Nu jau izulumas darosi su tais reminimais. Kaip jie gali sitaip. As apakus
Savo malonumui dabar suvinėju angeliukus, nežinau kelis spėsiu, bet judu į priekį
privetikas
ačiū
Loretoidai kai pamačiau tavo rėmintą darbelį, kurį rėmino "profesionalai" gerai, kad sėdėjau siaubiakas kažkoks man jau irgi praeina noras nešti rėminti, nes vieną sykį kampuse medžiagą iškarpė, kreivai įrėmino, tai kaip po to galima vėl tą darbą sutvarkyt
Tavo rėminimas
labai labai labai
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 13, 09:25)
Kaip ir nematytos schemutes vaikiskos:
ačiū
Loretoidai kai pamačiau tavo rėmintą darbelį, kurį rėmino "profesionalai" gerai, kad sėdėjau siaubiakas kažkoks man jau irgi praeina noras nešti rėminti, nes vieną sykį kampuse medžiagą iškarpė, kreivai įrėmino, tai kaip po to galima vėl tą darbą sutvarkyt
Tavo rėminimas
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 13, 09:49)
Savo malonumui dabar suvinėju angeliukus, nežinau kelis spėsiu, bet judu į priekį
labai labai labai
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 13, 09:49)
labai gražus angeliukas Žadi namuose kabint ar dovanosi?
Loretoidai - na ir murziai pas mus dirba dirbtuvėse... Bjauriausia, kad darbas pats turi aiškią stačiakampio formą, o jie įrėmina akivaizdžiai kreivai šleivai ir dar turi įžūlumo atiduoti tokį darbą užsakovui
Pati rėminsiuos ateity tikrai. Reikės tik užsakyti atitinkamo dydžio rėmą ir paspartą. Ar teisingai suprantu, kad temptas darbas, tai kai paimi tvirtą kartoną ir ant jo užtempi medžiagą, tvirtindama blogoje pusėje (juk nedidelio paveikslėlio netempsi ant porėmio, ar ne)? O kuo tvirtinti?...
Pati rėminsiuos ateity tikrai. Reikės tik užsakyti atitinkamo dydžio rėmą ir paspartą. Ar teisingai suprantu, kad temptas darbas, tai kai paimi tvirtą kartoną ir ant jo užtempi medžiagą, tvirtindama blogoje pusėje (juk nedidelio paveikslėlio netempsi ant porėmio, ar ne)? O kuo tvirtinti?...
Cia kas siuvines biscorna
http://picasaweb.goo...otmail/Biscondi
http://picasaweb.goo...otmail/Biscondi
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 13, 00:57)
vat tau ir brangus rėminimas. Aš kai paskaitau atsiliepimus iš nešančių rėminti, tai kuo toliau, tuo labiau tvirtėja nuomonė, kad geriausia rėminti pačiai.
Visada rėminu tik pati.
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 13, 08:42)
atkreipiau demesi kad Loretoidas "zenklina" savo darbus inicialais ir as jau is seniau masciau kad verta palikt koki zenkla
Aš "pasirašau" ant tų, kuriuos dovanoju.
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 13, 09:25)
Kaip ir nematytos schemutes vaikiskos:
Jau išsisaugojau, tikrai labai gražios.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 13, 00:41)
Lygiai taip pat pagalvojau...
Radau vieną tokią schemą juokingą - atitinka man pastarojo meto nuotaiką... Bet labai smulki ir išdidinus neaiški. Gal kas nors netyčia esate užmatę aiškesnę? Visai išsiuvinėčiau kokį vakarą ir pasikabinčiau savo kabinete darbe... Arba nekabinčiau, nes kas ateitų, iškart iš manęs juoktis pradėtų
Radau vieną tokią schemą juokingą - atitinka man pastarojo meto nuotaiką... Bet labai smulki ir išdidinus neaiški. Gal kas nors netyčia esate užmatę aiškesnę? Visai išsiuvinėčiau kokį vakarą ir pasikabinčiau savo kabinete darbe... Arba nekabinčiau, nes kas ateitų, iškart iš manęs juoktis pradėtų
Jo, tas povas labai super:)) toks apipešiotas, bet išdidus:))
ką tik buvau rėmykloj prie Holliday Inn, palikau arklį rėminti. *****, kiek ten visokių gražių siuvinių mačiau, kažkoks a la sampleris labai gražus iš tolo atrodė. Ir dar kažkokie augalai. Nu ir mačiau labai gražius žolynėlius, jie labai aukštai kabėjo, maniau, kad siuvinėta, bet pasirodė, kad reprodukcija:)
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 01:51)
Taigi, net nemėginta tempti Visada medžiaga turi būti tvirtinama blogojoje pusėje. Čia buvo rėminta "Sesutėse", kur neva geriausiai ir brangiausiai rėminama
Aš apakus, nerealu į galvą tokiems
Atsimenu, kaip pati vaikystėj rėmindavau savo darbus:)) dedu ant kieto kartono, šonus užlenkiu ir blogoj pusėj juos susiūnu, na taip per visą kartoną. Čia man vaikui atrodė, kad taip reik rėminti:) Nu ir ką, įsitempdavo kaip reikiant ir jokių klijų ar izoliacijų
Reska tavo mažylis labai gražuoliukas nykštukiukas, toks niama
Permečiau kitas temas, bet atrodo ko ieškojau neradau, tad klausiu čia
Gal turite kokius pavyzdėlius kaip gražiai apdoroti servetėlių kraštelius?
Atsimenu kad mokykloj kažkaip apsiuvinėdavau, bet kaip, tai ir neatsimenu
Gal turite kokius pavyzdėlius kaip gražiai apdoroti servetėlių kraštelius?
Atsimenu kad mokykloj kažkaip apsiuvinėdavau, bet kaip, tai ir neatsimenu
QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 20:39)
instrukcijas irgi įdėjau, bet kadangi aš vokiškai nesuprantu nė lašo, nors 5 metus mokiaus mokykloj, tai negaliu padėt su vertimu
ačiū visoms už pagyras mamai
ačiū visoms už pagyras mamai
Instrukcijos perskaityti neimanoma . Jei idetum geresnes kokybes ar teksta atsiustum, galeciau pabandyti isvesti.