Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 11 14, 14:36)
Man čia toks kirba klausimas, o kam jūs tiems vyrams tas nuogas moteris siuvinėjat?smile.gif
jie norėtų turėti nuogų moterų plakatų ant sienos, o jūs iki šiek tiek subtilesnio lygio viską kilstelit? ar kaip čia?smile.gif
ar čia toks stereotipinis požiūris, kad visi vyrai nori nuogų moterų paveikslų?smile.gif

lotuliukas.gif .. seniai taip nesijuokiau...

beje, mačiau išsiuvinėtą šitą paveikslą (ar bent iš šitos serijos). Mergina rezultatu nebuvo patenkinta, nes gavosi ryškiom dėmėm....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 14 lapkričio 2007 - 14:43
QUOTE(winia @ 2007 11 14, 14:36)
Man čia toks kirba klausimas, o kam jūs tiems vyrams tas nuogas moteris siuvinėjat?smile.gif
jie norėtų turėti nuogų moterų plakatų ant sienos, o jūs iki šiek tiek subtilesnio lygio viską kilstelit? ar kaip čia?smile.gif
ar čia toks stereotipinis požiūris, kad visi vyrai nori nuogų moterų paveikslų?smile.gif

winia, 10 balų už klausimą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 14, 15:38)
Mano vyras, ką noriu, tą siuvinėju. Nuogo vyro gi jam nedovanoju  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Bandau prisiminti tavo kritiką, tai susidaro vaizdas, kad tau nieks netinka siuvinėjimui:metrikai netinka, nuogi siluetai irgi. Aš gi nesakau, kad nesąmonė yra siuvinėti vaistažoles ant maišelių, nesiuvinėju ir tiek  mirksiukas.gif  Bet kiek žmonių tiek nuomonių ir skonių. Mano planuose yra išsiuvinėti miegamajam nuogą moterį ir nuogą vyrą. Tai va, moterį padovanosiu vyrui (nebereiks sukti galvos dėl dovanos  lotuliukas.gif ), o vyrą kada nors sau pasidovanosiu  tongue.gif .

Pasiklausiau ir tiek, ačiū už atsakymąsmile.gif

Atsakyti
Na as tai siuvineju nes nusimato dar kaip minimum 3 menesiai (po dovanos iteikimo) as nelabai rodysiuos MB akyse, nes truputy uzsienyje pagyvensiu dar blush2.gif o be to sitas paveikslas i mane trupuciuka, labai nedaug panasus cool.gif
Beje rezultatais kai jau bus matyt kokie nors pasidemonstruosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi3d: 14 lapkričio 2007 - 14:53
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 14, 14:53)
Beje rezultatais kai jau bus matyt kokie nors pasidemonstruosiu  4u.gif

nu tai lauksim to rezultato mirksiukas.gif
tik lieka neaišku, kokie ten kodai iš tiesų, va Reska, visai kitokius surašė g.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 14, 14:51)
Pasiklausiau ir tiek, ačiū už atsakymąsmile.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 14, 15:36)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
maniskis sake kad geriausia dovana buciau as persirisus tik kaspineliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 14, 12:03)
pas mane mieste  metras-38lt,14 aida, gal ir ne tokia ax.gif nezinau, dmc kanva tokio margumo

as pirkau dmc metras 52 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(hindevad @ 2007 11 14, 17:23)
as pirkau dmc metras 52 lt  g.gif

kai as pasakiau kad 38lt tai papigiai, pardaveja ispute akis biggrin.gif , mazas miestelis nedaug kas perka,as iki tol net nezinojau kad pas mus yra, GA pirkdavau viska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 14 lapkričio 2007 - 16:32
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 14, 16:31)
kai as pasakiau kad 38lt tai papigiai, pardaveja ispute akis biggrin.gif , mazas miestelis nedaug kas perka,as iki tol net nezinojau kad pas mus yra, GA pirkdavau viska biggrin.gif

o tai GA viskas brangiau?As ten ir pirkau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hindevad @ 2007 11 14, 17:49)
o tai GA viskas brangiau?As ten ir pirkau. schmoll.gif

negu kur g.gif ?
siaip viska perku Ga tai kainu negaliu su niekuo lygint ,38lt tai buvo konkrecios medz kaina, jos GA parduotuvej as nesu macius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 14, 17:31)

Vau,tai gal ir DMC siūliukų yra g.gif (turiu galvoj mūsų miestuką lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 14 lapkričio 2007 - 17:27