia... aciu tau  aciuks.gif ta proga jamk pyroga  birthday.gif  biggrin.gif

Dzėkavoju aciuks.gif lotuliukas.gif
Ar viską gavai g.gif
Papildyta:
QUOTE(krapstaliuke @ 2007 11 17, 19:23)
as pabaigiau savo besiskleidziancias aguonas siuvineti cool.gif  siuvinesiu ir besiskleidziancias nasturtas dar  bigsmile.gif  o besiskleidziancias rozes jau pries tai issiuvinejau  tongue.gif

Vau kaip gražu thumbup.gif O gal gali parodyt,kaip atrodys besiskleidžiančios nasturtos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 17 lapkričio 2007 - 19:25