Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 11 15, 18:41)
Man paveiksliukas irgi gražus. Bet be jokių datų.
Aš asmeniškai neturiu nieko prieš metrikus, tik man kraupokai atrodo vardas, o po vardu data. Mane net nupurto, nes man primena užrašą ant paminklo.

Kartais metrikai būna gana žaismingi ir neprimena paminklų, bet retokai taip būna blush2.gif

tarp kitko, pati esu vieną siuvinėjus, tai vardus ir datas ir vienaip bandžiau, ir kitaip, nu kraupu man ir tiek. galiausiai išvis išardžiau ir išsiuvau tokį mažiuką zodiako simbolį. nu ir lengviau pati atsipūčiau:)

idomi nuomone... niekada nepagalvojau, kad gali kilti tokios asosiacijos blush2.gif g.gif reikes atsagiau siuvineti metrikus dovanu, ne duo dieve padovanosi, o mamytei atrodys kad paminkla vaikui padarei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 15, 16:23)

Kaip jum šis metrikas, ar gražus, noriu sesės dukrytei išsiuvinėt ax.gif

labai dailus paveiksliukas-manau metrika bus superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2007 11 15, 17:30)
As metriku kaip tokiu nesuprantu, bet paveiksliukas netgi labai simpatiskas

Man sis paveiksliukas truputi keistas, as ji irgi neseniai ziurinejausi, bet po to apsigalvojau. ax.gif
Nes zaislas ryskus, o vaikas ne, galvojau gali nepatikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 15, 17:41)
Mane net nupurto, nes man primena užrašą ant paminklo.

blink.gif nu jo, tu čia ir palyginai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(cenzura @ 2007 11 15, 17:46)
labai dailus paveiksliukas-manau metrika bus superine  thumbup.gif

Ačiū visom, už nuomonę (kokia ji bebuvo).
NUSPRĘSTA, kimbu į darbą. Laiko nedaug ir liko...
Ligonis aš, ne kad pailsint akis, kol užsąkymų neturiu, vis kažką susimąstau doh.gif
Atsakyti
Nu sorry, nukraupinau čia visas.
bet man pati pirma tokia asociacija buvo lietuvišką metriką pamačius. ir nuo to laiko aš jų bijau 4u.gif
Atsakyti
va po tokių komentarų apie paminklus ir pan. aš metrikus siuvinėju tik laaaabai artimiems žmonėms wub.gif kartą viena kolegė yra pasakius, kad už mano siuvinėtą metriką vaikui "gal 15 Lt ir mokėčiau..." blink.gif man rėminimas kainavo apie 30 Lt....
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 11 15, 17:00)
va po tokių komentarų apie paminklus ir pan. aš metrikus siuvinėju tik laaaabai artimiems žmonėms  wub.gif kartą viena kolegė yra pasakius, kad už mano siuvinėtą metriką vaikui "gal 15 Lt ir mokėčiau..."  blink.gif  man rėminimas kainavo apie 30 Lt....

kazkaip nevertina pas mus ranku darbo... gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 15, 18:04)
kazkaip nevertina pas mus ranku darbo... gaila...  verysad.gif

Bet tas rankų darbas pats savaime nėra labai didelė vertybė. Rankomis galima labai daug ką pagaminti. Visus amžius žmonės kažką gamino ir gamins. O meninę vertę turi tik dalis rankų darbo gaminiųsmile.gif

Manau, kad rankų darbas visais laikas buvo vertinamas, bet jis turi būti vertingas ne tik tuo, kad tai rankomis, o ne mašina padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 15 lapkričio 2007 - 17:07
noriu pasigirti savo paskutiniu darbeliu, bet niekaip nepavyksta kur nors įdėti sad.gif bandau picaso "perkąsti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 11 15, 17:07)
noriu pasigirti savo paskutiniu darbeliu, bet niekaip nepavyksta kur nors įdėti sad.gif bandau picaso "perkąsti" biggrin.gif

Bandyk čia dėti
http://www.picoodle.com/

Kai "pasikraus" foto, tada antrą adresą nuo viršaus nukopijuok ir čia "pastink"
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 11 15, 18:00)
va po tokių komentarų apie paminklus ir pan. aš metrikus siuvinėju tik laaaabai artimiems žmonėms  wub.gif kartą viena kolegė yra pasakius, kad už mano siuvinėtą metriką vaikui "gal 15 Lt ir mokėčiau..."  blink.gif  man rėminimas kainavo apie 30 Lt....

blink.gif visokių buvo, visokių bus...
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 11 15, 17:04)
kazkaip nevertina pas mus ranku darbo... gaila...  verysad.gif

Dar nesuradai man medelio?
Atsakyti