Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

o kiek palikt sonuose nesiuvineto
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 15, 22:12)
O dabar siuvinėju juokingą povą  biggrin.gif Ačiū, Zuikiniauskine už schemutę  4u.gif Per porą dienų baigsiu  ax.gif

labai lauksiu galutinio rezultato. bigsmile.gif
Atsakyti
Nonna, labai mieli angeliukai wub.gif Kuo arčiau Kalėdos, tuo angelų daugėja biggrin.gif Gal gruodžio mėn. ir angeliukų parodą darysim g.gif Aš, Pumpurėlio įkvėpta, savo mažuliuką ką tik įrėminau, rytoj parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hindevad @ 2007 11 15, 23:34)
o kiek palikt sonuose nesiuvineto

Aš visada palieku po 5cm... Kitos forumietės rašė,kad po 10cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 15, 23:28)
Aš visada palieku po 5cm... Kitos forumietės rašė,kad po 10cm  biggrin.gif

manau, tas palikimas iš kraštų dar priklauso ir nuo to, kaip žadi rėmint.
Atsakyti
As katik pabaigiau siuliukus susiviniot,pagaliau isigijau dezute,tai dabar jau tvarkingai siuliukai sudeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 11 16, 01:48)
As katik pabaigiau siuliukus susiviniot,pagaliau isigijau dezute,tai dabar jau tvarkingai siuliukai sudeti thumbup.gif

Gal galima apie dezute truputi issamiau? ax.gif
Noreciau pati isigyti, bet nezinau i ka kreipti demesi renkantis, kokios kainos?
Bei kur pirkti?

Siulu turiu nemazai, tai kol atsirenku reikiamus, nemazai laiko praeina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2007 11 16, 08:49)
Gal galima apie dezute truputi issamiau?  ax.gif
Noreciau pati isigyti, bet nezinau i ka kreipti demesi renkantis, kokios kainos?
Bei kur pirkti?

Siulu turiu nemazai, tai kol atsirenku reikiamus, nemazai laiko praeina  blink.gif

As pirkau GA ,plasmasine spec.siulam kaina apie 20 lt ,ten dar buna ir 50 kartoniuku kartu siulam susivyniot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2007 11 16, 08:49)
Gal galima apie dezute truputi issamiau?  ax.gif
Bei kur pirkti?

Siulu turiu nemazai, tai kol atsirenku reikiamus, nemazai laiko praeina  blink.gif

Dėmesį reik kreipt į tai, ar tau patogu bus. Nebūtina pirkt visokių "navarotnų", galima ir paprastą batų, sausainių ar pan. dėžutę pritaikyt
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 11 16, 10:10)
Dėmesį reik kreipt į tai, ar tau patogu bus. Nebūtina pirkt visokių "navarotnų", galima ir paprastą batų, sausainių ar pan. dėžutę pritaikyt

g.gif O juk tikrai, niekas gi be manes ir dar keliu zmoniu tos dezutes nematys ax.gif
Kol kas meistrausiuos is kokios dezes, o kai tapsiu didziaja siuvinetoja, tada ir isisgysiu mirksiukas.gif

Dabar reikes dezes medzioti, nes net neisvaizduoju kokia pasirinkti blush2.gif
Atsakyti
na pasigirsiu savo "trynukais", dar neprisiruošiau įrėminti ir sutvarkyti iki galo g.gif beje, šiuos trynukus įkvėpe justess222 išdegiti laimžirgiai wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Idun @ 2007 11 15, 22:10)

aš esu nusipirkusi tokias pintas dėšutes - didesnėse laikau medžiagas, o mažiuasioje siūlus. Siūlus pagal spalvą (apytiksliai) sudėjau į atskirus maišiukus (tie kur užsispaudžia), mažiau painiavos rolleyes.gif
Atsakyti
labarytis 4u.gif

aš jau į pabaigą einu su savo angeliuku, liko backstich doh.gif

QUOTE(Idun @ 2007 11 16, 09:10)

visiškai pritariu, aš turiu iš senukų nusipirkus ir man kolkas užtenka, dar net vietos yra mirksiukas.gif kaina apie 10 lt rolleyes.gif

user posted imageuser posted image

QUOTE(draugė_lija @ 2007 11 16, 09:34)
na pasigirsiu savo "trynukais", dar neprisiruošiau įrėminti ir sutvarkyti iki galo  g.gif  beje, šiuos trynukus įkvėpe justess222 išdegiti laimžirgiai  wub.gif

labai mieli, tokie šilti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 16 lapkričio 2007 - 10:00