Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Nu jau izulumas darosi su tais reminimais. Kaip jie gali sitaip. As apakus doh.gif
Atsakyti
Kaip ir nematytos schemutes vaikiskos:

http://picasaweb.goo...ni08/Infantiles

Atsakyti
Savo malonumui dabar suvinėju angeliukus, nežinau kelis spėsiu, bet judu į priekį ax.gif
user posted image
Atsakyti
privetikas 4u.gif

QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 13, 09:25)

ačiū 4u.gif

Loretoidai kai pamačiau tavo rėmintą darbelį, kurį rėmino "profesionalai" gerai, kad sėdėjau blink.gif siaubiakas kažkoks blink.gif man jau irgi praeina noras nešti rėminti, nes vieną sykį kampuse medžiagą iškarpė, kreivai įrėmino, tai kaip po to galima vėl tą darbą sutvarkyt schmoll.gif
Tavo rėminimas thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 13, 09:49)
Savo malonumui dabar suvinėju angeliukus, nežinau kelis spėsiu, bet judu į priekį ax.gif

labai labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 13 lapkričio 2007 - 09:54
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 13, 09:49)

labai gražus angeliukas thumbup.gif Žadi namuose kabint ar dovanosi? rolleyes.gif
Atsakyti
Loretoidai - na ir murziai pas mus dirba dirbtuvėse... blink.gif blink.gif Bjauriausia, kad darbas pats turi aiškią stačiakampio formą, o jie įrėmina akivaizdžiai kreivai šleivai ir dar turi įžūlumo atiduoti tokį darbą užsakovui bash.gif
Pati rėminsiuos ateity tikrai. Reikės tik užsakyti atitinkamo dydžio rėmą ir paspartą. Ar teisingai suprantu, kad temptas darbas, tai kai paimi tvirtą kartoną ir ant jo užtempi medžiagą, tvirtindama blogoje pusėje (juk nedidelio paveikslėlio netempsi ant porėmio, ar ne)? O kuo tvirtinti?... g.gif
Atsakyti
Cia kas siuvines biscorna
http://picasaweb.goo...otmail/Biscondi
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 13, 00:57)
blink.gif  blink.gif  blink.gif vat tau ir brangus rėminimas. Aš kai paskaitau atsiliepimus iš nešančių rėminti, tai kuo toliau, tuo labiau tvirtėja nuomonė, kad geriausia rėminti pačiai.

drinks_cheers.gif Visada rėminu tik pati.

QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 13, 08:42)
atkreipiau demesi kad Loretoidas "zenklina" savo darbus inicialais bigsmile.gif ir as jau is seniau masciau kad verta palikt koki zenkla

Aš "pasirašau" ant tų, kuriuos dovanoju.

QUOTE(Sonkiukas @ 2007 11 13, 09:25)

thumbup.gif Jau išsisaugojau, tikrai labai gražios.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 11 13, 00:41)
Lygiai taip pat pagalvojau...  biggrin.gif

Radau vieną tokią schemą juokingą - atitinka man pastarojo meto nuotaiką... hihihi.gif Bet labai smulki ir išdidinus neaiški. Gal kas nors netyčia esate užmatę aiškesnę?  g.gif Visai išsiuvinėčiau kokį vakarą ir pasikabinčiau savo kabinete darbe...  biggrin.gif Arba nekabinčiau, nes kas ateitų, iškart iš manęs juoktis pradėtų  rolleyes.gif 

Jo, tas povas labai super:)) toks apipešiotas, bet išdidus:))

ką tik buvau rėmykloj prie Holliday Inn, palikau arklį rėminti. *****, kiek ten visokių gražių siuvinių mačiau, kažkoks a la sampleris labai gražus iš tolo atrodė. Ir dar kažkokie augalai. Nu ir mačiau labai gražius žolynėlius, jie labai aukštai kabėjo, maniau, kad siuvinėta, bet pasirodė, kad reprodukcija:)
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 13, 01:51)
Taigi, net nemėginta tempti  doh.gif Visada medžiaga turi būti tvirtinama blogojoje pusėje. Čia buvo rėminta "Sesutėse", kur neva geriausiai ir brangiausiai rėminama rolleyes.gif

Aš apakus, nerealu doh.gif doh.gif į galvą tokiems showoff.gif

Atsimenu, kaip pati vaikystėj rėmindavau savo darbus:)) dedu ant kieto kartono, šonus užlenkiu ir blogoj pusėj juos susiūnu, na taip per visą kartoną. Čia man vaikui atrodė, kad taip reik rėminti:) Nu ir ką, įsitempdavo kaip reikiant ir jokių klijų ar izoliacijųsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 13 lapkričio 2007 - 10:10
Reska tavo mažylis labai gražuoliukas nykštukiukas, toks niama wub.gif
Atsakyti
Permečiau kitas temas, bet atrodo ko ieškojau neradau, tad klausiu čia 4u.gif
Gal turite kokius pavyzdėlius kaip gražiai apdoroti servetėlių kraštelius?
Atsimenu kad mokykloj kažkaip apsiuvinėdavau, bet kaip, tai ir neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 12, 20:39)
instrukcijas irgi įdėjau, bet kadangi aš vokiškai nesuprantu nė lašo, nors 5 metus mokiaus mokykloj, tai negaliu padėt su vertimu  doh.gif
ačiū visoms už pagyras mamai  mirksiukas.gif

Instrukcijos perskaityti neimanoma sad.gif. Jei idetum geresnes kokybes ar teksta atsiustum, galeciau pabandyti isvesti.
Atsakyti