Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 16, 15:31)
Kokį kalendorių turi galvoje? Gal advento  g.gif
Drauge lija, labai įdomūs, netradiciniai trynukai  biggrin.gif

Ne girdėjau apie 2008m. kalendorių
Atsakyti
QUOTE(Pijausmama @ 2007 11 16, 14:38)

aš nesu girdėjus, būtų įdomu pamatyt, kaip jis atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 15, 23:28)
Aš visada palieku po 5cm... Kitos forumietės rašė,kad po 10cm  biggrin.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Pijausmama @ 2007 11 16, 14:38)

Pirma buvo šovusi mintis, kad visai nesunku turėtų būti pačiai susikurti norimą, betgi po to pagalvojau, kad jis turėtų būti baisingai didelis doh.gif Nebent viską labai gerai išsiskaičiuoti. Viršuj išsiuvinėji patinkantį paveikslėlį, o tada tiesiog pattern maker kokioj programoj bandai išsidėliot skaičiukus ir užrašus pagal kokį nors kitų metų kalendorių, kad gautųsi kaip kalendoriuke g.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 16, 14:53)
Pirma buvo šovusi mintis, kad visai nesunku turėtų būti pačiai susikurti norimą, betgi po to pagalvojau, kad jis turėtų būti baisingai didelis  doh.gif Nebent viską labai gerai išsiskaičiuoti. Viršuj išsiuvinėji patinkantį paveikslėlį, o tada tiesiog pattern maker kokioj programoj bandai išsidėliot skaičiukus ir užrašus pagal kokį nors kitų metų kalendorių, kad gautųsi kaip kalendoriuke  g.gif

o ne paprasčiau būtų tiesiog nusipirkti gražų kalendorių? Man tai būtų gaila įdėto darbo, nes kalendorius - tik vieneriems metams. Va, advento kalendorius - tai visai kas kita. Jis kiekvienais metais tinka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 16, 14:53)
Pirma buvo šovusi mintis, kad visai nesunku turėtų būti pačiai susikurti norimą, betgi po to pagalvojau, kad jis turėtų būti baisingai didelis  doh.gif Nebent viską labai gerai išsiskaičiuoti. Viršuj išsiuvinėji patinkantį paveikslėlį, o tada tiesiog pattern maker kokioj programoj bandai išsidėliot skaičiukus ir užrašus pagal kokį nors kitų metų kalendorių, kad gautųsi kaip kalendoriuke  g.gif

tai būtų labai didelis, arba daryt 12 mėnesių - 12 kanvos gabalėlių, tik kaip juos pritvirtint doh.gif
aš tai tikrai tokio nedaryčiau, neverta metams daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 16 lapkričio 2007 - 14:58
QUOTE(mažiausia @ 2007 11 16, 14:57)
aš tai tikrai tokio nedaryčiau, neverta metams daryt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
savo trynukus ruošiuosi rėminti po vieną. Pagal pirminę idėją (o ji dažniausiai eigoje pasiekičia milijoną kartų biggrin.gif) nusipirkau YISK'e tokius a lia padekliukus karstiems daiktams, ten medinis rėmelis o viduj paprasta keramikinė plytelė, o pakabinimas - stora lininė (kanapinė?) virvutė - kainavo 1,99 Lt, tai nusipirkau tris. Pagal planą "išmušiu" tą plytelę (ji negraži...) ir vietoj jos įdėsiu trynukus smile.gif labai planuoju tuos rėmelius prieš tai "patobulinti" - gal nudažyti kokia švelnia spalva į temą, gal pabandyti ką nors dekupažuoti wub.gif
o šių trynukų krikšto mama galėtų būti justess222 - jos išdeginti laumirgiai man taip patiko taip patiko... wub.gif
Atsakyti
Gavau šiandien siuntinuką iš 123stitch.com thumbup.gif Praėjo dvi savaitės nuo užsakymo, taigi, manau, kaip iš Amerikos gan greit atplaukė... ax.gif Ant voko užrašyta dvigubai mažesnė suma, taigi jokių mokesčių neteko mokėt thumbup.gif
Turinys: siuvinėjimo rėmas 8x8, rėmo padidinimo rinkinys, metalizuoti siūlai Kreinik ir Rainbow ir siuvinėjimo rinkinys...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 16 lapkričio 2007 - 15:40
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 16, 15:37)
Gavau šiandien siuntinuką iš 123stitch.com  thumbup.gif Praėjo dvi savaitės nuo užsakymo, taigi, manau, kaip iš Amerikos gan greit atplaukė...  ax.gif Ant voko užrašyta dvigubai mažesnė suma, taigi jokių mokesčių neteko mokėt  thumbup.gif
Turinys: siuvinėjimo rėmas 8x8, rėmo padidinimo rinkinys, metalizuoti siūlai Kreinik ir Rainbow ir siuvinėjimo rinkinys...

thumb_yello.gif

ir as vis pagalvoju, gal man siuvinejimui rema nusipirkt, o tai siuvineju su lankeliu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 16 lapkričio 2007 - 15:51
QUOTE(cenzura @ 2007 11 16, 16:42)
thumb_yello.gif

ir as vis pagalvoju, gal man siuvinejimui rema nusipirkt, o tai siuvineju su lankeliu....

Aš tai vėl prie lankelio grįžau:)
Nors tas plastikinis rėmas man patiko, nesigaliu, kad pirkau, tik man patogiau su lankeliu, bo aš mėgstu susikelti kojas, o į jas atremti tą lentą, ant kurios schema ir magnetukais pažymėtos vietos, kurias siuvinėju:) visaip blaškiausi, visokius būdus bandžiau, bet taip man patogiausia:)

Bet vis tiek pavydu Pumpurėliui siuntinio, labai smagu gauti siuntinįsmile.gif)
Atsakyti
Ir aš pavydžiu Pumpurėliui ax.gif Taip jau ko nors naujo norisi rolleyes.gif Kai batus išsiuvinėsi, gal man schemutę paskolinsi g.gif 4u.gif
Atsakyti