Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 15, 20:30)
saliuky, koks tavo naujas avataras mastau.gif

Reakciją suprantau tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 15, 19:34)
Reakciją suprantau  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

o kodėl toks? rolleyes.gif
Atsakyti
Mano skonio diapazonas laaaaaabai platus. Man šis paveiksliukas patinka. Prieš kaukoliukus nesu nusistačiusi, o labiausia patiko nuostabus drakonas. Paskutiniu metu ant jų pasinešiau ir labai daug schemų prisirinkau { tik ne tokių baisių kaip avataras biggrin.gif } mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 15, 19:40)
Mano skonio diapazonas laaaaaabai platus. Man šis paveiksliukas patinka. Prieš kaukoliukus nesu nusistačiusi, o labiausia patiko nuostabus drakonas. Paskutiniu metu ant jų pasinešiau ir labai daug schemų prisirinkau { tik ne tokių baisių kaip avataras  biggrin.gifmirksiukas.gif .

supratau. Tai gal ir siuvinėsi greitu laiku kokį drakoniuką? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 11 15, 21:28)
thumbup.gif  o ką su sparneliais darei? Ar juostele siuvinėjai { neįžiūriu}?

nea ax.gif
nusipirkau DMC perlo siuliuku ir issiuvinejau, jie tokie sviesiai melyni ir keicia spalva blizga, tai pagalvojau, kad gali buti atitikmuo tiems ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos, kaip aš Jūsų pasiilgau doh.gif doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif
dabar guliu ligonoinėj ir nieko neveikiu, durnių volioju, nes nieko negaliu daryt, viskas liejas blush2.gif blush2.gif
tai parbėgus perverčiau temelę - tiek naujų gražių darbelių wub.gif
Loretoidai, jei gali įmesk ir man schemutę nedidelio vainikėlio su uogomis(JA@dtiltas.lt), būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 15, 20:45)
supratau. Tai gal ir siuvinėsi greitu laiku kokį drakoniuką? mirksiukas.gif

Taip, bent keturi į eilę pastatyti doh.gif ....o kaip bus - pažiūrėsim biggrin.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2007 11 15, 20:54)
dabar guliu ligonoinėj, nieko negaliu daryt, viskas liejas

Greičiau sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Banni, matau, kad esi. Rodyk savo elnių užpakaliukus tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 15 lapkričio 2007 - 20:34
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 15, 19:30)
saliuky, koks tavo naujas avataras mastau.gif

as irgi pastebejau, kad pasikeite? cia bajeris? ar sielos busena? ax.gif

oj, jau perskaiciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 15 lapkričio 2007 - 20:48
Sveikutės, ačiū visoms už nuorodas 4u.gif Jau greit kibsiu į darbą, tik metrikus reikia pabaigt.
Atsakyti
Saliuky,kompas durniuoja,kai perinstaliuos parodysiu,tik nesuprantu kaip bakstrytint ax.gif kai sūnus nukeliaus į sapnų karalystę,pradėsiu 7elnio ragus,beje buvau jau išsiuvinėjus - teko išardyt bo spalvas supainiojau g.gif
Atsakyti
Įmetu įdomių Kalėdinių motyvų. Kai kurie tikrai greit turėtų siuvinėtis. Gal kam pravers ax.gif
http://picasaweb.goo...itchChristmas16
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 15, 15:09)
Schemutes išsiunčiau (ir dar kelis panašius variantus)  4u.gif

Ačiū už schemutes 4u.gif Pastatysiu į eilę... ax.gif
Juokingiausia, kad pirmadienį išeinu po dekreto į darbą, tai kada aš siuvinėsiu, neįsivaizduoju g.gif Nepaisant to, planų turiu krūvą (ir turbūt optimizmo, kad viską spėsiu... ax.gif )

Pasisakysiu ir aš dėl metrikų. Nors aš irgi nelabai suprantu, kodėl jie tokie egzistuoja, savo sūnui metriką vis dėlto išsiuvinėjau, su vardu ir data, dėl to "kad taip reikia", nes buvau tik atradusi šitą puslapį ir schemų lobynus g.gif Tiesa, siuvinėti svorį, ūgį, gimimo minutes mintis nekilo (beje, kažkuri siuvinėtoja buvo įdėjusi metriką su svoriu 0,8 kg, tai tikrai liūdna darosi, žiūrint į tokį metriką unsure.gif )

O dabar siuvinėju juokingą povą biggrin.gif Ačiū, Zuikiniauskine už schemutę 4u.gif Per porą dienų baigsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 15 lapkričio 2007 - 22:12