Aš esu beveik tikra, kad turiu tą schemą
Manau, kad Pumpurėlio schema bus popierinė, tai jei ką, galėsiu atsiųsti elektroninę
Na bet kai grįšiu namo:)
QUOTE(naaringiux @ 2007 11 16, 11:57)
ieskau situ scemos
radau jau sita, bet idomu ten surasyti kodai siuliu yra DMC? gal kas siuvinejot ir zinot kaip yra
Ačiū, paukščiuk, bėda ta, kad šiuo metu neturiu spausdintuvo
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 16, 17:24)
Ir aš pavydžiu Pumpurėliui Taip jau ko nors naujo norisi Kai batus išsiuvinėsi, gal man schemutę paskolinsi
Aišku, kad galėsiu paskolinti Tik va neprisižadėsiu, kada... Nes, kai išsiėmiau schemą, pasirodė, kad ji tikrai didelė Dar nesu siuvinėjusi tokio didelio darbo, taigi žiūrėsim, kaip seksis
Už tai baigiu savo povą, šiandien turbūt įdėsiu rezultatą Vis dėlto mane žavi darbai, kuriuos gali padaryt per dvi dienas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 16, 18:32)
Aišku, kad galėsiu paskolinti Tik va neprisižadėsiu, kada... Nes, kai išsiėmiau schemą, pasirodė, kad ji tikrai didelė Dar nesu siuvinėjusi tokio didelio darbo, taigi žiūrėsim, kaip seksis
Už tai baigiu savo povą, šiandien turbūt įdėsiu rezultatą Vis dėlto mane žavi darbai, kuriuos gali padaryt per dvi dienas
O man visai ir nereikia greitai, turiu dar ką siuvinėti
Įdomu pamatyti Tavo povą Ir man patinka greitas rezultatas Įsirėminau angeliuką, kurį šilkiniais siūlais siuvinėjau
Daugiau: čia
Loretoidai, kaip visada žavingai. Peržiūrėjau visas tavo nuotraukytes albume, pasaka suknelė ir metrikas mane sužavėjo
Spausdintuvo aš ir neturiu, vyras darbe atspausdina, bet vakar pamiršo parnešti, tai šian visą dieną į kompą spoksau
Spausdintuvo aš ir neturiu, vyras darbe atspausdina, bet vakar pamiršo parnešti, tai šian visą dieną į kompą spoksau
Loretoidai, jei teisingai supratau, tu remini be stiklo? Kodėl? Iki šiol visada reminau būtinai su stiklu, kad paveikslai neapdulkėtų ir dėl to nepapilkėtų (turiu pora senų be stiklo, tai jie jau labai prašosi skalbimo, o nėr kaip). Neseniai perskaičiau, kad priklijuoti pagelsta, tai gal ir su stiklu yra kokių negerumų ?
O man tai vakar irgi šventė buvo, nes vyras parašė, kad atėjo man pagaliau siuntinys. Užsisakiau iš e-bay savo trokštamą rinkinį siuvinėjimui. Laukiau gal dvi savaites ir jau buvau pradėjusi nerimaut. Deja, pamatysiu jį tik po šiek tiek mažiau nei mėnesio, nes tik tada skrisiu atgal į Londoną. O rinkinukas štai toks:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 16, 17:40)
Įsirėminau angeliuką, kurį šilkiniais siūlais siuvinėjau
labaiiiiiiiiiiiiii
zuikiniauskiene ogogo jau darbelio gražaus sau užsisakei
pumpurėli džiaugiamės kartu su tavimi
QUOTE(mažiausia @ 2007 11 16, 20:20)
zuikiniauskiene ogogo jau darbelio gražaus sau užsisakei
tai kad labai jo norėjau. O internete radus buvau dvi schemutes su skirtingais siūlų kodais. Tai vat nedrįsau siuvinėt. Dabar originalų rinkinį turiu.
zuikiniauskiene labai grazus darbelis bus.
as jau pradejau bronzine mergaite .
as jau pradejau bronzine mergaite .