Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 13, 20:51)
Atleisk už kvailą klausimą, bet kodėl? g.gif Juk jei siuvinėji pagal kažkieno schemas, tai jau ne autorinis darbas.

Aha, ir aš taip sakiau biggrin.gif O man paaiškino, jog svarbu, kad po daugelio metų būtų aišku, kuriais metais ir kieno atliktas darbelis rolleyes.gif Jei tie mūsų darbeliai dar bus kam įdomūs po daugelio metų biggrin.gif
Pumpurėlis - gražus virtuvinis paveikslas. Į savo virtuvę ar dovanų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 21:42)
Aha, ir aš taip sakiau  biggrin.gif O man paaiškino, jog svarbu, kad po daugelio metų būtų aišku, kuriais metais ir kieno atliktas darbelis  rolleyes.gif Jei tie mūsų darbeliai dar bus kam įdomūs po daugelio metų  biggrin.gif

Aišku. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kas turit siuvinėjimo pradžiamokslį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 11 13, 21:45)
sveikos smile.gif  gal kas turit siuvinėjimo pradžiamokslį ax.gif

pasižiūrėk čia: http://ausrines.pusl...t/senas/abc.php mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 22:42)
Pumpurėlis - gražus virtuvinis paveikslas. Į savo virtuvę ar dovanų?  4u.gif

Ačiū aciuks.gif Savo virtuvei siuvinėjau, iškart žinojau, kur kabinsiu biggrin.gif
Kai išlyginau, susivokiau, kad pamiršau "pasirašyti" darbelį pagal visas taisykles rolleyes.gif Dabar jau tingiu, tai paženklinsiu kitą savo darbą smile.gif Man, beje, tokia mintis buvo kilusi jau anksčiau, bet pagalvojau, kad čia didybės manijos požymis lotuliukas.gif Pasirodo ne rolleyes.gif

Mažule - pažiūrėk čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 02:12)
Ir, manau, teisingai mąstai. Čia aš, naivuolė, vis tikėjausi, kad dirbtuvėse daug geriau įrėmins  doh.gif Viso to, ką žinau apie siuvinių rėminimą, jiems mokytis ir mokytis (tik ,deja,jiems to nereikia, nes rėminančių ir taip sočiai)  rolleyes.gif

na as kolkas dar nenusvilau naguciu su reminimu, nors keleta darbeliu ir pati sugebejau kuo puikiausiai , manau, isireminti. :)nors savo darbeliu netikrinau, kaip ireminti, bet kad neatrode kad baisiai..
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 11 12, 16:11)
privetikas  4u.gif

pažiūrėkit kokių mielų vaikiškų schemučių radau  rolleyes.gif

Labai dekoju už schemutes drinks_cheers.gif Radau traukinukus, kuriu labai norejau thumbup.gif
Atsakyti
labarytis 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 13, 13:19)
Morėjau pasitikslinti, už rėminimą jūs atskirai dar mokat, ar tik už rėmelį?
Nes man tik už rėmą reikia mokėti, o kadangi už įrėminimą nereikia, tai baisiai ir padaro doh.gif

aš moku ir už rėmelį ir už darbą kartu, dar papildomai 5 lt ima, nes sako jiems sunku tokius darbus rėmint unsure.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 13:19)
Aš staltieses dažniausiai apsiuvu dvipuse apdailos juostele - paprasta ir bent man patinka  biggrin.gif Kartais, ypač jei noriu, kad staltiesė būtų didesnė, apsiuvu kokios derančios medžiagos plačia juosta - galėsiu nufotkinti, kaip atrodo  smile.gif

žinai į tavo darbus žiūrėčiau ir žiūrėčiau wub.gif

QUOTE(KRISTIDA @ 2007 11 13, 13:30)
Tenka grįšt prie savo penkmečio darbo,kuris šiandien atrodo taip  ax.gif

o čia kaip, ar noro nebuvo ar laiko, kad jis jau penkiametis tongue.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 13, 20:58)
Pabaigiau savo mažą virtuvinį Lanarte paveiksliuką. Darbelis mažas, o spalvų 27 (viena spalva reikėjo siuvinėti vienintelį kryžiuką  doh.gif ). Na ką - liko baisiausias darbas - įrėmint  lotuliukas.gif

mačiau šitą schemutę pirkt, faina visai mirksiukas.gif pirkau ir aš vieną lanarte tai tikrai spalvų daug, o darbelis mažiukas doh.gif

QUOTE(egle.k @ 2007 11 13, 21:10)
ax.gif stai baigiau mergaite ax.gif

graži dovanėlė 4u.gif
Atsakyti
Pumpurėli gražus darbelis thumbup.gif . Aš KL niekur dar nemačiau tokios medžiagos pirkti, o labai norėčiau.

egle.k wub.gif

mažiausia tada manau neverta net 5lt, mokėti, visvien pačiai reikia viską perdaryti
Atsakyti
rolleyes.gif aciuks.gif aciu merginos uz palaikyma,nors mano darbelis palyginus su jusu tai .....bet vistiek smagu kad nesulaukiau kritikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 14, 10:02)
mažiausia tada manau neverta net 5lt, mokėti, visvien pačiai reikia viską perdaryti

tai aš jau tuo įsitikinau, kad neverta schmoll.gif dar pabandysiu nunešt į kitą rėminimo centrą, jei ir ten bus tas pats, tai tik rėmelius gaminsiuos ir rėminsiu pati ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif Darbelis mažas, bet vis vien malonu, kad kam nors patiko ax.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 14, 11:02)
Pumpurėli gražus darbelis thumbup.gif . Aš KL niekur dar nemačiau tokios medžiagos pirkti, o labai norėčiau.

Čia aš parsisiunčiau rinkinuką, kuriame jau buvo medžiagytė. Atskirai pirkti tokios tikrai nemačiau. Beje, net nesu tikra, ar mūsų parduotuvėse galima gauti vienspalvės evenweave medžiagos g.gif
Atsakyti