o kiek palikt sonuose nesiuvineto
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 15, 22:12)
O dabar siuvinėju juokingą povą Ačiū, Zuikiniauskine už schemutę Per porą dienų baigsiu
labai lauksiu galutinio rezultato.
Nonna, labai mieli angeliukai Kuo arčiau Kalėdos, tuo angelų daugėja Gal gruodžio mėn. ir angeliukų parodą darysim Aš, Pumpurėlio įkvėpta, savo mažuliuką ką tik įrėminau, rytoj parodysiu
QUOTE(hindevad @ 2007 11 15, 23:34)
o kiek palikt sonuose nesiuvineto
Aš visada palieku po 5cm... Kitos forumietės rašė,kad po 10cm
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 15, 23:28)
Aš visada palieku po 5cm... Kitos forumietės rašė,kad po 10cm
manau, tas palikimas iš kraštų dar priklauso ir nuo to, kaip žadi rėmint.
As katik pabaigiau siuliukus susiviniot,pagaliau isigijau dezute,tai dabar jau tvarkingai siuliukai sudeti
QUOTE(seksimeske @ 2007 11 16, 01:48)
As katik pabaigiau siuliukus susiviniot,pagaliau isigijau dezute,tai dabar jau tvarkingai siuliukai sudeti
Gal galima apie dezute truputi issamiau?
Noreciau pati isigyti, bet nezinau i ka kreipti demesi renkantis, kokios kainos?
Bei kur pirkti?
Siulu turiu nemazai, tai kol atsirenku reikiamus, nemazai laiko praeina
QUOTE(Rufi @ 2007 11 16, 08:49)
Noreciau pati isigyti, bet nezinau i ka kreipti demesi renkantis, kokios kainos?
Bei kur pirkti?
Bei kur pirkti?
As pirkau GA ,plasmasine spec.siulam kaina apie 20 lt ,ten dar buna ir 50 kartoniuku kartu siulam susivyniot
QUOTE(Rufi @ 2007 11 16, 08:49)
Bei kur pirkti?
Bei kur pirkti?
Dėmesį reik kreipt į tai, ar tau patogu bus. Nebūtina pirkt visokių "navarotnų", galima ir paprastą batų, sausainių ar pan. dėžutę pritaikyt
QUOTE(Idun @ 2007 11 16, 10:10)
Dėmesį reik kreipt į tai, ar tau patogu bus. Nebūtina pirkt visokių "navarotnų", galima ir paprastą batų, sausainių ar pan. dėžutę pritaikyt
O juk tikrai, niekas gi be manes ir dar keliu zmoniu tos dezutes nematys
Kol kas meistrausiuos is kokios dezes, o kai tapsiu didziaja siuvinetoja, tada ir isisgysiu
Dabar reikes dezes medzioti, nes net neisvaizduoju kokia pasirinkti
na pasigirsiu savo "trynukais", dar neprisiruošiau įrėminti ir sutvarkyti iki galo beje, šiuos trynukus įkvėpe justess222 išdegiti laimžirgiai
Papildyta:
aš esu nusipirkusi tokias pintas dėšutes - didesnėse laikau medžiagas, o mažiuasioje siūlus. Siūlus pagal spalvą (apytiksliai) sudėjau į atskirus maišiukus (tie kur užsispaudžia), mažiau painiavos
Papildyta:
QUOTE(Idun @ 2007 11 15, 22:10)
aš esu nusipirkusi tokias pintas dėšutes - didesnėse laikau medžiagas, o mažiuasioje siūlus. Siūlus pagal spalvą (apytiksliai) sudėjau į atskirus maišiukus (tie kur užsispaudžia), mažiau painiavos
labarytis
aš jau į pabaigą einu su savo angeliuku, liko backstich
visiškai pritariu, aš turiu iš senukų nusipirkus ir man kolkas užtenka, dar net vietos yra kaina apie 10 lt
labai mieli, tokie šilti
aš jau į pabaigą einu su savo angeliuku, liko backstich
QUOTE(Idun @ 2007 11 16, 09:10)
visiškai pritariu, aš turiu iš senukų nusipirkus ir man kolkas užtenka, dar net vietos yra kaina apie 10 lt
QUOTE(draugė_lija @ 2007 11 16, 09:34)
na pasigirsiu savo "trynukais", dar neprisiruošiau įrėminti ir sutvarkyti iki galo beje, šiuos trynukus įkvėpe justess222 išdegiti laimžirgiai
labai mieli, tokie šilti