Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 14, 12:56)
Čia aš parsisiunčiau rinkinuką, kuriame jau buvo medžiagytė. Atskirai pirkti tokios tikrai nemačiau. Beje, net nesu tikra, ar mūsų parduotuvėse galima gauti vienspalvės evenweave medžiagos  g.gif

pas mane mieste metras-38lt,14 aida, gal ir ne tokia ax.gif nezinau, dmc kanva tokio margumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 14 lapkričio 2007 - 12:05
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 14, 13:03)
pas mane mieste  metras-38lt,14 aida, gal ir ne tokia ax.gif nezinau, dmc kanva tokio margumo

Gal kuri žinot, kur Klaipėdoje būtų jos pirkti?
Atsakyti
Merginos noriu pasakyti, kad ka tik pradejau siuvineti sita mergina
user posted image
ir pastebejau kad siulai sumaisyti ne tokios spalvos surasytos prie simboliu doh.gif
Todel norejau paklaust gal kas turi sito paveikslo spalvu koda patikslinimui, nes as lygtai susideliojau tas spalvas kaip man rodos turetu but, bet noriu but tikra blush2.gif
Is anksto dekui visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 14, 13:39)
Merginos noriu pasakyti, kad ka tik pradejau siuvineti sita mergina

Va raktas:
user posted image
Pas tave toks? (paspaudus ant nuotraukos išsididina)
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 11 14, 14:04)
Va raktas:
user posted image
Pas tave toks? (paspaudus ant nuotraukos išsididina)

g.gif pas mane irgi toks pats raktas bet naturoj kai sudedi spalvas tai nesigauna toks grazus seselio perejimas ir atrodo kad tikrai sumaisytos spalvos in naturoj turetu eit white, 712, 3033, 842, 840, 839, 3781 tada iseina grazus spalvos tamsejimas 4u.gif
mano nuomone kas siuvines sita paveiksla turetu pasikoreguoti spalvas blush2.gif
Na paziuresim kas is mano paveikslo gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 14, 14:09)
mano nuomone kas siuvines sita paveiksla turetu pasikoreguoti spalvas blush2.gif

Tai gerai, tu siuvinėk ir pamatysim kas gaunasi, nes Valentino dienai žadu vyrui siuvinėti šį paveikslą.
Atsakyti
Labukas , labai gražūs jūsų darbeliai - aš pradėjau siuvinėt tropines žuveles .... didelis darbelis - man kokiems metams - vyro užsakymas smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 14, 15:09)
g.gif pas mane irgi toks pats raktas bet naturoj kai sudedi spalvas tai nesigauna toks grazus seselio perejimas ir atrodo kad tikrai sumaisytos spalvos in naturoj turetu eit white, 712, 3033, 842, 840, 839, 3781 tada iseina grazus spalvos tamsejimas  4u.gif

Tik būk gerutė-parašyk paskui kaip gaunasi,nes ir aš šitą paveikslėlį turiu planuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 11 14, 14:09)
g.gif pas mane irgi toks pats raktas bet naturoj kai sudedi spalvas tai nesigauna toks grazus seselio perejimas ir atrodo kad tikrai sumaisytos spalvos in naturoj turetu eit white, 712, 3033, 842, 840, 839, 3781 tada iseina grazus spalvos tamsejimas  4u.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 11 14, 14:25)
Tik būk gerutė-parašyk paskui kaip gaunasi,nes ir aš šitą paveikslėlį turiu planuose  blush2.gif

Pačiai net idomu pasidarė ir pagal spalvų pavadinimus va kaip gavosi:
white
712
841
840
839
3782
3781
Atsakyti
Man čia toks kirba klausimas, o kam jūs tiems vyrams tas nuogas moteris siuvinėjat?smile.gif
jie norėtų turėti nuogų moterų plakatų ant sienos, o jūs iki šiek tiek subtilesnio lygio viską kilstelit? ar kaip čia?smile.gif
ar čia toks stereotipinis požiūris, kad visi vyrai nori nuogų moterų paveikslų?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 11 14, 14:36)
Man čia toks kirba klausimas, o kam jūs tiems vyrams tas nuogas moteris siuvinėjat?smile.gif
jie norėtų turėti nuogų moterų plakatų ant sienos, o jūs iki šiek tiek subtilesnio lygio viską kilstelit? ar kaip čia?smile.gif
ar čia toks stereotipinis požiūris, kad visi vyrai nori nuogų moterų paveikslų?smile.gif

Mano vyras, ką noriu, tą siuvinėju. Nuogo vyro gi jam nedovanoju mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Bandau prisiminti tavo kritiką, tai susidaro vaizdas, kad tau nieks netinka siuvinėjimui:metrikai netinka, nuogi siluetai irgi. Aš gi nesakau, kad nesąmonė yra siuvinėti vaistažoles ant maišelių, nesiuvinėju ir tiek mirksiukas.gif Bet kiek žmonių tiek nuomonių ir skonių. Mano planuose yra išsiuvinėti miegamajam nuogą moterį ir nuogą vyrą. Tai va, moterį padovanosiu vyrui (nebereiks sukti galvos dėl dovanos lotuliukas.gif ), o vyrą kada nors sau pasidovanosiu tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 14 lapkričio 2007 - 14:47
QUOTE(Reska @ 2007 11 14, 14:04)
Va raktas:

pas mane irgi toks g.gif
Atsakyti