Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Idun @ 2007 11 10, 09:25)
Gal "Savex" darbuotojos pasikeitė, bet tos, kur buvo pavasarį, tai patarti nieko nesugebėjo. Gerai, kad tvirtai žinojau, kokio rėmo reik, o jei taip rinktis būtų reikėję  doh.gif ?

Nieko jos ir dabar nepataria. Nunešiau savo du darbus rėminti, tai ten jau viena moteris rinkosi rėmelius nuotraukoms. Klausinėjo darbuotojos, o ji tik galva linksėjo ir akim mirksėjo, na tikrai keistai pasirodė, ne tik kad patart nepatarė, bet ir šiaip nelabai dėmesį kreipė į klientės klausimus, tiesiog stovėjo šalia ir laukė, kol toji pagaliau išsirinks..
Tai pamačius tokį aptarnavimą, pati nei neklausiau patarimų, nuėjau pati išsirinkau viską, atidaviau ir tiek. darbai bus už savaitės.
Į klientą iš tiesų ten dėmesio nekreipia, bent jau kaip man pasirodė smile.gif Aš atėjau visai nežinanti, pirmus darbus rėminti nunešiau, tai nusižiūrėjau nuo tos moters, kur pasportai padėti ir pan., nes pardavėjos net nepažiūrėjo į mano pusę doh.gif
Pažiūrėsim, kokia jų rėminimo kokybė bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 16 lapkričio 2007 - 10:25
ieskau situ scemos 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Kažką girdėjau apie siuvinėtą kalendorių,gal kas turit schemitę,būčiau labai labai dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 11 16, 10:43)
na pasigirsiu savo "trynukais", dar neprisiruošiau įrėminti ir sutvarkyti iki galo  g.gif  beje, šiuos trynukus įkvėpe justess222 išdegiti laimžirgiai  wub.gif

Koks įdomus "trynukas"-neteko tokio dar užmatyti g.gif Iš tolo superiškai atrodo,ypač varlytė wub.gif Kaip rėminsi-atskirai ar visus kartu,jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 11 16, 09:43)
na pasigirsiu savo "trynukais", dar neprisiruošiau įrėminti ir sutvarkyti iki galo  g.gif  beje, šiuos trynukus įkvėpe justess222 išdegiti laimžirgiai  wub.gif

Tikrai labai silti ir ramus paveiksliukai wub.gif wub.gif

o as siulams naudoju metaline deozute nuo sausainiu. o medziagas laikau pintam krepsy cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Pijausmama @ 2007 11 16, 12:06)
Sveikutės mirksiukas.gif
Kažką girdėjau apie siuvinėtą kalendorių,gal kas turit schemitę,būčiau labai labai dėkinga biggrin.gif

geras. o as net negirdejau, kad tokiu buna... irgi idomu butu schemutes pamatyt... g.gif
Atsakyti
Kažkuri ieškojo meškučių su puodukais
http://picasaweb.goo...LLoveElevensies
Atsakyti
Sveikutes, siandien prisedau blink.gif konvertuoti siuliukus is MF i dmc ir madeira...ir ka jus manot nerandau NR.2269 ir 2256 siukliuku konvertavimo doh.gif Gal galit padeti....baigiu akis praziureti bet nerandu... unsure.gif
Atsakyti
Man visi jusu darbeliai labai grazus smile.gif Taip pat smalsu kas ka siuvineja ax.gif

Eisiu ant dienu i senukus, ieskosiu dezutes, nes mano sausainiu dezute jau nebeuzsidaro blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 16 lapkričio 2007 - 13:40
merginos, gal kuri žinot kur galėčiau surasti riestų gražių skaičių shemų, bučiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2007 11 16, 15:41)
merginos, gal kuri žinot kur galėčiau surasti riestų gražių skaičių shemų, bučiau labai dėkinga 4u.gif

Pabandyk prie raidziu paieskoti,cia vienas raidziu puslapis smile.gif

http://picasaweb.goo.../olivia.martins
Atsakyti
ar cia man vienai neleidzia ziuret picasa nuorodu wacko.gif
visos nuorodos neveikia su picas
Atsakyti
QUOTE(Pijausmama @ 2007 11 16, 13:06)
Sveikutės mirksiukas.gif

Kokį kalendorių turi galvoje? Gal advento g.gif
Drauge lija, labai įdomūs, netradiciniai trynukai biggrin.gif
Atsakyti