Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(hindevad @ 2007 11 16, 21:13)
zuikiniauskiene labai grazus darbelis bus. smile.gif

tik dar neaišku, kada aš jį pradėsiu. Pirmiausiai pradėtus darbus pabaigt reikia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 16, 21:14)
tik dar neaišku, kada aš jį pradėsiu. Pirmiausiai pradėtus darbus pabaigt reikia. blush2.gif

tikrai kad taip blush2.gif
Atsakyti
Loretoidai - labai mielas angeliukas wub.gif

Zuikiniauskiene - smagu tau thumbup.gif Tikrai pamenu, kaip seniai tu svaigsti dėl šio paveikslo ax.gif Iš tiesų, taip ir geriau - dabar turėsi rinkinį ir ramiai siuvinėsi, žinodama, kad gausi tas spalvas, kurių ir tikiesi rolleyes.gif

O čia mano povas / autoportretas lotuliukas.gif Du nepilni vakarai darbo ir rezultatas kaip ant delno smile.gif Reikės tik kažkaip įrėminti, kas man kaskart yra galvos skausmas ax.gif Rimtai planuoju šį paveiksliuką pasidėt savo kabinete darbe biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 16, 21:38)
Zuikiniauskiene - smagu tau  thumbup.gif Tikrai pamenu, kaip seniai tu svaigsti dėl šio paveikslo ax.gif Iš tiesų, taip ir geriau - dabar turėsi rinkinį ir ramiai siuvinėsi, žinodama, kad gausi tas spalvas, kurių ir tikiesi  rolleyes.gif

O čia mano povas / autoportretas  lotuliukas.gif Du nepilni vakarai darbo ir rezultatas kaip ant delno smile.gif Reikės tik kažkaip įrėminti, kas man kaskart yra galvos skausmas  ax.gif Rimtai planuoju šį paveiksliuką pasidėt savo kabinete darbe  biggrin.gif

dėl to ir norėjau originalaus rinkinio, kad nebūtų jokių nusivylimų dėl spalvų paskui.

Koks fainas povas gavosi. wub.gif bigsmile.gif Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Dėmesio, panevėžietės, rytoj Panevėžio balse bus kuponas 20 proc nuolaidai GA parduotuvėje. Ir 23 d. bus.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 16, 22:21)
Dėmesio, panevėžietės, rytoj Panevėžio balse bus kuponas 20 proc nuolaidai GA parduotuvėje. Ir 23 d. bus.

Reska dar pridursiu kad DMC prekem
Atsakyti

aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti

o kažin Kaunas tokių akcijų nedaro bigsmile.gif nors man jau ir taip taikys ne mažesnę nei 7-10% nuolaidą pirmama pirkimui nuolaidų kortelėj, o toliau tai kaip priklauso. Kadangi visada lekiu į GA su dukryte, tai ketvirtadienį kai viena nuvažiavau, sako, kur mažutė bigsmile.gif ten ją labai myli, kol aš ten renkuosi, tai užsiima su ja, leidžia vos ne daryt ką nori doh.gif o labiausiai mažoji mėgsta sagų tas dėžutes, nes barška doh.gif
Šiandien dar gavau dovanų DMC katalogą, iš kurio prekes užsakyt galima, sakė jau greit ir naujas turėtų pasirodyt, tai laukiu nesulaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 16 lapkričio 2007 - 23:46
Pumpurėli, koks gražus povas išėjo wub.gif
O kokios problemos dėl rėminimo? Gi virtuvinį puikiausiai įsirėminai. Tik šitą nedidelį gal būtų gražiau su paspartu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Be tvarkydama savo lobynus (surintą iš jūsų nuorodų, už kurias visoms esu dėkinga 4u.gif ),radau gražius knygų skirtukus. Iškilo klausimas, o kaip jūs paslėpiat blogąją pusę?
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2007 11 16, 20:10)
Loretoidai, jei teisingai supratau, tu remini be stiklo? Kodėl? Iki šiol visada reminau būtinai su stiklu, kad paveikslai neapdulkėtų ir dėl to nepapilkėtų (turiu pora senų be stiklo, tai jie jau labai prašosi skalbimo, o nėr kaip). Neseniai perskaičiau, kad priklijuoti pagelsta, tai gal ir su stiklu yra kokių negerumų  g.gif ?

Taip jau buvau išmokyta ax.gif Labai man patinka, kai matosi medžiaga, galima ją paliesti, o su stiklu atrodo ne siuviniai, o reprodukcijos doh.gif Be to, kartais mėgstu prisiūti kaspinėlių, sagų, karoliukų ir pan.Ir pvz., ar įsivaizduoji advento kalendorių su stiklu g.gif Peržiūrėk siuvinėjimo žurnalus, visi siuvinėti paveikslai - be stiklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 17, 01:16)
Pumpurėli, koks gražus povas išėjo  wub.gif
O kokios problemos dėl rėminimo? Gi virtuvinį puikiausiai įsirėminai. Tik šitą nedidelį gal būtų gražiau su paspartu  g.gif  4u.gif

Ačiū blush2.gif
Taigi, kad povą reikėtų rėmint su paspartu. Bet kad aš visai neturiu fantazijos, kai reikia pasirinkti pasparto ir rėmo spalvas, kiek pasparto dėti, kiek medžiagos palikti... Kai nieks nepataria, tai pati nematau vaizdo... Na neturiu fantazijos tuo klausimu, va čia ir bėda doh.gif
Atsakyti